Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

lazio1997
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот lazio1997 » 22 юни 2012 19:54

Laetitia написа:И на мен не ми харесва тая бяла ивица. Напомня на сутиен. Или на замацано с коректор. Иначе емблемата хубаво стои.
Склонна съм да им простя недотам красивите екипи, ако спечелят титлата, купата и направят нов европейски поход. :lol:

Мен пък точно лентата ме кефи :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 22 юни 2012 19:57

Екипите са супер, само буквичките отпред са много , но на спонсорите не можеш да откажеш, който плаща той поръчва музиката! ;)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 юни 2012 20:11

Левски сменя екипите за Европа

Левски ще бъде с различни екипи от тези, които днес официално бяха представени от клуба в мачовете от европейските клубни турнири, научи "Winner.bg".

Както е известно, според наредбите на УЕФА, един клуб не може да има повече от едно лого на спонсор на екипите си в срещите от надпреварите под егидата на централата.

Поради това, в предварителните кръгове на Лига Европа на фланелките на сините само "М-тел" ще бъде представен като спонсор на клуба.

Ако Левски влезе в групите на Лига Европа, логото на мобилния оператор ще бъде заменено с това на ВТБ, която започна да налива пари в касата на сините в началото на 2012 година.

В мачовете на сините от А група и турнира за Купата на България ВТБ и М-тел ще бъдат заедно на фланелките на Левски.

Както е известно, през пролетния полусезон логото на ВТБ бе сложено на гащетата от екипа на Левски.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 22 юни 2012 20:12

Екипите са ужасни! Както искате ми приемайте мнението, казвам го от чисто естетически подбуди. Тая грозна бяла лента щеше да се преглътне стига под нея да не бяха наблъскани така брутално и двата спонсора. Поне единия трябваше да отстъпи да е под номера или на гащетата. Друг е въпроса, че вече трета година Левски играе с реномирана марка, но с изключение на миналата година, нито един от моделите на Найк преди и Пума сега не се среща при други отбори носещи тези марки. Като трябва да отбележим, че миналогодишния беше от колекцията на Найк за по-предния сезон.
ИзображениеИзображение

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 22 юни 2012 20:15

mironi88 написа:Екипите са ужасни! Както искате ми приемайте мнението, казвам го от чисто естетически подбуди. Тая грозна бяла лента щеше да се преглътне стига под нея да не бяха наблъскани така брутално и двата спонсора. Поне единия трябваше да отстъпи да е под номера или на гащетата. Друг е въпроса, че вече трета година Левски играе с реномирана марка, но с изключение на миналата година, нито един от моделите на Найк преди и Пума сега не се среща при други отбори носещи тези марки. Като трябва да отбележим, че миналогодишния беше от колекцията на Найк за по-предния сезон.

За нашите екипи не бери грижа. Виж за вашите има защо да се притесняваш, щото са наистина отвратителни, а на всичко отгоре петолъчката е отдясно... :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 юни 2012 20:18

Вече си имате жабарски екипи.. :mrgreen: Шегичка!Между другото екипите не са лоши, ако изключим наблъсканите отпред спонсори. ;)

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 юни 2012 20:22

mironi88 написа:Екипите са ужасни! Както искате ми приемайте мнението, казвам го от чисто естетически подбуди. Тая грозна бяла лента щеше да се преглътне стига под нея да не бяха наблъскани така брутално и двата спонсора. Поне единия трябваше да отстъпи да е под номера или на гащетата. Друг е въпроса, че вече трета година Левски играе с реномирана марка, но с изключение на миналата година, нито един от моделите на Найк преди и Пума сега не се среща при други отбори носещи тези марки. Като трябва да отбележим, че миналогодишния беше от колекцията на Найк за по-предния сезон.

Е не е точно така..Резервният екип на жабарите е като новия им такъв, а с този на Найк от миналата година съм виждал да играе отборът на Майнц 05, ако не се лъжа. :)

way
Контакти:

Мнениеот way » 22 юни 2012 20:53

Екипите много много не ми харесват лентата е ОГРОМНА и 2та спонсора на 1 ?ГНУСНО
Само емблемата ми харесва АКО бяха като тренировачните с малка бяла линия щяха да са 5 пъти по добре

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 22 юни 2012 21:45

RedeviL написа:Вече си имате жабарски екипи.. :mrgreen: Шегичка!Между другото екипите не са лоши, ако изключим наблъсканите отпред спонсори. ;)

Изображение

Да, прав си! Въпреки, че не са 100 % същия модел. Гледам на Италия имат някви работи между "яката" и лентата. Като "надраскано". А, иначе много искам да питам сладура, който ми разправя, че петолъчката е отдясно на новите екипи на ЦСКА, някога чувал ли е за огледално изображение.
ИзображениеИзображение

halaha
Контакти:

Мнениеот halaha » 22 юни 2012 22:21

Лично на мен много ми харесва новия екип!! :) Яката е хубава, а и ако нямаше тая бяла линия емблемата щеше да стои някак грозно (синьо на синьо) На резервния екип (сигурно бял) мисля, че няма да е има тази линия ;)
В този отбор съм роден, в този отбор ще умра !!!

Върни се в “Левски”