Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Скандална декларация от феновете на Левски

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 14:29

mistreated написа:
Theos написа:Имаш ли 3 грама мозък? Не четеш ли внимателно какво пиша или се опитваш да дразниш?
Кой го е избирал знаеш ли? Аз не съм, нито всичките левскари в България, утре аз си регистрирам Централен Фен Клуб Левски и почвам да мятам декларации - е аз олицетворявам ли всички ЛЕВСКАРИ???
Айде помисли над въпроса и пак заповядай!
И друго,не хубаво да се обижда Стоичков с Кюрд, но чувал ли си какво се пее за Гунди.Айде със здраве!

Човек, не виждаш ли, че сте точно двама души в този форум, които осъждат тази помия?
Явно останалите припознават "идеите" на този малоумник, като свои собствени. Към тях е тази реплика, а не към теб или Милен.

Аз никога не съм пял против Гунди, никога няма и да го направя. Но едно е какво се пее и говори на трубуните, друго е тези простотии да се разпространяват по всички медии, още повече без редакторска намеса. Нали разбираш за каква лумпенизация става на въпрос?

Именно за това говоря, да разграничаваме нормалното от ненормалното...да си кажем истината в очите защото се знае, а не да се замерваме с някакви долнотии и да си приписваме какви ли не неща един на друг след като ти си гледаш спокойно мача в Сектор А а аз в Сектор В примерно и нямаме допирни точки до вандалите.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 апр 2013 14:30

На връх годишнината от избухването на Априлското въстание,феновете на "Отбора на народа" издигаха свастики :arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea: :idea:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 апр 2013 14:31

Момчета опомнете се ,до там ли сте изпаднали че да се възхищавате на абсолютни дебили като Гугутката,Дучето и др. подобни.Това писание,наречено декларация е показно за манталитета и простотията на Гугутката,какви са тези цинизми,какви са тези обиди.Нима комшията , приятеля ,съученика ти които не са фенове на твоя отбор са врагове и трябва да ги унищожиш.Тази омраза се проповядва от така наречените председатели на фенклубове,за да могат да крадат колкото могат от футбола и собствениците ,а Вие да им създавате комфорт.Не разбирате ли че те живеят от футбола и Ви тровят с дрога.Не сте ли виждали как приятелски си говорят Дучето и Гугутката,а Вас насъскват да се млатите сини и червени.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 апр 2013 14:31

Theos написа:
ros написа:
Theos написа:Бате утре мога да си регистрирам и централен фен клуб на Левски стига името да е свободно. :)

Ето това е разковничето - всички новини от името на феновете на Левски идват от НКП. Ако има организация, изразяваща нормалните левскари да слушаме нея... А то - само Гугутки и дилъри.

Припознаваш ли се с Офанзива, с Дучето или може би с друга фракция? Аз припознавам ли те с тях според теб? мислиш ли,че след всяка тяхна декларация аз си казвам...ами ето щом този е от цска, значи го включвам в групата зад тая декларация... звучи нелогично

Не говоря за теб и мен, ти ме познаваш, аз теб също... но в края на краищата мен останалите левскари как мислиш ме приемат? Докато няма остра реакция от нормалните фенове независимо от кой отбор на простотиите, които оприличават Стоичков на к*рд, а Гунди на шофьор - все така ще си бъдат приемани всички.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 22 апр 2013 14:32

ros написа:
Theos написа:Бате утре мога да си регистрирам и централен фен клуб на Левски стига името да е свободно. :)

Ето това е разковничето - всички новини от името на феновете на Левски идват от НКП. Ако има организация, изразяваща нормалните левскари да слушаме нея... А то - само Гугутки и дилъри.

Ти може би общуваш само с дилъри ,че само такива са ти в главата. Аз не съм голям фен на НКП, но специално по този въпрос съм на 100% съгласен с разкошната декларация, която ви прави фистинг до сливиците. Сигурен съм, че и почти всеки фен на Левски е съгласен.

Няма как след тази помия и лъжи срещу Левски. Каквото повикало, такова се обадило. Длъжни бяхме да се защитим от червената пропагнада.

П.П: Сравненията между Гунди и Кюрда, който се отрича от България на няколко пъти са неуместни. Последния във всеки мач и всеки ден ни напомня колко е жалък и си заслужава епитетите. Имаме доброто желания да го забравим, но той постоянно ни напомня за себе си.
Последна промяна от Lionheart на 22 апр 2013 14:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 14:32

shotgun blues написа:На връх годишнината от избухването на Априлското въстание,феновете на "Отбора на народа" издигаха свастики :arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea: :idea:

Ще те замоля да разграничаваш тези отрепки с привържениците на Левски!
Тези хора не са ЛЕВСКАРИ!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 22 апр 2013 14:32

Theos написа:
fen-fen написа:
Ами тоя припознавате ли го? Гордеете ли се с него!http://www.blitz.bg/sport/article/173902
Жалко, че подобни индивиди в целта си да измъкнат 3 минутна слава, излагат клуба, но в крайна сметка вие сте си го избрали!

Имаш ли 3 грама мозък? Не четеш ли внимателно какво пиша или се опитваш да дразниш?
Кой го е избирал знаеш ли? Аз не съм, нито всичките левскари в България, утре аз си регистрирам Централен Фен Клуб Левски и почвам да мятам декларации - е аз олицетворявам ли всички ЛЕВСКАРИ???
Айде помисли над въпроса и пак заповядай!
И друго,не хубаво да се обижда Стоичков с Кюрд, но чувал ли си какво се пее за Гунди.Айде със здраве!

Чакай сега, за Гунди може, той не е радвал милиони българи в американското лято. Стоичков неуморно ни е радвал всички. Аз бях изключително зарадван като обяви, че България не му е дала нищо. Явно си мисли, че е юноша на Барса. Ама тогава защо червените си го припознават не е ясно. Последното му изказване беше срещу Левски и ЦСКА. За него каквото е Левски, това е и ЦСКА, ама те си го имат за червен идол, щото е постигнал нещо с техния отбор.
[quote=Стоичков]Отиват да играят със Сараево и виждате какво става. Другите с Мура.[/quote]
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 22 апр 2013 14:34

Декларацията е в стилистиката на нашето време, това за съжаление обаче я принизява до изказа на титани на мисълта като ГА (изписването на цялото му име е детско ровене в ексременти). Интерпретациите в нея са сини, както и тези, срещу които е написана, са червени. Та някои искаха война - имат я. Кой ще се радва накрая - навярно никой - няма щастливи след войните.
А между другото - като става дума за стилистика - не е ли лицемерно да виним един фен - пък бил и шеф на фен клуб, а да се прехласваме по изящната словесност на Доктор хонорис кауза Пушка Майна? Което не означава, че бих се солидаризирал с фен клуб, чийто председател не знае за кого къде как да пише.
Но аз се обръщам към левскарите с един въпрос - защо медийното пространство се пълни с антилевскарски текстове? Къде са легендите от блоговете, които много обичат Левски, къде са всички онези непризнати сини корифеи, които могат да говорят само когато трябва да се изразява негативизъм. Има нещо гнило в Гания (Ганьо + Дания), мирише на спарено, но не само от ГА. Помните ли директивата и червените шамани - колко червени легенди държаха исо на Стойчо.
Не пледирам да паднем до нивото на известни медии - искам на клуба и на левскарите да се помогне, за да не се чувстваме омерзени от несекващите инсинуации и обиди. Не искам нападки , а защита и подкрепа. Както искам най-сетне някой да постави на мястото им онези, които сквернят името на клуба и наливат масло в огъня. Питам между другото питам същия този най фен и онези сини легенди - какво направихте лично срещу тези, които ни опетниха с идиотския надпис в мача със Сараево? Какво направихте с тези, които ни посрамиха с онзи "рожден ден"? Защо все още разрешавате на дебили и продажници да ни гонят от стадионите. До кога-а-а-?

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 22 апр 2013 14:35

МАЛКА УТЕХА - ДЕКЛАРАЦИЯ СРЕЩУ СВАСТИКИТЕ, ОБАЧЕ ОТНОВО ПЪЛНА С ЕЛЕМЕНТИ ОТ НЮ УЕЙВ ЖУРНАЛИСТИКАТА НА ГЕОРГИ АТАНАСОВ:

Национален клуб на привържениците на Левски се разграничава остро от появилите се по време на мача в Ловеч плакати със свастики. Нещо повече - приемаме ги за провокация, имаща за цел да донесе наказание на отбора преди предстоящите важни мачове. Не изключваме възможността поредната провокациия да е свързана и с пристигането на „нови” хора на Герена.

Ние не толерирараме подобни прояви и ги осъждаме остро.

Подобни прояви работят против футболния клуб, работят против интересите на НКП и всички обединени Левскари.

Както е добре известно, в момента тече процес на обединение на огромна част от привърженците на любимия отбор в рамките на кампанията „Присъедини се и ти”. За по-малко от два месеца посетихме редица градове и се срещнахме с хиляди хора, за да бъдем заедно в подкрепата си за Левски и единственото, което ни интересува и обединява, е Левски София и неговите интереси.

Вече пета година НКП води активна политика за недопускане на инциденти по стадионите, развитието на Сектор „Б” и възпитанието на младите сини сърца в чиста и безрезерна обич към Левски и България.

Поради тези и редица други причини се ангажираме да не ги допуснем отново подобни прояви и да вразумим провокаторите, защото не би било справедливо отбора и хилядите му привърженици да страдат заради проявите на шепа хора.

Смятаме, че в случаят, вината е изцяло в полицията. Именно те са ангажирани с това да проверяват кой какво вкарва на стадиона. Действията им за пореден път се оказаха крайно неефективни. Публиката на Левски е огромна маса, сред която има хора с различни възгледи и виждания. Плакатите бяха свалени от нашите стюарди веднага, след като бяха вдигнати, но съща както в случая с плакатите за Радко Младич, белята се беше случила. Контролът, осигуряван от страна на полицията, е неефективен и ненадежден. Нашите стюарди биха се справили много по-добре и по-отговорно в подобна ситуация, защото на тях, за разлика от полицията, истински им пука какво се случва

Единственото, в което другарите с фуражки се справят истински добре, е да бият хора или да действат в задруга с помашките уроди от Ловешко и с колове, брадви и палки да действат срещу привържениците на Левски. Свикнали сме да сме виновни за всичко и да сме провокатори и причинители на всяка злина в тази държава. Да сме на първа страница и да ни сочат с пръст. Истината, разбира се, е по-различна, но тя не се вписва в цялостната визия, която искате, а и вече сте изградили за нас.

Никой не си задава на въпроса, защо единственото място в България, където се случва орди от орки с брадви да се бият с феновете на Левски, е това място край Ловеч? Монетата винаги има две страни.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 22 апр 2013 14:38

Мисля си че фенове с грам мозък в главата не би следвало да слизат до нивото на тая олигофрения, било то на ЦСКА, Левски, Ботев и другите, и следователно да не я коментират, щото само му вдигат акциите на "шофьора" пернат. Заради него, хора погребаха децата си преди година, а той има гьонсуратлъка да пише до медии. По-скоро медиите са ни за е.ане, щото дават поле за изява и насаждане на омраза на полуграмотни полуидиоти. Футбола може да е война, нямам против дори да си се разбират по 50 човека и да си се бият по нощите, техен си проблем. Но когато медиите дават поле за изява на индивид, който нарича най-успешния ни футболист /не го наричам дори най-добрия, да не почнат пак спорове/- кюрд, човек, заради когото цяла България излезе на улиците и забрави за липсата на пари, бъдеще и настояще, за да се радва и гордее. Този индивид какъв тогава е, щом си позволява такива квалификации? Фашистката му шайка за пореден път поруга заветите на Апостола, а той се кичи с прозвището Левскар? Каква е тази държава, щом още е на свобода, какви са тия медии, които му дават трибуна, какъв е тоя клуб, който му дава пари та той да е лицето на феновете му?
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Върни се в “Левски”