Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 24.08.2014 - 20:00ч.
Не, така не виждам как ще стане. Тия преливащи тактики от 4-4-2 (ромб), в 4-3-3(Ура!), та чак до 4-3-2-1 (коледно дърво) може да са успешни само ако имаме халфове тип Шави, както и нападатели тип Меси. Недопустимо е атаката да се води от типично крило и типичен "лек" нападател, по принцип силен зад гърба на здрав и борбен таран. Градивният ни халф(Аниете) е закован в клещите на оранжевите халфове и до този момент е пълен фигурант. Халфовете ни са класически разбивачи, не знам и не виждам как може да изградят каквато и да е атака. Халф-бековете ни по принцип са мощни в атака, но само когато имат с кого да дублират. Сега и Минев и Крумов се мъчат, абе мъката е повсеместна.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не е страшното, че са ни вкарали два гола, а че имаме 0(нула) удара във вратата. Това е трагично. И смешно. И жалко.
- MagicMoments
- Контакти:
Единствено се чудя дали да си пусна мача заради Сектора,белким тия мърши вкарат някой гол пред него и да зарадват клетите хорица.Поне като ще падаме да го правим с юношите бе мамка му,Велев и Сърмов пълен ужас,до вчера Божинов в Лондон се полива с кофи с вода,неска титуляр,пълен потрес,да не говорим,Минев на какъв идиот го направиха,и двата гола през неговата зона.С такива игра не повече от 1 000 човека в петък,макар че и толкова не заслужават.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Що за кретен трябва да си за да разкараш сърмов ,аз по голям некадърник от него не виждам , абе как може прохазка два мача да прави супер обратно сърмата най слаб и пак го налагаш , егати малоумието страшно.
delqnski47 написа:Асприля им е най-силен.И срещу нас като играха той ни беше главния проблем
Иначе Литекса навлезе във форма и надали щяхме да ги бием,ако не беше лудия късмет с гола на Марко.Даже щяхме да си паднем.
Хич не ни интересува защо и как ги бихте! Тук темата е друга. Словоизлияния и душевни споделяния си прави другаде!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Stahlgewitter
- Контакти:
Интересно ми е Гонзо кво ще каже след мача.Сигурно отбора е нов и се сработват. 

Stahlgewitter написа:Стига сте рИвали,ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Левски докрай ама тоя в дясно не мисли така
Абе бих запитал хорицата в НКП, въпреки че знам отговора: защо вместо да се пишат декларации срещу няква си уроспия(модева) или да се говори удобното "подкрепяй Левски докрай", защо тези хорица не напишат един ред, една дума или да се провикнат 1 път на стадиона срещу мустака?
way написа:Stahlgewitter написа:Стига сте рИвали,ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Левски докрай ама тоя в дясно не мисли така
Напротив, води ни точно към КРАЙ
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема