Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Скандална декларация от феновете на Левски

Мнениеот Foreigner » 22 апр 2013 14:21

Red_Girl написа:То тоя, който феновете харесват и подкрепят изказванията му, трябва да е в затвора. Ама затова нищо не казват и си правят пас. Уби мъж и жена и има наглостта да сере такива глупости.

Заради такива коментари се стигна до тук. И в декларацията пише за пропагандата "Една лъжа казана 100 пъти..."

п.с. Има си следствие, прокуратура, съд - ако е виновен - в затвора!
Ако се докаже, че е невинен и ти ли като тройчо с половин уста ли ще си признаеш, че си го измисли... или като кюрда ще се изнесеш тихомълком от страната?
...

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 22 апр 2013 14:21

Тази декларация показва как някой, няма какво да прави по цял ден и докато се е почесвал по......е решил да надраска 2 страници тъпотия.Разбирам, ако сте прави в случая бийте-наред!Лудогорец, ЦСКА и т.н., така се спират мълвите, а не с декларации.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 14:23

ros написа:
Theos написа:Бате утре мога да си регистрирам и централен фен клуб на Левски стига името да е свободно. :)

Ето това е разковничето - всички новини от името на феновете на Левски идват от НКП. Ако има организация, изразяваща нормалните левскари да слушаме нея... А то - само Гугутки и дилъри.

Припознаваш ли се с Офанзива, с Дучето или може би с друга фракция? Аз припознавам ли те с тях според теб? мислиш ли,че след всяка тяхна декларация аз си казвам...ами ето щом този е от цска, значи го включвам в групата зад тая декларация... звучи нелогично

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 апр 2013 14:24

Theos написа:Имаш ли 3 грама мозък? Не четеш ли внимателно какво пиша или се опитваш да дразниш?
Кой го е избирал знаеш ли? Аз не съм, нито всичките левскари в България, утре аз си регистрирам Централен Фен Клуб Левски и почвам да мятам декларации - е аз олицетворявам ли всички ЛЕВСКАРИ???
Айде помисли над въпроса и пак заповядай!
И друго,не хубаво да се обижда Стоичков с Кюрд, но чувал ли си какво се пее за Гунди.Айде със здраве!

Човек, не виждаш ли, че сте точно двама души в този форум, които осъждат тази помия?
Явно останалите припознават "идеите" на този малоумник, като свои собствени. Към тях е тази реплика, а не към теб или Милен.

Аз никога не съм пял против Гунди, никога няма и да го направя. Но едно е какво се пее и говори на трубуните, друго е тези простотии да се разпространяват по всички медии, още повече без редакторска намеса. Нали разбираш за каква лумпенизация става на въпрос?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 22 апр 2013 14:24

dodo7271 написа:Най-после да се види, че има ръководство на фенклуб. Декларацията е пълна с омраза. Каквото повикало, такова се обадило. Когато срещу себе си имаш полуграмотни животни, трябва да отговориш със същото. Браво за декларацията.

браво

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 22 апр 2013 14:25

russia написа:
baligo написа:
dodo7271 написа:Лицемерието на червените в този форум наистина е нечовешко :) :) :) Те говорят за злоба и омраза, при положение, че форумите в последните 10 дни са претъпкани от обиди, псувни и всякакви гадости по адрес на Левски и феновете му. Е добре, вие ме псувате, наричате ме с всякакви обидни думи и искате да си мълчим??? Как става това?

Интересен въпрос, зададен по най-културния начин. Да видим сега дали някой ще ти отговори, при положение, че за такъв отговор е нужно и да се помисли.

Точно пък псувни във форума не съм срещнал, или са ги трили навреме, не знам! Какво му е интересното на въпроса? Значи цесекарите псуват и обиждат всячески, а левскарите, милите те, си траят, не обиждат, не провокират, даже напротив, само стихове от Ботев пишат! Глупости! Движението е двупосочно струва ми се!

Я сега се поразрови по спортните сайтове и виж какви са реакциите на нашите официални лица след последните мачове, в които съдията греши мощно и в двете посоки. И от друга страна какви са реакциите на съперниковите официали! Вероятно ще откриеш от къде идват всичките обиди в декларацията.

След което, ще ми бъде супер интересно да обсъдим зададените конкретни проблеми в декларацията, а не само обидите. Щото ви е лесно да плачете как са ви обидили, но никой не коментира конкретните въпроси, зададени в нея!!!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 апр 2013 14:25

Foreigner написа:
Заради такива коментари се стигна до тук. И в декларацията пише за пропагандата "Една лъжа казана 100 пъти..."

п.с. Има си следствие, прокуратура, съд - ако е виновен - в затвора!
Ако се докаже, че е невинен и ти ли като тройчо с половин уста ли ще си признаеш, че си го измисли... или като кюрда ще се изнесеш тихомълком от страната?

Всички разбраха кво е станало и е жалко да го защитваш. Ама когато Максим уби човек и прати момиче в кома , всички скочихте нали.? Докато такива хора са на свобода, нищо добро не ни чака. А и като го няма, ще е по-добре и за вас
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 22 апр 2013 14:28

DANS написа:Това е недопустимо!

опитват се по стар КаДеСарски начин да замъглят единия скандал с друг!

Изображение

Искам да припомня какво ни е завещал АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА Васил Левски:

Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е, само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България!

Крайно време е отбора заграбил името на Апостола да го върне на народа! Господа псевдо левскари, вие сте срам за България!

колкото повече ви е яд,толкова повече на мен ми става кеффффффффффффф.
а ти си никой за да казваш кой какво трябва да върне.
продължавай да смърдиш!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 апр 2013 14:28

От целият този вой не разбрах само:

стойчо върна ли анцузите?

ицЕто върна ли буркана?

майкЪлА върна ли ризите дето ги носи на дучето!

и дучето върна ли парите на емил димитров и дали върна тетрадката с парите от мача с Блекбърн!

:( :( :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

ahiev
Контакти:

Мнениеот ahiev » 22 апр 2013 14:29

Тази "декларация" е обида за клуба и неговите привърженици.Все още се надявам да е журналистическа спекулация.

Върни се в “Левски”