terata написа:Theos написа:Заради тях много левскари сме отвратени и не ходим на мач, защото са узурпирали името на клуба за собствени гнусни цели!
Много ми е интересно, като кажете, че не ходите на мач заради тях. Все пак има и други сектори, в които няма "качулки". Други пък не ходят заради Раев, трети заради липсата на трофеи, четвърти заради Тонев, пети заради играчите, шести заради треньора... бе мааму стара, не трябва ли да ходим на стадиона заради Левски!!! Аз също отдавна не ходя в сектор Б, просто щото вече ми се гледа мач по дължината на терена, а и одъртех.Там никой ми не пречи да гледам Левски, никой няма да пречи и на вас, така че тия оправдания са повече от абсурдни. В крайна сметка се стигна до едно неприятно разделяне на феновете, от което публиката на Левски няма полза, но едни други имат и то голяма, за да може да продължават безнаказано да си въртят далаверите на наш гръб. Дали ако всички бяхме по-обединени и бяхме всеки мач на стадиона, дали тогава мнението ни нямаше да се чува по-отчетливо и да се съобразяват с нас и да не се налага да се стига до подобни крайни мерки, като събличането на Петев? Да, прекалиха, но беше необходимо!
То това е основната причина да се ходи - заради Левски, заради любовта и болката към клуба и отбора...в сектор Б не съм ходил от мача с Търнава, винаги сядам или в В или в А, миналата година почти не изпуснах мач... та мението ми е ,че никой няма право да си присвоява сектора където сме израстнали и да се разпорежда какво да става, а ако не слушаш да е получава "левскар" бие левскар....и знаеш ли, разделението стана именно заради такива изцепки, заради просташките песни които се появиха, и заради своеволията на нкп. Не може да се каже, Ако не викаш или не си на стадиона не си от Левски...ама чакай всеки има право да подкрепи отбора от където му е кеф...не всеки може като нкп да влиза безплатно и да са на заплата към клуба...аз си плащам билета, давам пари за отбора си...а те какво дават???