Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Онези с качулките. Аз не съм от вас. Аз съм от Левски.

Мнениеот Theos » 10 окт 2013 12:42

terata написа:
Theos написа:Заради тях много левскари сме отвратени и не ходим на мач, защото са узурпирали името на клуба за собствени гнусни цели!

Много ми е интересно, като кажете, че не ходите на мач заради тях. Все пак има и други сектори, в които няма "качулки". Други пък не ходят заради Раев, трети заради липсата на трофеи, четвърти заради Тонев, пети заради играчите, шести заради треньора... бе мааму стара, не трябва ли да ходим на стадиона заради Левски!!! Аз също отдавна не ходя в сектор Б, просто щото вече ми се гледа мач по дължината на терена, а и одъртех. :) Там никой ми не пречи да гледам Левски, никой няма да пречи и на вас, така че тия оправдания са повече от абсурдни. В крайна сметка се стигна до едно неприятно разделяне на феновете, от което публиката на Левски няма полза, но едни други имат и то голяма, за да може да продължават безнаказано да си въртят далаверите на наш гръб. Дали ако всички бяхме по-обединени и бяхме всеки мач на стадиона, дали тогава мнението ни нямаше да се чува по-отчетливо и да се съобразяват с нас и да не се налага да се стига до подобни крайни мерки, като събличането на Петев? Да, прекалиха, но беше необходимо!

То това е основната причина да се ходи - заради Левски, заради любовта и болката към клуба и отбора...в сектор Б не съм ходил от мача с Търнава, винаги сядам или в В или в А, миналата година почти не изпуснах мач... та мението ми е ,че никой няма право да си присвоява сектора където сме израстнали и да се разпорежда какво да става, а ако не слушаш да е получава "левскар" бие левскар....и знаеш ли, разделението стана именно заради такива изцепки, заради просташките песни които се появиха, и заради своеволията на нкп. Не може да се каже, Ако не викаш или не си на стадиона не си от Левски...ама чакай всеки има право да подкрепи отбора от където му е кеф...не всеки може като нкп да влиза безплатно и да са на заплата към клуба...аз си плащам билета, давам пари за отбора си...а те какво дават???

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 окт 2013 12:48

Мистри написа:Започвам отзад напред.
Признак на ниска култура е , чисто човешки, ;) е да си вреш носът в чуждите работи.
Второ-не съм ти искал въпроса, за да ти давам отговор.
Трето-никога и по никакъв начин не съм подкрепял, подстрекавал или извършвал насилие над човек, камоли по причини от футболно естество.
Обобщаването е присъщо на хора без доводи и с ниско КПД.
Ако малко поне си беше поразмърдал багажа, щеше да разбереш повода, причината и следствието от тази "поръчкова" акция.
Ще кажеш-не ти е работа да го правиш.
Да, прав си!
И не ти е работа да обсъждаш неща, които нито разбираш, нито те касаят.
Глупавият въпрос, на много тук:"те като протестират срещу борат, защо не съблякоха него" ,е първосигнален.
Точно това действие щеше да доведе до кръв и сблъсъци .
Хайде , раздигайте седянката.
Гнус го било.
Като те е гнус що чиниш тук?

п.п.Задай си въпросът, щом си толкова "вълнувателен" :lol: , защо раев, знаейки ,че се готви това, не си е мръднал пръста , за да го предотврати.

Абе ти много нацупен го раздаваш, нещо засегнах ли те? Т'ва ни ми било работа, онова не било... Ти да не си от онези качулатите меринджеи, дето искат Сираков да им каже, че иска да опъне жена си?
Казах какво мисля след изказването на Сираков сутринта. Ама затриха темата. Семейните проблеми си ги решавайте сами. Ама като направите панаир пред блока, не се чуди защо всеки се изказва. И не ме е гнус от темата, я виж на 1ва страница. Гнус ме е от постъпката. И не само мен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 10 окт 2013 12:53

fcb_bg написа:
Признак на ниска култура е , чисто човешки, ;) е да си вреш носът в чуждите работи.
Трето-никога и по никакъв начин не съм подкрепял, подстрекавал или извършвал насилие над човек, камоли по причини от футболно естество.
Ако малко поне си беше поразмърдал багажа, щеше да разбереш повода, причината и следствието от тази "поръчкова" акция.
Да, прав си!
Глупавият въпрос, на много тук:"те като протестират срещу борат, защо не съблякоха него" ,е първосигнален.
Гнус го било.

п.п.Задай си въпросът, щом си толкова "вълнувателен" :lol: , защо раев, знаейки ,че се готви това, не си е мръднал пръста , за да го предотврати.

Абе ти много нацупен го раздаваш, нещо засегнах ли те? Т'ва ни ми било работа, онова не било... Ти да не си от онези качулатите меринджеи, дето искат Сираков да им каже, че иска да опъне жена си?
Казах какво мисля след изказването на Сираков сутринта. Ама затриха темата. Семейните проблеми си ги решавайте сами. Ама като направите панаир пред блока, не се чуди защо всеки се изказва. И не ме е гнус от темата, я виж на 1ва страница. Гнус ме е от постъпката. И не само мен.

ССлушай, Мистри ти го каза добре. Гледай си вашия не по-малък панаир, а и не забравяй да вземеш кучески фекали, за замерване по Томов!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 окт 2013 12:56

Ivanskiq написа:
ССлушай, Мистри ти го каза добре. Гледай си вашия не по-малък панаир, а и не забравяй да вземеш кучески фекали, за замерване по Томов!

Слушай, не съм фен на ЦСКА. Спрете да мислите толкова първосигнално. Нечие мнение като не ви харесва - айде бегай от тука, чорбар. То е смешно бе, човек.
Айде, чао тогава, щом дискусия с вас не става. Стриптийза му е майката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 окт 2013 13:02

fcb_bg написа:
Да, прав си!
Гнус го било.

Сега наистина показа възпитанието си. :lol:
Не знам кой кого искал да " опъва" и не ме интересува.
Раев винаги , когато е извън отбора , говори всякакви глупости и плюе.
Да не кажа ,че говори и несвързано, поради алкохолната си деменция .
Защо не сподели тези неща преди седмица?
И пак питам, след като казва , че е бил предупреден, защо не си мръдна пръста да направи нещо?
А що се отнася до сеири "пред блока" това са пълни глупости.
действието се разигра на стадион :Г.Аспарухов"!
Това е нашият дом!
Други правят изцепки "пред блока"-припомням за сградата на БФС, например.
Опитвам се да водя човешки диалог с теб, но ти явно не го умееш.
Както и повечето антилевскари.
Каквото ви каже "диригента" това пеете.. :lol:
Последна промяна от Мистри на 10 окт 2013 13:15, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 окт 2013 13:03

fcb_bg написа:
Ivanskiq написа:

Слушай, не съм фен на ЦСКА. Спрете да мислите толкова първосигнално. Нечие мнение като не ви харесва - айде бегай от тука, чорбар. То е смешно бе, човек.
Айде, чао тогава, щом дискусия с вас не става. Стриптийза му е майката.

Това ли искаш? да се събличаш във форума? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 13:18

Желю Станков в-к "Тема спорт"
Jelu Stankov
Обръщение към нацията:
Тези, които преди време прецакаха, тоест мутризираха протеста по заповед на тел. 160, вчера вилняха на „Герена“ по заповед на същия Бойко. Посредством неговия човек там. Казва се Тонев.
Ченгесарската машина никога не отказва да работи. Тези с качулките отказаха много от протестиращите да си търсят правата за по-добър живот на площада. Същите сега ще откажат и публиката на Левски да ходи на стадиона с надеждата да види по-добър Левски. Насъскаха протестиращите едни срещу други. Сега насъскаха и запалянковците едни срещу други.
Затова един ден да успеем да съблечем, не буквално в стила на мутризацията, Бойко, Пеевски, Орешарски, Доган и всички от тази тоалетна.
А на „Герена“ отдавна има два отбора – Левски и НаркоЛевски.

P.S. Ако горното не е истина, защо вчера в продължение на 15 минути никой на „Герена“ не натисна паник-бутон, за да извика СОТ-161, които от години получават десетки хиляди лева от ПФК Левски за охрана? На втората минута поне 10 патрулки щяха да пристигнат, ако някой ги бе повикал. Но този някой си портиер е на подчинение на този, който изпрати „феновете“ срещу Петев и Сираков.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 10 окт 2013 13:35

гледах клипчето с бомбите от мача Левски-Сиони от 2006 г.
гледал съм мача тогава, не бях на стадиона, но сега останах просто шокиран, не мога да повярвам, че тези примати от сектор Б (не всички от сектора, разбира се) СЪЗНАТЕЛНО са желали злото на Левски тогава, а всички помним, че тогава влязохме в ШЛ
някой дава ли си сметка, че можеше да бъдем наказани и въобще да няма ШЛ ?!
тези уроди, наричащи себе си фенове на Левски, продължават да правят мизерии в ущърб на "любимия" им отбор.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, преди да ги подкрепите за постъпката им от онзи ден!!!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 окт 2013 13:38

damageplan написа:Желю Станков в-к "Тема спорт"
Jelu Stankov
Обръщение към нацията:
Тези, които преди време прецакаха, тоест мутризираха протеста по заповед на тел. 160, вчера вилняха на „Герена“ по заповед на същия Бойко. Посредством неговия човек там. Казва се Тонев.
Ченгесарската машина никога не отказва да работи. Тези с качулките отказаха много от протестиращите да си търсят правата за по-добър живот на площада. Същите сега ще откажат и публиката на Левски да ходи на стадиона с надеждата да види по-добър Левски. Насъскаха протестиращите едни срещу други. Сега насъскаха и запалянковците едни срещу други.
Затова един ден да успеем да съблечем, не буквално в стила на мутризацията, Бойко, Пеевски, Орешарски, Доган и всички от тази тоалетна.
А на „Герена“ отдавна има два отбора – Левски и НаркоЛевски.

P.S. Ако горното не е истина, защо вчера в продължение на 15 минути никой на „Герена“ не натисна паник-бутон, за да извика СОТ-161, които от години получават десетки хиляди лева от ПФК Левски за охрана? На втората минута поне 10 патрулки щяха да пристигнат, ако някой ги бе повикал. Но този някой си портиер е на подчинение на този, който изпрати „феновете“ срещу Петев и Сираков.

А де? И аз това питам вече трети ден.
Сираков предупреден-не реагира.
Журналистите гледат сеир.
Другите длъжностни лица-и те.
Да не говорим, че дори и в този форум имаше апели и организация, но никой не си мръдна пръста.
А не го четат малко хора. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 13:43

yasen написа:гледах клипчето с бомбите от мача Левски-Сиони от 2006 г.
гледал съм мача тогава, не бях на стадиона, но сега останах просто шокиран, не мога да повярвам, че тези примати от сектор Б (не всички от сектора, разбира се) СЪЗНАТЕЛНО са желали злото на Левски тогава, а всички помним, че тогава влязохме в ШЛ
някой дава ли си сметка, че можеше да бъдем наказани и въобще да няма ШЛ ?!
тези уроди, наричащи себе си фенове на Левски, продължават да правят мизерии в ущърб на "любимия" им отбор.
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, преди да ги подкрепите за постъпката им от онзи ден!!!

А ако човек започне да разказв за изцепките им при гостуванията в ЕКТ , може да напише цял роман.Да не разправям на какво простотии съм се нагледал при гостуванията на Щурм Грац ,Славия Прага ,Артмедия Петржалка и т.н.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Левски”