Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Знам, че Пелето не е много долюбван от нас заради постъпката си, но в случая не мисля, че той има каквато и да е вина. Има си хора, които са преценили, че на тази възраст ще може да се справя - купили са го. Има тренер, който вярва, че му върши работа - пуска го да играе почти всички мачове титуляр...Според вас къде е проблемът??? Още не съм чул за случай на някой, който доброволно се е отказал от заплата или че не е достатъчно добър...И мен ме дразнят, че връщат футболисти на по 34-35 и ги мъчат всеки мач титуляри (случаят с Йовов е подобен, добре, че поне вече не е титуляр всеки мач), но какво са виновни те самите...Има си хора, които си преценяват...И после си измиват ръцете с футболистите и става тъпо...Е кой ги е преценявал, кой ги е слагал титуляри ???
- MainEventer
- Контакти:
PFC Litex написа:Това ако се окаже вярно, което пише в сайта крумовспорт ще е пълна подигравка с всички обичащи Левски.
Пишат, че Пелето бил помилван и ще е в групата за мача във Варна, остава ни да чакаме за да видим дали е истина, но то ще си проличи и на тренировките, ако тренира с другите е ясно, че написаното е вярно.
http://www.livesport.bg/Obrat-na-Gerena ... eto!-86191
Това ще е много голяма гавра. Ще ходя на стадиона само, за да псуя Илиев.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Никога не съм вярвала на сл и дб. Когато излезе в гонг или спортал тогава.
Поредната простотия.
Нали тренировките се харесваха?
Каза ми го братовчеда на майка ми, който пък разбрал от приятеля на брат си и там от едни негови роднини.
Каааак само сл разкриват такива неща, а други сайтове не могат, златни ще излязат.
Поредната простотия.
Лидерите на нож с Пелето, не харесват и Илиан Илиев
Война в съблекалнята на Левски! Това е причината Станислав Ангелов да бъде изваден от първия отбор на "сините". Новината разкри за Sportline.bg футболист от клуба.
"С просто око може да се види напрежение между отделни футболисти. Има създадени групички, което пречи на отбора. Станислав Ангелов не е от най-харесваните футболисти в съблекалнята. Срещу него са Христо Йовов, Владимир Гаджев, Даниел Димов и др. Миналата година към тях беше и Дарко Тасевски. Групичките не са от днес или от вчера, поне от една година са", разкри играчът, чието име ще спестим по негова молба.
Освен това футболистите на Левски не харесвали и треньора си Илиан Илиев, въпреки че след всяка издънка той ги защитава и поема цялата вина. "Неговите тренировки не се харесват. Когато отборът не побеждава е достатъчно гадостите да започнат", каза още той, след което заяви, че е останал изненадан от завръщането на Даниел Боримиров. "Очаквах Христо Йовов да бъде новият спортен директор. Назначението на Боримиров ме изненада".
Проблемите на "Герена" се задълбочиха след загубата с 0:2 от Ботев в Пловдив. Тогава Станислав Ангелов си изкара червен картон и след мача се е псувал с Илиан Илиев. При смяната си срещу Монтана Пелето още повече се е ядосал, което преляло капката на търпение у специалиста и той извади капитана си от първия отбор.
Нали тренировките се харесваха?
Каза ми го братовчеда на майка ми, който пък разбрал от приятеля на брат си и там от едни негови роднини.
Каааак само сл разкриват такива неща, а други сайтове не могат, златни ще излязат.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
sin4ec написа:Няма ли таз вечер някой остроумен панчаревец тука?
Вие сте си самодостатъчни

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:sin4ec написа:Няма ли таз вечер някой остроумен панчаревец тука?
Ти си добре дошел, и прекрасно разбираш за какво и за кои иде реч!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Относно Пелето
metodito написа:Бе никой ли не забеляза колко атаки спря Пелето в Бургас и в Пловдив. Да, муден е вече, но почти всяка атака, която е спрял е носила опасност. Какво става без него сега, а? Кой ще бъде върнат отзад? При Гонзо например двойката Гаджев/Грийн вършиха много работа. Днес имаме Прохазка, който не може да намери себе си и Гаджев, който е объркван от Илиан, който го мести вече на три различни позиции.
Е как кой? Разбира се че Даниел Димов! Да, може би не е толкова техничен, но поне играе на предела на възможностите си и хич не пести сили момчето. Висок, атлетичен, с голяма крачка ... какво повече да искаме от опорен халф? Пасовете и нарушенията със сигурност ще ги поизчисти с малко повече игрова практика на своята си позиция.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:metodito написа:Бе никой ли не забеляза колко атаки спря Пелето в Бургас и в Пловдив. Да, муден е вече, но почти всяка атака, която е спрял е носила опасност. Какво става без него сега, а? Кой ще бъде върнат отзад? При Гонзо например двойката Гаджев/Грийн вършиха много работа. Днес имаме Прохазка, който не може да намери себе си и Гаджев, който е объркван от Илиан, който го мести вече на три различни позиции.
Е как кой? Разбира се че Даниел Димов! Да, може би не е толкова техничен, но поне играе на предела на възможностите си и хич не пести сили момчето. Висок, атлетичен, с голяма крачка ... какво повече да искаме от опорен халф? Пасовете и нарушенията със сигурност ще ги поизчисти с малко повече игрова практика на своята си позиция.
И заедно с Гаджев-добра дефанзивна двойка. Спор няма. Гаджев-офанзивен е глупост! А аз лично смятам, че в Силва има много хляб и потенциал, особено за терен като Варна. Да видим, какво ще излезе от цялата дандания...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
vaskonti написа:sin4ec написа:Няма ли таз вечер някой остроумен панчаревец тука?
Държа да отбележа, че беше прав за гола на Литекс!

Само Левски!
sin4ec написа: И заедно с Гаджев-добра дефанзивна двойка. Спор няма. Гаджев-офанзивен е глупост! А аз лично смятам, че в Силва има много хляб и потенциал, особено за терен като Варна. Да видим, какво ще излезе от цялата дандания...
Съгласен за Гаджев! В интерес на истината, моята тайна надежда бе, а и донякъде още е, Михелич да заеме позицията зад нападателя. В контролите ми се видя, че има един хубав футболен поглед над играта, ама пусто няма много минути в първенството досега, та донякъде си остава енигма.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Levski4Ever
- Контакти:
TristaNNN написа:sin4ec написа: И заедно с Гаджев-добра дефанзивна двойка. Спор няма. Гаджев-офанзивен е глупост! А аз лично смятам, че в Силва има много хляб и потенциал, особено за терен като Варна. Да видим, какво ще излезе от цялата дандания...
Съгласен за Гаджев! В интерес на истината, моята тайна надежда бе, а и донякъде още е, Михелич да заеме позицията зад нападателя. В контролите ми се видя, че има един хубав футболен поглед над играта, ама пусто няма много минути в първенството досега, та донякъде си остава енигма.
Какво да кажем за Милен Василев тогава?