Аз пак повтарям: ЗАЩО НАПАДАТЕЛ?!!!!!!! Защитници бе, хора. Господин Стоев, моля, ако четете това, помислете> Имате в предни позиции Аниете, Домо, Луис Педро, Абди, Бедоя, Краев, и евентуално, ако го ползвате пак като крило Прохазка. Това са седем! футболиста. Какво имаме в дефанзивен план? Двама супер слаби защитници в лицето на Белаид и Александров, един твърде несъстоятелен за "Левски" защитник, като Стойчев, Веско, който си е на годинки, и Нину, който... не знам загадка ми е, дано това, което гледах в двете контроли, които наблюдавах, не е истинското му лице. Та какво се получава? Имаме шестима играча в дефанзивен план, от тях двама що-годе стават да речем - Веско, и нека се доверя на решението ви - Нину, другото... А, да и те нямат алтернатива. Прохазка в защита. #marmajko, при положение, че в средата му е мястото? Това, че се справя навсякъде повод ли е да се използва къде ли не?
мощно и брутално освиркване и плюене само по Батков и Гонзо
Пич, ти като станеш от сън сигурно почваш с псувните по Гонзо. Трябва да ти е много тъжно ежедневието с тоя хейт...