Левски - Локомотив Пд

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот ralka_levskarka » 01 май 2014 20:15

CSKA 78 написа:
Tobacco написа:
CSKA 78 написа:Съдиите подкрепят "Левски",дори когато "сините" не се борят за нищо!
В 86 мин. съдията на мача свири нарушение в "атака" на Чмовш срещу вратаря ви! :lol:
Топката беше попаднала в играч на Локото,а вратата беше празна,след сблъсъка на вратаря и защитника ви!И после някои левскари пишете как съдиите подкрепяли ЦСКА!! :shock: :mrgreen:
Ако не беше съдията, резултатът ставаше 2:2!Честита победа!! 8-)

Само където на тая празна врата имаше човек който изби топката с глава при удара на играча на Локо,така че дори и да не беше свирено нарушение,гол нямаше да има.

Свали очилата,брат...... :geek:

Не се знае избитата топка къде щеше да отиде??!А и е по-важно, съдията какво е отсъдил за да се "презастрахова"!А най-важното е,че съдията направи тази "грешка",когато вие не се борите за нищо! :shock: ;)

Не си малоумен, а се правиш. И нарушението беше във вратарското поле, дали пък всеки съдия не би го свирил? И кое не се е знаело, онзи ритна и съдията свирна, смешен си.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 май 2014 20:16

milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:
milen.hristov написа:
bilyaletdinov написа:
milen.hristov написа:Eеее явно защо изкараха нашата световна звезда, и да не забравят двамата с Генков довечера да почерпят в заведението им с Тонев футболистите на Локо Пд за самарянският жест.
Само не мога да разбера няма ли достойнство и поне малко уважение към Левски от страна на Божинов да последва Бастош

Милене, гледам че пак плюеш по Божинов. Предполагам, че обичаш Левски много повече от този наемник, та били дал 2/3 от месечната си заплата за честването на юбилея на Левски?

Дал съм достатъчно, но за сметка на него, аз не изпитвам нужда да парадирам с това дали и колко съм дал.

Той не парадира?!

Рали, не се парадира по един начин- анонимно или поне да не казва колко пари е дал.

Той не е искал да се знае, не ме карай да ти търся статията в гонг.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 01 май 2014 20:16

CSKA 78 написа:
Tobacco написа:
CSKA 78 написа:Съдиите подкрепят "Левски",дори когато "сините" не се борят за нищо!
В 86 мин. съдията на мача свири нарушение в "атака" на Чмовш срещу вратаря ви! :lol:
Топката беше попаднала в играч на Локото,а вратата беше празна,след сблъсъка на вратаря и защитника ви!И после някои левскари пишете как съдиите подкрепяли ЦСКА!! :shock: :mrgreen:
Ако не беше съдията, резултатът ставаше 2:2!Честита победа!! 8-)

Само където на тая празна врата имаше човек който изби топката с глава при удара на играча на Локо,така че дори и да не беше свирено нарушение,гол нямаше да има.

Свали очилата,брат...... :geek:

Не се знае избитата топка къде щеше да отиде??!А и е по-важно, съдията какво е отсъдил за да се "презастрахова"!А най-важното е,че съдията направи тази "грешка",когато вие не се борите за нищо! :shock: ;)

Е, то си личи, купен е съдията. Борим се със зъби и нокти за 5тото място, щото много дивиденти дава. От там ще атакуваме Европа и не може да си позволим да го загубим, та сме вкарали цялата конспирация в действие. Синьото БФС в атака!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 май 2014 20:23

ralka_levskarka написа:
milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:
milen.hristov написа:
bilyaletdinov написа:
milen.hristov написа:Eеее явно защо изкараха нашата световна звезда, и да не забравят двамата с Генков довечера да почерпят в заведението им с Тонев футболистите на Локо Пд за самарянският жест.
Само не мога да разбера няма ли достойнство и поне малко уважение към Левски от страна на Божинов да последва Бастош

Милене, гледам че пак плюеш по Божинов. Предполагам, че обичаш Левски много повече от този наемник, та били дал 2/3 от месечната си заплата за честването на юбилея на Левски?

Дал съм достатъчно, но за сметка на него, аз не изпитвам нужда да парадирам с това дали и колко съм дал.

Той не парадира?!

Рали, не се парадира по един начин- анонимно или поне да не казва колко пари е дал.

Той не е искал да се знае, не ме карай да ти търся статията в гонг.

А да си чувала за анонимни дарения при които знаеш само ти.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 май 2014 20:24

Как ви се пише,бе,как?Концентрирайте се за празника,за НАШИЯ рожден ден.На кой му пука кой какво ритнал,кой не последвал бастос и кой е титуляр в сегашния сбъркан отбор.Схеми,смени а-у,тоя сезон приключи и въобще не е за коментар.
На 23 ще се съберем и ще си отпразнуваме 100 годишнината,както само ние можем.Останалото е само статистика.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 май 2014 20:26

milen.hristov написа:А да си чувала за анонимни дарения при които знаеш само ти.

И тези,на които даряваш ли не знаят?Това вече ще е интересно дарение.Аз често си "дарявам" пари от банкомата в портфейла.И само аз си знам. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 май 2014 20:28

Кво ги защитавате тия лекета Божи86 и Цецко? Кой кви пари бил дал... с тая игра където показват откакто са в Левски трябва всичките си заплати да върнат! Бахти некадърниците...единия от половин метър на празна врата не мое да я уцели, другия па се спъва в топката. Единствения по-некадърен нападател от тия двамата е ...Макриев. Добре, че бяха тия мачове с Локо Пд, че Божи да се разпише. Нема такива бездарници. Оня коПелото и той се чудеше цял мач как да помогне на Локото да вкарат гол. Цоневите не могат да издържат и 2 минути на терена без да резнат некой през краката. Орачев...толкова шум за него, мче той няма вярно центриране когато е на терена тва момче. Въобще неква сбирщина. И оня "мега"треньор Тропчо вади нападател и пуска деф.халф, дееба и пъзлюто дееба. Аман от нещастници в Левски!!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 май 2014 20:30

terata написа:Кво ги защитавате тия лекета Божи86 и Цецко? Кой кви пари бил дал... с тая игра където показват откакто са в Левски трябва всичките си заплати да върнат! Бахти некадърниците...единия от половин метър на празна врата не мое да я уцели, другия па се спъва в топката. Единствения по-некадърен нападател от тия двамата е ...Макриев. Добре, че бяха тия мачове с Локо Пд, че Божи да се разпише. Нема такива бездарници. Оня коПелото и той се чудеше цял мач как да помогне на Локото да вкарат гол. Цоневите не могат да издържат и 2 минути на терена без да резнат некой през краката. Орачев...толкова шум за него, мче той няма вярно центриране когато е на терена тва момче. Въобще неква сбирщина. И оня "мега"треньор Тропчо вади нападател и пуска деф.халф, дееба и пъзлюто дееба. Аман от нещастници в Левски!!!

Дишай,дишай.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 май 2014 20:30

Stahlgewitter написа:Как ви се пише,бе,как?Концентрирайте се за празника,за НАШИЯ рожден ден.На кой му пука кой какво ритнал,кой не последвал бастос и кой е титуляр в сегашния сбъркан отбор.Схеми,смени а-у,тоя сезон приключи и въобще не е за коментар.
На 23 ще се съберем и ще си отпразнуваме 100 годишнината,както само ние можем.Останалото е само статистика.

Баскетболистите след малко ще ни зарадват.Като изгермечат Рилски.То,май,всички други спортове ще ни зарадват.Само "суперфутбалерите" се наакаха.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 май 2014 20:32

milen.hristov написа:А да си чувала за анонимни дарения при които знаеш само ти.

Не съм, ти тук си най- умният все пак.

Върни се в “Левски”