Моето мнение е различно от това на болшинството във форума. Първо- За мен Петев далеч не е мечтан вариант за треньор на Левски, това че е фен на ЦСКА и е бил треньор на Лудогорец няма значение, човека си е професионалист и определено си разбира от работата, след като е шампион в последните 2 години и ако е слаб треньор, то какво остава за другите "добри треньори" ,които са се класирали след него. просто според мен е малко плах треньор и не поема рискове , а без поемане на рискове особенов Левски ще му е много трудно. относно работата му в Лудогорец- несериозно е да се мисли ,че Г.Дерменджиев е бил реалния треньор,а Петев е бил само за пред камерите. Не омаловажавам приноса на Г.Дерменджиев, на човека с най-голям принос за титлите на Лудогорец(след К.Домусчиев

) е Ив.Петев. Просто на тези ,които пишат ,че Г.Дерменджиев е архитекта на успехите на Лудогорец(същото съм чувал и за М.Томанов

), то повярвайте ми Домусчиев отдавна щеше да е освободил Петев и поставил на негово място Г.Дерменджиев или след освобождаването на Петев да постави Г.Дерменджиев,а не Ст.Стоев.
Второ- Йоканович, предполагам че разбира много от футбол, но съжалявам но аз лично не видях това да проличи на терена или както е казано:" Едно е да знаеш, друго е да можеш, трето е да искаш ,а четвърто е да го направиш" за съжаление в живота най-важно е четвъртото ,а това което поне лично аз виждам като резултат от работата на Йоканович е крайно незадоволително. Все пак класиране на 6-то място , без победа като домакин(изключвам мача срещу Нефтохимик, които и с юношите щяхме да ги бием), без победа над отбор от първата половина на таблицата. И много по-заслужили към Левски треньори при доста по-успешно представяне са си тръгвали.