Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kolini
Контакти:

Пелето си тръгна бесен от "Герена"

Мнениеот kolini » 19 мар 2013 18:00

http://www.sportal.bg/news.php?news=417496
Определено го харесвам.. Поливалентен футболист.. научен да пипа топката.. Не разбирам това решение??

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 19 мар 2013 18:01

turbogena написа:
siniq_fen написа:Кога ни е контролата със Славия?

Четвъртък от 15:00 в Овча Купел. ;)

Ще ходиш ли :?
Само Левски!

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Re: Пелето си тръгна бесен от "Герена"

Мнениеот reh4o » 19 мар 2013 18:02

Не знам кой и защо го взе в отбора но пелето трябва да си тръгне незабавно и да не се връща никога повече !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 19 мар 2013 18:02

Да си тръгва, а и да не се връща :!: :evil:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 мар 2013 18:04

siniq_fen написа:
turbogena написа:
siniq_fen написа:Кога ни е контролата със Славия?

Четвъртък от 15:00 в Овча Купел. ;)

Ще ходиш ли :?

Не знам още. По принцип доста ме нервираха с Монтана и не съм сигурен дали ще ги издържа отново :mrgreen: А и не знам Венци дебелия дали ще е сложил някакъв вход :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
psychopath
Контакти:

Мнениеот psychopath » 19 мар 2013 18:04

Пелето не е за Левски,изключително слаб и срещу Черноморец,и срещу Ботев,и срещу Монтана.Не мисля че е бойкот,просто вече човека толкова си може.
[center][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/f5de9dc2ada50d7df028d1c7b3122042/tumblr_mjrtygDkFz1r7jzw9o4_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 19 мар 2013 18:04

ко Пелето
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 19 мар 2013 18:05

@PFC Litex. Нека направим една справка. Футболистите на Литекс взимат редовно заплатите си нали ? Добрем да кажем че е вярно и правилно. Футболистите на Левски взимат заплатите си редовно- Да така е,не съм чул скоро някой футболист от Левски да каже че не е получил заплата си както става редовно в ЦФКА.
Тук обаче е и проблема. Трима футболисти взимат заплати в размери на ЕДИН от Левски,и са доволни,не че тези в Левски не са. Но проблема е че нашите футболисти до сега през този сезон не са показали че ги заслужават и трябва малко да им се спрат финансите и да се усетят че така не се става шампион с тази игра.Така И какво излиза,в нашия отбор има високи и задоволителни заплати но няма резултати,това води до извода че в Левски имат много по-добри качества да не кажа най-добрите за работа. Заплати,терени,лекари и т.н. Аз не съм виждал клуб в България да има по-добри условия за работа от тези на Левски,за това са го казали и хората който си гледал.Че в Левски се работи професионално и качествено,това че инсп. Гаджет и компания не им харесва и прецакват отбора всяка година,не значи че в България има по-добър клуб от страна на възможности и качество.Опитват се там некфи Лудопилец да направят нещо,но се видя след като Домусчиев спря финансите и тръгват постепенно на долу. Видяха решението на Левски да оставят И.Илиев на поста въпреки слабата игра, и Лудопилец направиха същото,като само преди 2 дни Домус... каза че ще уволни Петев....

От това можете да си правите сметка Левски колко светлинни години са пред другите "Грандове" в България.

@turbogena, не мисля че ще е правилно да сложи вход.Все пак до колкото знам те са предложили .....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 мар 2013 18:07

turbogena написа:Не знам още. По принцип доста ме нервираха с Монтана и не съм сигурен дали ще ги издържа отново :mrgreen: А и не знам Венци дебелия дали ще е сложил някакъв вход :?

Предполагам, че няма да има вход :? Ако решиш да ходиш, ми пиши, може да ме навиеш :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 мар 2013 18:15

Време е да се пенсионира заедно с Йовов. :lol:

Върни се в “Левски”