Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 16:40

Заплатите наполовина на тия кукли :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 мар 2013 16:44

Aнгелов нормално да го разкарат. Рамос е пълна дупка от началото на полусезона... Добро решение.
Само Левски!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 мар 2013 16:48

Гаджев сега ще си размърда дупето, като знае че му пари ...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 мар 2013 17:08

Пелето направо да го бяха махнали. Той вече приключи с големия футбол.
За Гаджев нали се сещате, че няма как да го извадят или да го отстранят, защото е първо млад, има бъдеще пред него и се очаква евентуална продажба и да се вземат някакви пари. За Пелето кво може да се очаква? Единствено кога ще припадне на терена от умора.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 мар 2013 17:10

Доволен съм ! Време беше да им набият канчетата на тия принцеси .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 мар 2013 17:11

Е то като е млад и искаме да вземем пари от него ,дай да го търпим да се лигави и да влачи синята фланелка по терена. Тая путтка отдавна трябваше да бъде изритана. Да им спират парите. Заплати да получат само ако станем шампиони и покажат желание за това! Аман от бездушници в тоя отбор...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 мар 2013 17:13

На мен друго, което ми направи впечатление е, че вече Илиан ще пуска играчите, които най-добре се представят на тренировките. Досега защо не го е правил?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 мар 2013 17:14

На Гаджев тия номерца не са му нови. Да преосмисли приоритетите си - или да захваща да играе така, както всички знаем, че може, или да се готви за трансфер в някое турско отборче, където да си блъска главата.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 19 мар 2013 17:15

Левски започна пак да ми харесва като твърд отбор. Не говоря че не ми е харесвал дори и в най-тежките моменти,но мисълта ми е такава,че има промени които ще почнат да показват напредък,следващия слаб и "звезден" мач на Инсп.Гаджет може и да е последния със синята фланелка.

БОРИМИРОВ СЕ ЗАВРЪЩА С ГРЪМ И ТРЯСЪК. Това са думите,но нека и видим действията и развитието в отбора :)

П.П.
tevez написа:На мен друго, което ми направи впечатление е, че вече Илиан ще пуска играчите, които най-добре се представят на тренировките. Досега защо не го е правил?

Защото сигурно да привлекат "звездите" в Левски,са подписали страшно еб&н договор,в който сигурно има клауза
с която да са 70%-80% титуляри в Левски през сезона,или ще получават парични обезщетения.И И.Илиев не е искал да вреди на клуба с финансови проблеми и изплащания.

Поне това е моята гледна точка,иначе не виждам друг смисъл.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2013 17:21

Левски отстрани временно Станислав Ангелов, последно предупреждение за Рамос

Господ чу молитвите ми :mrgreen: . Благодаря ти. За Ангелов съм съгласна, но не и за Рамос, примерно един Мюлдер също трябваше да получи наказание.

И на мен това за тренировките и играчите ми стана интересно. Явно някой му е редил състава :?
В Берое вземаш КБ с отбор пълен само с българи, а в Левски половината са чужденци, някой определено се меси на Илиан, поне според мен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”