Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Пелето си тръгна бесен от "Герена"

Мнениеот фифи перото » 19 мар 2013 19:08

Бекъма написа:Аз вчера писах,но ме изтриха.Нещо ми нашепва,че зад тая работа стои дъртата Вуца и разчиства пътя на мериносовата глава.

Пепел ти на клавиатурата. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 19 мар 2013 19:09

balef написа:Правилно решение за Пелето но не е достатъчно трябваше и Гаджев да го последва-личеше си още от мача със Сараево,че съботират старши треньора.
Пинто е уникално слаб и трябва да е дълбока резерва на Старокин !
Пелето какво ще обижда Илиев на джудже той е същия изтърсак..... :lol:

Пинто и слаб е по-добър от Старокин. Този няма място в Левски и не знам как успява да се задържи толкова дълго време!
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 мар 2013 19:10

фифи перото написа:
Бекъма написа:Аз вчера писах,но ме изтриха.Нещо ми нашепва,че зад тая работа стои дъртата Вуца и разчиства пътя на мериносовата глава.

Пепел ти на клавиатурата. :lol:

Ахахахаха :lol: :lol: :lol: ако стане ще го прокълна на вируси.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 19:16

Пеленцето се бил расърдил ? Много му здраве ..Тия момченца трябва да разберат , че трябва да се раздават с тая фланелка , щото другия път ще усетят фенската "любов" . Рамос и Пинто какво играят от началото на полусезона ? Пинто какво е показал въобще в Левски , че тоя бастун Старокин играеше на същото ниво само , че поне се раздаваше . Да налагат Михелич ! За к'во го взеха ? След един мач ли що го отписваме ? В центъра да с Гаджев - който има много потенциал , ама след автогола на Главата не знам що не се раздава за Левски , ако тича на половина колкото в национала ще е перфектен . Прохазка и Димов са идеални когато трябва да затворим играта , кой е казал , че Левски постоянно трябва да атакува ? В нападение Жоао и Карвальо и отдясно винкелчето .. бас ловя , че ще играе много по-надъхано от Рамос . В защита Димов (Бонбонов) и Везалов..Имаме не лош отбор , който без проблем може да се бори за титлата и който ще спечели титлата !
И накрая нещо за ръководството..Не знам Иво Тонев каква дири в Левски , лично аз не го харесвам и не го искам в отбора , но този път му казвам БРАВО , че не клекна пред разглезените манекенчета и не махна Илиан . ЛЕВСКИ не е като един друг отбор , в който колят и бесят един наш юноша и едно бразилско менте ! Борето е добър ход , явно Илиан не може да се оправя сам , поне сега ще има възможност да се занимава изцяло с футбол , не знам с какво друго се занимавал преди ..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2013 19:24

джони написа:
Илиан изгонил Пелето и Рамос заради Мъри
19 март 2013 17:23
Треньорът подозирал, че двамата са агенти на Стоилов
Изгонването на Станислав Ангелов от първия отбор на Левски и последното предупреждение към Кристовао Рамос са свързани с мнителността на Илиан Илиев, разбра ***.eu. Треньорът на сините подозирал, че двамата може да са агенти на наставника на Ботев Пд - Станимир Стоилов.

Както е известно, Пелето и Рамос минават за любимци на Мъри. И двамата обаче изпаднаха в немилост в Левски след мача с Монтана и Илиев е взел мерки, за да подобри дисциплината в съблекалнята.

Илиев не оповести официално каква е причината точно тези двамата футболисти да бъдат обявени за виновници, но според източник на ***.eu, треньоръст бил на мнение, че те не се раздавали на 100% в мачовете на Левски. Рамос често посещавал лазарета на сините, което породило съмнения у треньора. Припомняме, че в мача с Ботев Пд Ангелов си изкара червен картон през втората част, след който столичният отбор рухна и загуби шансове да вземе нещо на "Колежа".

Илиан Илиев показва голям комплекс от Мъри Стоилов,много голямо съвпадение е че и двамата дойдоха в Левски от Анортозис с треньор Мъри и сега ги изкарва големите виновници.Вече е ясно какво точно е станало-след мача с Ботев,Пелето и Рамос са казали на Илиан,че и чеп за зеле не става в сравнение с Мъри,оттам почва кризата,мача с Литекс и после с Монтана

db? Аре чао :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 мар 2013 19:25

Някак си имам подозрение че Пелето си извади умишлено червения картон на мача с Ботев!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 мар 2013 19:25

Илиан беше дал команда свободно на играчите през подготовката и сега му се качиха на главата. Пинто дете ли чакаше, кво беше и айде пуснаха го в Португалия по време на подготовката, Мюлдер имал нещо работа в Холандия и айде и него освободиха. Димов чакаше дете и го пуснаха да иде да си го види. Това да не е концерт по желание. Именно Боримиров трябва да спре подобни глупости и играчите да мислят за тренировките и играта, а не за каквото на тях им скимне. При Сираков чужденците имаха задача да започнат да учат български още след първият ден, в който се появяваха на Герена. Сега няма такова нещо. Прохазка говори български, но това е единственото хубаво нещо в него. Рамос, Пинто, Ели, Мюлдер и т.н трябваше за това време, ако не перфектно, то поне на едно средно ниво да научат езика. Поне, когато публиката ги псува да разбират за какво става въпрос :lol: Това последното го казвам на шега, но като цяло мисля, че съм прав.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2013 19:26

tevez написа:На кого мислите, че ще даде лентата Илиан?
Не вярвам да е на Гаджев. Най-вероятно на Пацо. Когато Илиан му я взе и я даде на Пелето каза, че втори избор е Гаджев, а трети Пацо(може и обратно да е, не съм сигурен), така че или ще е той или ще останем изненадани.

Везалката :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 19 мар 2013 19:27

Крайно време беше,ама и Гаджев след него вън тия мъртви души от Левски.Отбора върви,но дъртите пачаври бъркат работата на Илиян онзи ден на мача с Монтана явно го бойкотираха и трябва да си сляп за да не видиш кой бяха инициаторите.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 мар 2013 19:29

Дани Боримиров е най-големия. Каза им един лаф и сега всички журналисти са си го лепнали като заглавие :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”