Бекъма написа:Аз вчера писах,но ме изтриха.Нещо ми нашепва,че зад тая работа стои дъртата Вуца и разчиства пътя на мериносовата глава.
Пепел ти на клавиатурата.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Бекъма написа:Аз вчера писах,но ме изтриха.Нещо ми нашепва,че зад тая работа стои дъртата Вуца и разчиства пътя на мериносовата глава.
balef написа:Правилно решение за Пелето но не е достатъчно трябваше и Гаджев да го последва-личеше си още от мача със Сараево,че съботират старши треньора.
Пинто е уникално слаб и трябва да е дълбока резерва на Старокин !
Пелето какво ще обижда Илиев на джудже той е същия изтърсак.....
фифи перото написа:Бекъма написа:Аз вчера писах,но ме изтриха.Нещо ми нашепва,че зад тая работа стои дъртата Вуца и разчиства пътя на мериносовата глава.
Пепел ти на клавиатурата.
джони написа:Илиан изгонил Пелето и Рамос заради Мъри
19 март 2013 17:23
Треньорът подозирал, че двамата са агенти на Стоилов
Изгонването на Станислав Ангелов от първия отбор на Левски и последното предупреждение към Кристовао Рамос са свързани с мнителността на Илиан Илиев, разбра ***.eu. Треньорът на сините подозирал, че двамата може да са агенти на наставника на Ботев Пд - Станимир Стоилов.
Както е известно, Пелето и Рамос минават за любимци на Мъри. И двамата обаче изпаднаха в немилост в Левски след мача с Монтана и Илиев е взел мерки, за да подобри дисциплината в съблекалнята.
Илиев не оповести официално каква е причината точно тези двамата футболисти да бъдат обявени за виновници, но според източник на ***.eu, треньоръст бил на мнение, че те не се раздавали на 100% в мачовете на Левски. Рамос често посещавал лазарета на сините, което породило съмнения у треньора. Припомняме, че в мача с Ботев Пд Ангелов си изкара червен картон през втората част, след който столичният отбор рухна и загуби шансове да вземе нещо на "Колежа".
Илиан Илиев показва голям комплекс от Мъри Стоилов,много голямо съвпадение е че и двамата дойдоха в Левски от Анортозис с треньор Мъри и сега ги изкарва големите виновници.Вече е ясно какво точно е станало-след мача с Ботев,Пелето и Рамос са казали на Илиан,че и чеп за зеле не става в сравнение с Мъри,оттам почва кризата,мача с Литекс и после с Монтана
tevez написа:На кого мислите, че ще даде лентата Илиан?
Не вярвам да е на Гаджев. Най-вероятно на Пацо. Когато Илиан му я взе и я даде на Пелето каза, че втори избор е Гаджев, а трети Пацо(може и обратно да е, не съм сигурен), така че или ще е той или ще останем изненадани.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever, ElCochino и 17 госта