Босненски изроди "обесиха" Апостола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола

Мнениеот 727150 » 23 юли 2012 08:50

Напрежението ескалира: българи и босненци се биха в Сараево! :arrow: Конфликтът между феновете на Левски и ФК Сараево се разраства все повече. Като потвърждение идва и неприятната новина за бой между българи и босненци в столицата на бившата югославска република. Инцидентът е станал вчера следобед пред кметството в Сараево. В масовото сбиване са участвали българи от военния ни контингент в EUFOR и фенове на ФК Сараево. От Миниестерството на вътрешните работи на Босна и Херцеговина потвърдиха, че е имало сблъсъци и добавиха, че в момента тече разследване за изясняване на причините, довели до мелето.

В информацията на босненските медии се споменава за трима ранени. Твърди се, че сбиването е било предизвикано от българските военни, които са нападнали местните фенове.

От EUFOR също потвърдиха за инцидента и съобщиха, че започват собствено разследване по случая. http://football.sportal.bg/news.php?news=376600
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2012 08:56

Синьо сърце написа:
RedeviL написа:
Синьо сърце написа:Аз отдавна попитах какво ще стане, ако в Турция, примерно, нахлуем в джамия с тъпана и песни за Ялла, ама никой от филантрпите не отговори! Не подкрепяме сърбите, дразним шиптерите с плаката! И стига ривали на чужди гробища-ние ще ходим там, не вие! И мога да гарантирам, че и там ще йебем Сараево, и horde zla ще нахраним, и още песня ще измислим, но пред шиптер няма да клекнем, та ако ще и с бой до откат! Айде спете спокойно!

гоуем си.. :mrgreen:

Не знам дали съм гоуем, но имам толкова мача на Левски в Европа, дето ти я имаш на Армията, я не...Аз се бих с феновете на Галатасарай насред Истанбул, та тия ще ме уплашат! Тия могат да плашат такива като тебе, дето си овъртат шала под якето и се озъртат по сокаците.

вече си ми ясен.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 юли 2012 10:23

metodito написа:
Относно Сребреница , нещата не са толкова еднозначни, колкото се представят пред широката общественост.

:cry: Не мога да го повярвам. Пич, ти сериозен ли си?

Искам да направиш нещо. Отиди в Гугъл и пейстни това:

massacre srebrenica
И кликни върху Images.
След което разгледай добре, резултатите. Не поствам снимките нарочно. Обърни внимание на последната снимка отляво-надясно на втория ред отгоре-надолу.

ТОВА ЛИ Е ПРЕИНАЧАВАНЕ? Нещата на страницата с резултати как са представени според теб?

Може би са актьори? Може би са всъщност главорезите на Орич, направили се на 7-8 годишни деца?

Я ходи най-добре го обясни на майките и бащите на децата? Погледни другите снимки. Задръж се точно пет минути на страницата, но искам да гледаш! Не да извърташ поглед.

И ела пак и ми заяви, че, те "нещата не са толкова еднозначни".

НЯМАТЕ СРАМА!

С такива младежи не на майната си, ми не знам къде ще замине тая нация и държава.

Човек, ниикъде в коментара си не отричам клането в Сребреница. Никъде не съм споменал за преиначаване. Идеята ми е ,че нещата не трябва да се казват до половината, а от А до Я. Както се говори за зверствата на едната страна, трябва да се спомене и за зверствата на другата. Искаш ли да ти дам снимки и клипове със сръбски деца жертва на войната. Те нямат ли бащи и майки. Или една емблематична снимка, как босненски муджахидини са се снимали до една кутия за обувки с главите на трима сръбски цивилни. Не защитавам и не оправдавам Ратко Младич , за мен това е един болен психопат извършил огромни зверства. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Напрежението ескалира: българи и босненци се биха в Сараево!

Мнениеот sslevski » 23 юли 2012 11:12

Конфликтът между феновете на Левски и ФК Сараево се разраства все повече. Като потвърждение идва и неприятната новина за бой между българи и босненци в столицата на бившата югославска република. Инцидентът е станал вчера следобед пред кметството в Сараево. В масовото сбиване са участвали българи от военния ни контингент в EUFOR и фенове на ФК Сараево. От Миниестерството на вътрешните работи на Босна и Херцеговина потвърдиха, че е имало сблъсъци и добавиха, че в момента тече разследване за изясняване на причините, довели до мелето.

В информацията на босненските медии се споменава за трима ранени. Твърди се, че сбиването е било предизвикано от българските военни, които са нападнали местните фенове.

От EUFOR също потвърдиха за инцидента и съобщиха, че започват собствено разследване по случая.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=376600[/offtopic]
И за да не се чудите кой е виновен ще подкскажа,че друга медия писа,че нашите военни са пазили автобус с фенове на Левски.Това последното е непотвърдена новина.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юли 2012 11:14

Не съм учуден от нищо, което се случва напоследък-нито във форумите, нито по стадионите, нито където и да е... Обществото ни е на такъв хал, че е под всякаква критика. И не само в България е така... Тези от червената страна се правят на обидени, че някой казал нещо против тях, а не се сещат какво направиха в мачове на Левски срещу Ливърпул и галатасарай. Не се сещат и за хилядите изцепки на привърженици на този отбор. Паметта е толкова къса, че дори не виждат какво става в първите три страници на тази тема, където се прокрадва мнението, че футболни клубове не можели да носят такива имена, а самите те не виждат, че клубът им отдавна носи неправомерно името си... Някои дори претендират как Васил Левски е на всички българи, което е така, но пишат името му с малка буква... Заглавието на темата не бе какво са направили привържениците на Левски, но основно се бистри този въпрос. Да, той трябва да се бистри, но не и приоритетно в тема, в която трябва да се осъди именно гаменската проява на приходящите отнякъде жители на тази измислена държава! Още повече пък след това!!!!!
Първата страна в света признала на 15 януари 1992 година независимостта на Босна и Херцеговина е България
И "О, изненада" не се обсъжда това, а гаменската проява на няколко идиота. Да, но те не са всички левскари. Стига с тези военни похвати от "комунизма", където вината винаги е колективна-затова нямаме оправия-вината винаги е лична и тези хора трябва да си понесат най-тежките последствия по закон, а за съжаление те едва ли са кой знае колко големи... А последствията започват да се виждат и наистина не бих препоръчал на никого да отиде в тази държава, та дори и да мине само през нея... Някой тук каза, че "кой бил започнал първи са детски неща"... Може от чисто философска гледна точка да е така, но много войни и милиони конфликти са започнали именно по този начин и то не от деца... Така разсъждават хората и може би затова трябваше да има по-бърза и крута реакция от медии, политици и т.н., за да не се стига до тези връщанки... А най-малко пък са виновни НФК за това, което се е случило-виновни са за неадекватната си реакция след това-защото иначе пишат дълги декларации, а трябваше да се напише декларация против действията и на нашите фенове, и на тези от измислената държавица... Ако това е станало моля за извинение, защото нямах много възможност да следя тези събития по различни причини, но поне не виждам нищо в интернет за това. Да, има и червени фенове, които имат някакво възпитание и разумни доводи, но сами ще са наясно, че с многото си изказвания по темата могат със същата логика да си обсъждат тук и техните изцепки, които са безброй. Не, че няма такива и на други привърженици... Темата тук е за простотията, която направиха феновете на противника, както подсказва и заглавието! Отвратителна постъпка, която трябва да бъде осъдена на всички нива и то възможно по-скоро, както и дистанциране от идиотите издигнали плакатите на мача, а са идиоти първо, защото не мислят за последствията и второ, защото не могат да измислят и начинът да се осъдят действията на едни други малоумници. Жалко е това, което се случва, но най-тъжното е, че не съм учуден-случва се нещо напълно очаквано...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Напрежението ескалира: българи и босненци се биха в Сараево!

Мнениеот Blue_Lion » 23 юли 2012 11:42

Сега пак искам някой да почне да ги защитава и да иска да им се извиняваме !!! Там ако няма мироопазващи сили хървати, сърби и мюсюлмани ще се избият на часа, малко им трябва.

П.П. Това, че са охранявали рейс с фенове на Левски звучи малко фантастично, предвид факта ,че мача е в четвъртък ;) По-скоро медиите украсяват и търсят сензацията /както правеха досега/, отколкото това да е така. Аз поне не виждам логика в такова нещо. Как да е, Само ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 юли 2012 11:43

За какво ви трябваше да се заяждате с тях в София,сега пак невинни или деца ще пострадат.Ако се и оплачат от издигнатите плакати...мани
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 23 юли 2012 11:44

fen na stanley roise написа:За всичко е виновен Тито! Аркан трябваше да ги избие до крак кучетата, ама нейсе!

вътре вътре вътре :lol: :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 23 юли 2012 11:46

donDiego написа:За какво ви трябваше да се заяждате с тях в София,сега пак невинни или деца ще пострадат.Ако се и оплачат от издигнатите плакати...мани

Ти нормален ли си бе ? Те започнаха още преди мача със закани как щели да срутят София, пяха "Jebem te Levski" и казваха, че българите сме цигани ! Дойдоха тука ден преди мача и почнаха да чупят хотели и коли, да хвърлят предмети по случайни граждани и чужди туристи, на другия ден се гавреха с "Ал. Невски" ??? Ние сме се били заяждали... :shock:
Изображение

Върни се в “Левски”