Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Да извадят ли Левски от А група?

а/ без последствия - 1000 лева
38
16%
б/ с последствия: предметът е паднал на терена и е влязъл в съприкосновение със състезател или длъжностно лице-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 2000 лева- предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение със служебно или длъжностно лице, рез. съдия, лекар, журналист и пр.-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 3000 лева(ТОВА ВЕЧЕ ИМ Е НАЛАГАНО!)
24
10%
в/ с тежки последствия Лишаване от домакинство за 3 срещи По 10 000 лв на среща 1 2 3
69
28%
г/ при повторно нарушение по смисъла на т.4, буква “в” Изваждане от групата 20 000 лева
113
46%

Общо гласове: 244

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Мнениеот bastuna2003 » 27 окт 2014 10:50

Чакате наказанието, така както чакахте тройката от Шесторчо :mrgreen:
Тежки времена за вас :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2014 11:21

Едва ли има смисъл от тази анкета, тъй като всичкото розово лицемер и несиньо омразник ще гласува твърдо "ЗА", но както и да е...
Да се събират час по-скоро мъдрите кратуни и да решават какво да бъде наказанието. Нека да е по правилника, хич не искам компромиси и недомлъвки :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 27 окт 2014 11:26

Много голяма вина има клубът, които мълчи след всяка глупост на част от феновете си. През годините много пъти са благодарили на публиката си за подкрепата, когато е имало защо и как им помага да вървят напред, а сега мълчат като съучастници в престъпление. Крайно време е клуба да излезе с някаква позиция, като главен потърпевш. Дори и неадекватна да бъде тя е по-добре от никаква.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 27 окт 2014 11:30

Червените да говорят за незаконно и безнаказано е меко казано скандално! Години наред ги спасява "синьото БФС" от закриване, което трошиха, такива проблеми с феновете ( може да не е точно хвърлена снежна топка ( това не е предмет) ) има всяка една по - многобройна агитка. Да, законите трябва да се спазват, обаче нека е за всички. Най - големият отбор, с най - великата публика сме и е нормално, когато се случи нещо такова, всички да са срещу нас.. когато обаче се случи с отбор "Х" - мълчание ( анкети май май е нямало) и опрадвания от съответните червени, жълти, кафяви и т.н. Мерете с еднакъв аршин, иначе пристрастията замъгляват реалната ситуация.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 27 окт 2014 11:36

Няма да ги накажат с изваждане от групата най-вероятно лишаване от домакинство.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 27 окт 2014 11:47

Как пък толкова крачки направи, за да падне в снега на меко .. :lol: Не му се получи ! :twisted:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 окт 2014 11:48

Въпреки,че от доста време ни копаете гроба ,аз съм против изваждането ви от „А“ група :!: Винаги обаче съм казвал,че злобата и омразата,произтичащи от завистта ще ви закопаят :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 27 окт 2014 11:58

Red joker написа:Въпреки,че от доста време ни копаете гроба ,аз съм против изваждането ви от „А“ група :!: Винаги обаче съм казвал,че злобата и омразата,произтичащи от завистта ще ви закопаят :idea: :!:

Как не те е срам да говориш за омраза и завист ? Погледни след победа над Левски какво пишете ? 90% - кзл, 10% Само цска! Г-н снежна топка след всеки мач с пръстчета и листове - това не е ли комплекс ? Виж изказването на футболистите ви. Каква злоба, какво презрение. Жал ми е за вас вие не сте фенове на цска, вие сте анти фенове на Левски ! Доказвали сте го и продължавате да го доказвате ! 8-)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 27 окт 2014 12:12

Аз съм за наказание на Левски и наказание за Стойчо Младенов. Този реве всеки мач срещу съдиите и противниковите отбори, а сега се изкара и жертва. Нищо чудно да е и инсценировка, някой червен да е подхвърлил снежната топка.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 27 окт 2014 12:17

rumbata написа:Аз съм за наказание на Левски и наказание за Стойчо Младенов. Този реве всеки мач срещу съдиите и противниковите отбори, а сега се изкара и жертва. Нищо чудно да е и инсценировка, някой червен да е подхвърлил снежната топка.

Ако го повторите няколко хиляди пъти това може и да си повярвате накрая :mrgreen:
Викаш 30 човека го замеряха с снежни топки, още 1000 ги гледаха и им ръкопляскаха от А сектор, но всичко било инсценировка на фен на ЦСКА!
Наглеци!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”