IORGOS PAPADOPULIS написа:Заклет Левскар написа:IORGOS PAPADOPULIS написа:Акцията ще е неуспешна по няколко причини и ще се опитам да обясня малка част от причините!Първо думата ВРЕМЕННО УДОСТОВЕРЕНИЕ е адски отблъскваща за обикновенния човек и всеки ще се замисли за това,а крупния инвеститор ще свърже думата с друга а тя е - НЕСЕРИОЗНОСТ а когато става дума за пари инвеститорите бягат от тази дума повярвайте ми.А като погледнеш и удостоверенията надраскани с химикал - БЛАГОДАРЯ !Второ - месец февруари е най-трудния в годината за всеки българин,дали обикновен човек или бизнесмен това е най-късия,труден месец в който могат да се отделят някакви средства !Трето - ниска реклама,да не говорим че в официалния сайт НЯМА разяснения освен че е упоменато старт на кампанията - което още веднъж потвърждава думите ми за НЕСЕРИОЗНОСТ !Четвърто - НЕ всички левскари са от София - изключително затруднено купуване на акции от хора живеещи в други краища на България !Сега щели да обикалят по места - но ми се вижда късно и обидно към хората извън София,това трябваше да се случи в началото !С две думи - слаба организация - слаб резултат
1.Акцията вече е успешна, след като дори един човек си е дал парите и те са отишли в касата на клуба, а не в борсовия посредник.
2.Акцията не е само месец февруари.
3. Имам приятели от провинцията, които срещу платежно от 3лв. и надпис ДАРЕНИЕ не са срещнали никакви трудности в подкрепата си към отбора.
С две думи - има организация - има и резултат.
Не мога да се съглася по следните причини : 1.Ако искат да прескочат борсовия посредник има други начини за дарение а НЕ придобиване на акции !2.Силата на подобни кампании е в началото и края а за началото - месец февруари доста добре го обясних защо е неподходящ ! 3.Дай да ги казваме 1 към 1,обяснил си само половината,плащането ОК а получаването на удостоверенията?
Стига с тези акции, дивиденти, удостоверения, печалби и разни там термини. Мога да те уверя,че никой от хилядите фенове, които ще заделят по 100,200 или 500 лева не се интересува от това дали ще има някаква хартийка или ще бъде вписан в книгата на акционерите. За нас е важно, че ще ПОМОГНЕМ .
Удостоверения, джиросвания, акции и книги са важни за тези, които вадят големите пари. Те занят как да постъпят дори и ако са от провинцията.