Kris_men2000 написа:Popokatepetal написа:Kris_men2000 написа:Ловя бас с който иска ,че накрая класирането ще е.1.Лудогорец 2. Литекс 3. Берое 4.Славия 5.Левски и т.н.А купата или ще е разиграят на ТОТО или ще е спечели Левски с много силен отбор от тройката.Но ако Левски не е готов за Европа пак ще направят нулева година с много ама много"НАПРЕГНАТ" финал за купата.И след това оправдания ,ама ние градим отбор от юноши за следващата година и нали знаете ,че плащаме много пари и задължения.НО МЕН ТОВА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА И ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА КАКВО ПРАВИТЕ ГОСПОДА СКАПАНИ АМАТЬОРИ.АЗ ИСКАМ МОЯТ ЛЕВСКИ ДА ПОБЕЖДАВА ВИНАГИ И ДА Е ЩАМПИОН ВСЯКА ГОДИНА.ДРУГОТО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ И ПРАХ В ОЧИТЕ НА ВЕРНИТЕ ЛЕВСКАРИ.
Тия конспирации ги слушам всяка година. От началото на първенството само пренареждате крайното класиране след всеки кръг. като са ви толкова ясни нещата залагаш апартамента на това, което си написал и си оправяш живота. Само че ти няма да го направиш, защото само си плямпаш по форумите и си придаваш много важност, а на практика "информацията" ти е въздух. Само гониш хората от стадионите.
Залога вече съм го направил.А като си такъв разбирач и фен на продажници значи си или много заблуден или просто гледаш картинки по телевизора и грам не разбираш от футбол.Но все пак приятно гледане на това подобие на футбол.И дано направят билетите по 50 лв.тогава ще те видя колко си мъжкар .
Много си изнервен за човек, който е сигурен, че ще спечели много пари. Ето виж, всичко се развива както си го бил предвидил. Защо се нервиш? Харчи си милионите с кеф.
Копнея за момента, в който билета за мач на Герена ще е 50 лв. Едно, че ще се изчистим от прошляците и второ, това би означавало, че сме се превърнали в развит на всякакви нива клуб. За съжаление, обаче това едва ли някога ще стане.