tprodanov написа:grasiani написа: Е как да излязат да изразят или да покажат позиция нормалните левскари като вие сте окупирали името Левскар с постоянните си изцепки и вие ще чуете ли и друго мнение ,а не просто да сложите качулките и да раздавате правосъдие с хора несъгласни с вашите прояви,вие какво пък сте направили за ЛЕВСКИ освен да причинявате неприятности за клуба и постоянни парични санкции заради простотиите които правите,това ли ви е подкрепата и какви сте вие да налагате мнението си над ръководството на Левски вие ли издържате клуба за да давате и налагате решения, кой ви е упълномощил да говорите от името на всички левскари ,какво излезе от цялата тъпа проява днес изгонихте и унижихте най-голямата жива легенда на клуба това е голяма подкрепа няма що, това ви е то уважението към сините легенди що направо не му ударихте два шамара и да му се изплюете в лицето.Този бил чорбар онзи пък бил не знам какъв си, Велев и ВУЦОВ като правоверни левскари що ги плюехте през цялото време това ако е позиция на на нормален фен аз не искам да съм като вас не ИСКАМ ДА СЪМ КАЧУЛАТ.
1. Кога точно някой ти е направил нещо, за изказано различно мнение? Чакам конкретика.
2. Принципно, според нормалната бизнес логига, клиентите са основния носител на приходи в една фирма. Като такива, те имат правото да изразяват мнението си, и то както решат. Както могат да купуват артикули, да правят чудеса на трибуните и да пълнят стадионите, така могат и да влизат на пресконференции.
3. Ако ТИ беше отишъл днес на пресконференцията, щеше ти да говориш от името на Левскарите. Но ти не си отишъл. Отидоха тези, които отиват на мач всеки път, които правят сектора да изглежда несравнимо в страната, хората, благодарение, на които Левскарския дух е жив.
ПП Днес синя легенда на тази пресконференция нямаше.
Е аз ако бях отишъл на тази пресконференция щяхме да се сбием с качулатите защото нямаше да позволя да съблекат човека и да го унижават. Е,то Наско ако не е синя легенда не знам кой е ,тука направо ме разсмя ,сигурно си ти някаква легенда ама на подземния свят,и къде видя в България нормална бизнес логика нещо много са ти сбъркани представата за свобода и свободия и нормални човешки отношения.Кое ми дава право като съм си купил фланелка и други артикули на Левски да псувам треньори,играчи. ръководство и да се държа гаменски,подкрепям си отбора, ядосвам се като губи и да не ми е някой тогава пред очите ,радвам се като печели,криво ми е че Левски е в това състояние аз смятам че това трябва да е нормалния фен,това не е война това е спорт и който го възприема по друг начин е за психиатър, като съблека Петев и като го унижа какво по точно ще постигна че не схващам .За мен това е една пишлегарска работа която много изложи Левски като клуб.Според теб някой нормален треньор в близките години дали би се захванал с Левски след това което се случи ,това което си написал е с разсъждения на някой петокласник изглежда до там си достигнал в умственото си развитие.