Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 19 мар 2013 19:29

ralka_levskarka написа:
tevez написа:На кого мислите, че ще даде лентата Илиан?
Не вярвам да е на Гаджев. Най-вероятно на Пацо. Когато Илиан му я взе и я даде на Пелето каза, че втори избор е Гаджев, а трети Пацо(може и обратно да е, не съм сигурен), така че или ще е той или ще останем изненадани.

Везалката :mrgreen:

Ти можеш да го казваш на шега, но точно за него си мисля, че може да е изненадата. Просто е човек на Илиан и като нищо ще му я даде. Все пак той се очертава върху него да се гради играта в защита и ако мястото на Пацо не е гарантирано заради Мишо Иванов, то Везалов, ако не се контузи си мисля, че ще е твърд титуляр.

Потребителски аватар
viali69

Re: Пелето си тръгна бесен от "Герена"

Мнениеот viali69 » 19 мар 2013 19:29

Бекъма написа:Аз вчера писах,но ме изтриха.Нещо ми нашепва,че зад тая работа стои дъртата Вуца и разчиства пътя на мериносовата глава.

Вуцов е добър и амбициозен треньор, но вие не го искате. А той си е левскар. В Левски имате уникалната дарба да си гоните кадърните левскари. Пример - Наско Сираков. Най-големият !!! Винаги, когато Наско е бил в Левски отборът ви е бил голям. Като играч беше №1 ! Вкарал е най-важните голове за България. Играеше винаги на ниво. Никога не съм разбирал настройката на някои левскари срещу своите. :roll:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Пелето си тръгна бесен от "Герена"

Мнениеот gugushito » 19 мар 2013 19:31

:o :o :shock: :shock:
Бекъма написа:Аз вчера писах,но ме изтриха.Нещо ми нашепва,че зад тая работа стои дъртата Вуца и разчиства пътя на мериносовата глава.

+ 1000 Пелето беше един от читавите според мен играчи.. интересно какво ще промени розовата фланелка в играта ??? :o :shock:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 19:33

Гаджев ! Всичко друго ще е глупост , особено ако е пак набора , който превъртя като я получи миналата година ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 мар 2013 19:35

Тези публични споделяния, за решенията, които се вземат не е професионално и това ще изиграе лоша шега на Илиев.
Също така не е ли редно първо на наказаните да бъде казано, а не да го научават от медиите.
Значи към момента излиза, че слабите игри се дължат на Пелето, Рамос и Пинто, то ест сега отбора без тях ще заиграе перфектно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 мар 2013 19:39

Какви медии, нали три пъти казаха, че вече е говорено с играчите, дори Пелето си тръгнал преди тренировката?!
Като не ви е интересно да чуете всичко казано (феновете на други тобори), гледайте си там вашите тимчета и оставете на нас коментарите за Левски. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 19:42

Rivaldo10 написа:Какви медии, нали три пъти казаха, че вече е говорено с играчите, дори Пелето си тръгнал преди тренировката?!
Като не ви е интересно да чуете всичко казано (феновете на други тобори), гледайте си там вашите тимчета и оставете на нас коментарите за Левски. ;)

Нали е по-лесно да се хвърля ла**а ..Много разбирачи се насъбраха и откъде тая "загриженост" за Левски.. :?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 мар 2013 19:44

bilyaletdinov написа:Гаджев ! Всичко друго ще е глупост , особено ако е пак набора , който превъртя като я получи миналата година ;)

Сигурно ще е той, то пък остана да е чужденец, който дори не знае български...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 мар 2013 19:50

Rivaldo10 написа:
bilyaletdinov написа:Гаджев ! Всичко друго ще е глупост , особено ако е пак набора , който превъртя като я получи миналата година ;)

Сигурно ще е той, то пък остана да е чужденец, който дори не знае български...

Ще ви изненадам, но според мен трябва да я дадат на Мюлдер ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2013 19:52

tevez написа:
ralka_levskarka написа:
tevez написа:На кого мислите, че ще даде лентата Илиан?
Не вярвам да е на Гаджев. Най-вероятно на Пацо. Когато Илиан му я взе и я даде на Пелето каза, че втори избор е Гаджев, а трети Пацо(може и обратно да е, не съм сигурен), така че или ще е той или ще останем изненадани.

Везалката :mrgreen:

Ти можеш да го казваш на шега, но точно за него си мисля, че може да е изненадата. Просто е човек на Илиан и като нищо ще му я даде. Все пак той се очертава върху него да се гради играта в защита и ако мястото на Пацо не е гарантирано заради Мишо Иванов, то Везалов, ако не се контузи си мисля, че ще е твърд титуляр.

Въобще не е на шега, просто (засмях се заради това, как го написах)мисля, че ще е той поради същите причини, за които и ти си написал. Отделно си мисля, че от началото на сезона той е най- стабилния в защитата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”