Не знам защо трябва да падаме толкова ниско и да се обиждат и карат Левскари помежду си...
Всеки има право на мнение,но не е нужно да ставаме за смях ...
Срам ме е..
Това е присъщо на хора без възпитание,с ниска култура и първични инстинкти...Това показва слабост.
Нормалната дискусия се води с аргументи,а не с диви крясъци.
Правете си изводите .
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- фифи перото
Re: Георги Иванов-фен тема
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
+ 1914 за горното мнение ...
Иначе, "Гонзо" взе първият тест ( изпит ) ... Остават още няколко, преди най-важният, който се пада в 10-ти кръг.
Аз казах ( писах в случая ) , че срещу Литекс и Лудогорец няма да придирям много-много за играта ...
В тези случаи са важни трите точки, пък ако трябва и на бой да ги смелят на'ще, но да си ги вземт ! ...
Срещу Литекс имаше привлекателен - свеж футбол и това си беше бонус към победата.
Остава да видим, как ще подходи отбора към мача в Разград ...
И тук някъде основна роля би трябвало да изиграе "Гонзо" !
Ако подходим предпазливо и колебливо, аз лично невиждам, как ще се излезе с чест от битката в "Делиормана" ...
Иначе, "Гонзо" взе първият тест ( изпит ) ... Остават още няколко, преди най-важният, който се пада в 10-ти кръг.
Аз казах ( писах в случая ) , че срещу Литекс и Лудогорец няма да придирям много-много за играта ...
В тези случаи са важни трите точки, пък ако трябва и на бой да ги смелят на'ще, но да си ги вземт ! ...

Срещу Литекс имаше привлекателен - свеж футбол и това си беше бонус към победата.
Остава да видим, как ще подходи отбора към мача в Разград ...
И тук някъде основна роля би трябвало да изиграе "Гонзо" !
Ако подходим предпазливо и колебливо, аз лично невиждам, как ще се излезе с чест от битката в "Делиормана" ...

- milen.hristov
- Контакти:
shammi написа:Да, Мъри би работил предимно с Наско, но Мъри е цанен за Литекс вече..... Така, че мисията става тотално невъзможна, освен ако Батков не го "покани" спешно))) Ще трябва да се задоволим с Вуцов, а на Гонзо вече му пекат яйцето, дори са намерили кой да му носи куфарите към Пловдив (естествено метафорично казано)
От твоите уста в божиите (Батковите) уши
Мъри бил цанен за Литекс
той Гришата го изрита като мръсно коте,цанен бил

той Гришата го изрита като мръсно коте,цанен бил

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
olfix написа:Колкото и да не го харесвам Гонзо ,като тренер,НИКОГА не бих стискал палци за друг отбор срещу Левски.НИКОГА!
Е, че никой тук не стиска палци за другия отбор, просто ме е яд като ги гледам как се мъчат да играят футбол..... Естествено, че викам за Левски и естествено критикувам лошото ръководство.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- Levski 1914
- Контакти:
В темата за мача "Левски - Литекс", blue avalanche е сложил изказвания на "левскари":
Прочети ги и пак си помисли дали никой не тук не стиска палци за противниковия отбор
от zlobul на 13 Сеп 2011 18:30
Мач на мускули и накрая 0-2 .
само чудото ще направи така че да вземем нещо от този мач с оглед на това , че отбора няма облик , няма тактика , няма треньор , няма президент и т.н .
Мисля , че Том от ловеч ще направи юношата на цска за смях в този мач , а оттам ще дойдат и всички неприятности за Левски , друг е въпроса , че в средата също сме една голяма пробойна . Абе 0-2 или 1-3 за люляците .Дано все пак да не съм прав , но футболната логика сочи към такъв развой .
от Аз_съм_Спас на 15 Сеп 2011 08:54
и аз това викам....за това съм на мнение, играчите да не си дават зор срещу Литекс-хем да не помагат на цска за титлата, хем Гонзо да си тръгне най-сетне
Прочети ги и пак си помисли дали никой не тук не стиска палци за противниковия отбор

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

zlobul написа:zlobul написа:прилики и разлики между Левски-търнава и Левски-ловеч има ли или така просто ми се струва .
гонзо беше на път да изтърве и този наглед спечелен мач .
не искам да се правна сашо диков , но този мач леко намирисва .
дали гонзо и пената не си направиха взаимна услуга един Господ знае
любо става тренер на национала , а гонзо се задържа на поста си и поспечелва малко доверие сред "овчиците"
Дотук добре , но има едно голямо НО ,
ловеч показаха въпреки достата промени в отбора си , че са с класа над Левски
сигурен съм , че смените им до 20 ата мин на мача бяха продиктувани от всичко друго , но не и от евентуални контузии , просто цирк
при 2-0 люляците се разиграха дотолкова че да ни покажат че могат да ни бият когато си поискат
и накрая , гледайте изявите на французина (централния им защитник) , осоно при гола на гаджев , за подаванията при останалите два гола , няма да споменавам .
другия аспект е резултата , какво по хубаво от 3-2 след някаква драма , колко ли ще е бил коефициента с оглед развоя на събитията .
Старокин -поредното недоразумение в Левски . първия гол пак стана заради него ....първо направи грешен пас , второ грийн за пореден път отиде да му покрие зоната и остави свооден играч в центъра , трто -пас към дузпата и гол .
След всичко дотук - за пореден път ни правят на маймуни ..... ЗА МЕН МАЧ НЕ СЕ ИГРА , ПРОСТО ЦИРК
Прочетете пак дами и господа
след малко се решава съдбата на матеус
кой ли ще е новият треньор ?

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- Levski 1914
- Контакти:
zlobul написа:zlobul написа:zlobul написа:прилики и разлики между Левски-търнава и Левски-ловеч има ли или така просто ми се струва .
гонзо беше на път да изтърве и този наглед спечелен мач .
не искам да се правна сашо диков , но този мач леко намирисва .
дали гонзо и пената не си направиха взаимна услуга един Господ знае
любо става тренер на национала , а гонзо се задържа на поста си и поспечелва малко доверие сред "овчиците"
Дотук добре , но има едно голямо НО ,
ловеч показаха въпреки достата промени в отбора си , че са с класа над Левски
сигурен съм , че смените им до 20 ата мин на мача бяха продиктувани от всичко друго , но не и от евентуални контузии , просто цирк
при 2-0 люляците се разиграха дотолкова че да ни покажат че могат да ни бият когато си поискат
и накрая , гледайте изявите на французина (централния им защитник) , осоно при гола на гаджев , за подаванията при останалите два гола , няма да споменавам .
другия аспект е резултата , какво по хубаво от 3-2 след някаква драма , колко ли ще е бил коефициента с оглед развоя на събитията .
Старокин -поредното недоразумение в Левски . първия гол пак стана заради него ....първо направи грешен пас , второ грийн за пореден път отиде да му покрие зоната и остави свооден играч в центъра , трто -пас към дузпата и гол .
След всичко дотук - за пореден път ни правят на маймуни ..... ЗА МЕН МАЧ НЕ СЕ ИГРА , ПРОСТО ЦИРК
Прочетете пак дами и господа
след малко се решава съдбата на матеус
кой ли ще е новият треньор ?)) САМО НАПОМНЯМ скоро цирка между левски и ловеч ще се потвърди
)) , а между впрочем някой ми даде съвет да кандидатствам за работа в канал 3
)) . Стане ли обаче пенев тренер на национала , ще трябва да ме викат в bbc ili snn
Това, че Любо Пенев е фаворит за селекционер на националния НЕ означава, че Литекс умишлено са загубили мача, т.е. твърденията ти щяха да са смешни, ако не бяха жалки! Колкото до работата ти в Канал 3 - аз ти я предложих, но някой модератор е сметнал, че е по-редно да ми изтрие поста...апропо по неясни за мен причини!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

слушай сега пич ,
ако си мислиш , че договорка между литекс и Левски е трудна работа , само ще ти напомня за случилото се преди две години .......
0-2 или 1-2 беше не си спомням вече (два гола на гонзо ) , а след това ЛЕВСКИ пада от пирин за купата .
Разберете едно , моментът беше твърде подходящ за победа на Левски . Смея да твърдя , че ако мача беше свършил 2-2 , главата на говньо падаше . Колкото до любо , още в пролетния дял на миналия шампионат се видя , че не му е много комфортно там ...имат някакви търкания с ганчев , но не дадоха кой знае каква гласност .
Колкото до новия селекционер ....да , доста хитро замислено ...мадански изкарва два мача и след това иде пената . периода от време е доста голям така че няма проблеми .
А сега едно обръщение към говньо , защото съм сигурен че чете темата :
Говньо , така ли смяташ да залъгваш хората , само и само да останея на герена ?
Слаб си и не ставаш за треньор на отбор като Левски , отиди понаучи се в някой отбор от Б или В група , пък ако покажеш резултати пак ела . Да си треньор на Левски е твърде голям залък за твоята уста , поне за в момента .
ако си мислиш , че договорка между литекс и Левски е трудна работа , само ще ти напомня за случилото се преди две години .......
0-2 или 1-2 беше не си спомням вече (два гола на гонзо ) , а след това ЛЕВСКИ пада от пирин за купата .
Разберете едно , моментът беше твърде подходящ за победа на Левски . Смея да твърдя , че ако мача беше свършил 2-2 , главата на говньо падаше . Колкото до любо , още в пролетния дял на миналия шампионат се видя , че не му е много комфортно там ...имат някакви търкания с ганчев , но не дадоха кой знае каква гласност .
Колкото до новия селекционер ....да , доста хитро замислено ...мадански изкарва два мача и след това иде пената . периода от време е доста голям така че няма проблеми .
А сега едно обръщение към говньо , защото съм сигурен че чете темата :
Говньо , така ли смяташ да залъгваш хората , само и само да останея на герена ?
Слаб си и не ставаш за треньор на отбор като Левски , отиди понаучи се в някой отбор от Б или В група , пък ако покажеш резултати пак ела . Да си треньор на Левски е твърде голям залък за твоята уста , поне за в момента .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
- Умопомрачен
- Контакти: