Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот grasiani » 08 окт 2013 23:18

tprodanov написа:
grasiani написа: Е как да излязат да изразят или да покажат позиция нормалните левскари като вие сте окупирали името Левскар с постоянните си изцепки и вие ще чуете ли и друго мнение ,а не просто да сложите качулките и да раздавате правосъдие с хора несъгласни с вашите прояви,вие какво пък сте направили за ЛЕВСКИ освен да причинявате неприятности за клуба и постоянни парични санкции заради простотиите които правите,това ли ви е подкрепата и какви сте вие да налагате мнението си над ръководството на Левски вие ли издържате клуба за да давате и налагате решения, кой ви е упълномощил да говорите от името на всички левскари ,какво излезе от цялата тъпа проява днес изгонихте и унижихте най-голямата жива легенда на клуба това е голяма подкрепа няма що, това ви е то уважението към сините легенди що направо не му ударихте два шамара и да му се изплюете в лицето.Този бил чорбар онзи пък бил не знам какъв си, Велев и ВУЦОВ като правоверни левскари що ги плюехте през цялото време това ако е позиция на на нормален фен аз не искам да съм като вас не ИСКАМ ДА СЪМ КАЧУЛАТ.

1. Кога точно някой ти е направил нещо, за изказано различно мнение? Чакам конкретика.
2. Принципно, според нормалната бизнес логига, клиентите са основния носител на приходи в една фирма. Като такива, те имат правото да изразяват мнението си, и то както решат. Както могат да купуват артикули, да правят чудеса на трибуните и да пълнят стадионите, така могат и да влизат на пресконференции.
3. Ако ТИ беше отишъл днес на пресконференцията, щеше ти да говориш от името на Левскарите. Но ти не си отишъл. Отидоха тези, които отиват на мач всеки път, които правят сектора да изглежда несравнимо в страната, хората, благодарение, на които Левскарския дух е жив.

ПП Днес синя легенда на тази пресконференция нямаше.
Е аз ако бях отишъл на тази пресконференция щяхме да се сбием с качулатите защото нямаше да позволя да съблекат човека и да го унижават. Е,то Наско ако не е синя легенда не знам кой е ,тука направо ме разсмя ,сигурно си ти някаква легенда ама на подземния свят,и къде видя в България нормална бизнес логика нещо много са ти сбъркани представата за свобода и свободия и нормални човешки отношения.Кое ми дава право като съм си купил фланелка и други артикули на Левски да псувам треньори,играчи. ръководство и да се държа гаменски,подкрепям си отбора, ядосвам се като губи и да не ми е някой тогава пред очите ,радвам се като печели,криво ми е че Левски е в това състояние аз смятам че това трябва да е нормалния фен,това не е война това е спорт и който го възприема по друг начин е за психиатър, като съблека Петев и като го унижа какво по точно ще постигна че не схващам .За мен това е една пишлегарска работа която много изложи Левски като клуб.Според теб някой нормален треньор в близките години дали би се захванал с Левски след това което се случи ,това което си написал е с разсъждения на някой петокласник изглежда до там си достигнал в умственото си развитие.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 23:19

G.A написа:Кой добър треньор в момента е без работа и би поел Левски в това състояние?! Май само Петев и Ферарио Спасов? Георги Василев и той направи ЦСКА шампион! Той от кои е?!Ама и той нали е от ЦСКА? Какво значение има?! Важното е да си върши работата! По логиката на 20-те наркомана да се върне Вили Вуцов! Той нали е болен левскар! Заради такива наркомани нормални хора не стъпват на стадиона! Къде беше охраната да ги изхвърли тия друсалки с шутове? Това го няма в никоя страна! 20 кретена да искат от тях да зависят решенията! Тези 20 олигофрена даже се пишат стюарди за да не си платят и билетчето ,а после най-много ги боляло за отбора. Искали да им се чуе мнението?! Който плаща той поръчва музиката! И както беше казал другаря Тодор Живков : Може да решава този които има пари! Какво ще решаваш ти бе....................................?! Заради кретените ставаме за подигравка и смях навсякъде! НЕ МЕ Е СРАМ ОТ ЛЕВСКИ, А МЕ Е СРАМ ОТ ФЕНОВЕТЕ МУ! Вече мисля ,че е по-добре най-евтиния билет за мач на Левски да бъде 20 лева! Така поне малко тази сган от наркомани ще намалее и ще се върнат нормалните хора отишли да гледат спектакъл, а не изтъпления!

Ми аз се сещам за един добър треньор. Йоканович се нарича. Нещо против?
А като искаш от теб да зависят решенията, отиди на стадиона, отиди на пресконференцията.

ПП не знам дали си запознат, но точно тези, които наричаш наркомани и не знам какво са хората, искащи билета да поскъпне. Поредната теория на фен-теоретик отива в канала...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 окт 2013 23:22

Едно мнение от друг форум ще поста, защото е адски точно и на място, но ще пусна и предходното за да разберете за какво става дума.
Давам ти пример с Барселона, Ман Ютд и т.н. защото тези отбори са машини за пари, които съществуват заради парите. Там феновете са нищо, защото без тях отбора ще е същия. От друга страна в България мислиш ли, че Левкси ще съществува без феновете? В случая ние сме отбора, а не палячовците(повечето) от последните шест години, които се изредиха и съсипаха отбора. Ние си избираме как този отбор да се управлява и ако не ни харесва този отбор НЯМА да го има. Мислиш, че ние не сме протестирали ли, не сме пробвали по друг начин ли? Ако е така да приключваме темата, защото явно не следиш много български футбол. Остана ни само едно единствено нещо. И да, аз предпочитам Батков да се махне и дори да няма кой да ни вземе да кретаме в средата на класирането с юноши. Повечето хора да не кажа всички, които подкрепят това не са тенекиени фенове на безмислени купи.

Замилете се над това, което ще прочетете по-долу
Искаш да кажеш, че ако Барса, Реал, Манчестър, или който и да е от големите клубове, изведнъж остане без фенове (спират да ходят на стадиона, спират да си купуват фланелки, шалчета и др. артикули) и този отбор ще продължи да съществува? :emote_focus: :chuckle: Ти сериозно ли? И как ще стане това? Първото което е - коя компания ще иска да спонсорира отбор без фенове? Нали за това е спонсорството, правят си реклама. Да не говорим за приходите на тези клубове, които генерират пряко от феновете (спонсорството на големите компании е косвено заради тях). Като феновете на Левски (а и на всеки един друг бг отбор, с изключение на Ботев) сте толкова важни за съществуването на съответният клуб, защо нито една сериозна компания не се наеме да ви спонсорира? Защо всеки бг клуб зависи пряко от собственика си (пак с изключение донякъде на Ботев)? От вас зависело съществуването на Левски... :evil2: :evil2: Ако наистина зависеше от вас, клубът отдавна нямаше да го има. Щеше да зависи от вас, ако на всяко домакинство бяхте по 20 000 - 30 000 души (ПОНЕ) на стадиона. Това щеше да вкара сериозни пари в касата, но и щеше да доведе до привличането на сериозен спонсор. ВЪПРЕКИ липсата на успехи. Защо Emirates и Nike наливат десетки, ако не и стотици милиони евро в Арсенал, въпреки липсата на успехи? Ако нямаха фенове, мислиш ли че тези компании щеше да си дават парите?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 23:23

blue avalanche написа:
Централен написа:
blue avalanche написа:След като "въстана" срещу Батков,в кой "свят" премина?

Аз живея на този свят, в България , както казах на един умник , като теб, който каза , че живее в 21 -ви век. :lol:
А ти явно не се и напъваш да разбереш , за какво иде реч в станалото днес.
Няма да ти обяснявам.
Ако искаш-прочети коментарите преди появяването ти и изхождането ти по темата.

Хич и не се "напъвам да разбера" какво означава събличането на един треньор на пресконференция.Някак си не се вписва нито в мирогледа ми,нито в образованието ми,нито в културата ми...
Ако за теб летоброенето в Левски започва с Т.Батков,за мен - не!Така,че не ми давай тон,що се отнася до синия отбор!Капиш?
ПП.Не знаех,че в 21-и век събличат треньори на пресконференции.Сигурно феновете на Челси живеят в 17-и век.Щото не съблякоха Бенитес...

Знам.
И за образованието ти и за интелекта ти , и за културата ти..
Ти си гении!
Аз съм прост запалянко, който ходи на мачове и поддържа Левски от 50 години.
ТБ е моят кумир и еманация на такива като теб.Красиви, умни, протестиращи под юргана.
Не ми говори за бенитез , защото знам за Челси и подкрепям този отбор от годините когато се мотаеше по разни лиги...
Къде е бенитез и как беше посрещнат и изпратен?
А умнико?
Кой е спортен, технически или нам си какъв директор в Челси?
Мухльото раевсън или тоневсън?
бенитез казвал ли е ,ч е Челси са говеда?
А , умнико, образован?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

ascold
Контакти:

Мнениеот ascold » 08 окт 2013 23:24

където мине герб трева не никне!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 23:24

Чудно ми е, защо втрещяващата неграмотност винаги върви ръка за ръка с неадекватните мнения. Насо е човек, който е вредил достатъчно много на клуба, легендите такива неща не правят. За нормална бизнес логика ще ти е доста трудно да ми говориш, особено изтъквайки факта, че като в България нямало, тогава дай никъде да няма. Гениално.
Следващия път отиди на подобно събитие и си кажи мнението. Никой няма да те набие. Пореден фен-теоретик.

Но ето тук идва и кулминацията в разсъжденията на гения:
grasiani написа: Според теб някой нормален треньор в близките години дали би се захванал с Левски след това което се случи

Ами според теб някой нормален треньор би ли се захванал с Левски, след като за една година сменихме 5 треньора, а последния разбра за уволнението си от медиите? Но за сметка на това селекция му беше обещавана, но не беше направена? А? Кой нормален треньор би се хванал? Ей това е мисленето на ниво пети клас. Марш в класната стая да си доучиш :lol:

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 08 окт 2013 23:25

Току що изгледах клипчето с пресконференцията- пълна башибозушка акция на група ненормалници. За мен Петев си остава неприемлив вариант за Левски, но няма как да подкрепя подобна кретения.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 окт 2013 23:26

balef написа:Истинските и особено стари Левскари ни е срам от това което се случи днес от шепа надрусани наркомани даже не са и Левскари !
Тези същите за няколко грама те си знаят какво са готови на всичко - справка колко глоби и наказания са нанесени на ФК Левски !
Това е платена провокация към ФК Левски и затова Гугутка ли е не знам трябва незабавно да си подаде оставката и ние Левскарите нямаме нужда от най-различни фен клубчета ...... Мен лично ме е срам с мегафон някой да ми казва какво да скандирам.
И последен въпрос защо наркоманчетата бяха с качулки от какво ги е страх - същите правиха провокации и на протестите и пак бяха с качулки .....това са платени лумпени те нямат отбор те нямат родина с една дума НАЕМНИЦИ !

Да, тези нямат място в Левски. Нямат правото да се наричат левскари. Същото важи и за тези тук във форума и за онези които подкрепят днешните лумпени. Вие сте позор за Левски. Вие ни докарахте огромен срам навръх сто годишдината на този велик клуб. Вие ни изравнихте с комунистическото отроче ЦСКА чиито фенове преди няколко месеца вандалски изпочупиха централата на БФС. С този акт днес вие показахте, че с нищо не сте по различни от тях. Но отборът на Левски е нещо много по-разлечно и велико от някакаво си отборче, отроче на червената чума. За това, проклети да сте! Никога не споменавайте името на Левски, не ходете не само на мачове, а дори и на тренировки. Не си и помисляйте за Ледски.

Анатема за вас!!!
Амин
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 окт 2013 23:27

Централен написа:Аз съм прост запалянко...

Ключовата дума-ПРОСТ!!

Потребителски аватар
G.A
Контакти:

Мнениеот G.A » 08 окт 2013 23:28

ОК Йоканович добре! И какво стана?! Човека имаше визията и идеите за нещата в отбора. Какво стана? Големи обещания и накрая и него го изпързаляха! За това си и тръгна? Мислиш ли че му е много зор да се мъчи с разсипан отбор и всички да чакат чудеса от него! Кой играч му доведоха? Само свободни агенти! И то едни агенти. Така че не ми говори за тия лумпени фенове! Искали да се увеличат цените! Те ревът на 5 лева за билет! Искат всичко да им е на аванта. Колко парични наказания докараха на клуба? Нали милеят за ЛЕВСКИ?!

Върни се в “Левски”