Гонзо е предложил нови условия на крилото
Бившият футболист на Славия Галин Иванов има време до утре да преосмисли новото предложение на Левски, пише "7 дни спорт". Спортният директор на сините Георги Иванов е предложил нови условия на крилото, което ще трябва да даде отговора си до средата на седмицата.
Както е известно, Галин вече е отклонил едно предложение да Гонзо, а причината е оферта от чужбина. Иванов е юноша на "сините" и заради това е решил да премисли и второто предложение на Гладиатора.
Все пак за крилото изглежда по-вероятно да премине в чуждестранен клуб заради по-добрите финансови параметри.
Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Иванов е юноша на "сините" и заради това е решил да премисли и второто предложение на Гладиатора.
По-скоро се пробва да извива ръце.
metodito написа:Иванов е юноша на "сините" и заради това е решил да премисли и второто предложение на Гладиатора.
По-скоро се пробва да извива ръце.
За разлика от Галинчо , Христо Йовов сам се откупи от Литекс за да дойде на "герена" . Откриите приликите и разликите.
ПС Някой знае ли кой е дал 51 000 лв за юбилея ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- blue avalanche
- Контакти:
Македонският защитник Яни Урдинов няма да подпише с Левски. „Сините“ са се отказали от бившия играч на Видзев и са се насочили към друг вариант, който най-вероятно отново ще е от чужбина.
Урдинов и мениджърите му бяха в контакт с Левски и преговорите бяха пред завършване, но в крайна сметка българският тим се е отказал от този вариант.
Еми-и-и-и...
Добра новина. Усетили са се навреме, че ще се чудим как да го освободим през зимата.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Тази новина не може да се определи каъо добра или лоша.
Това е все едно аз да ти кажа, еми ти си тъп, заради това ти мнение, а всъщност да не те познавам.
Това е все едно аз да ти кажа, еми ти си тъп, заради това ти мнение, а всъщност да не те познавам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
molteni написа:Добра новина. Усетили са се навреме, че ще се чудим как да го освободим през зимата.
Едва ли е свързано с неговите качества.Иначе едва ли щяха да го поканят в София.
По вероятно е да са останали неразрешени въпроси между него и Видзев.
ralka_levskarka написа:Тази новина не може да се определи каъо добра или лоша.
- santiliana
blue avalanche написа:molteni написа:Добра новина. Усетили са се навреме, че ще се чудим как да го освободим през зимата.
Едва ли е свързано с неговите качества.Иначе едва ли щяха да го поканят в София.
според мен трансфера не е провален. Докато не излезе Гонзо или някой от щаба да потвърди това си мисля, че е поредна журналистическа партенка. Играчът има действащ договор до 31.06. с поляците и затова наш`те не искат да избързват преди тази дата, за да нЕмат ядове... Очаквам другата седмица да се "омуси" на подготовката на тима. В подкрепа на предположението ми, вижте и това:
http://www.transfermarkt.co.uk/yani-urd ... eler/92743
http://www.transfermarkt.co.uk/levski-s ... on_id/2014
santiliana написа:blue avalanche написа:molteni написа:Добра новина. Усетили са се навреме, че ще се чудим как да го освободим през зимата.
според мен трансфера не е провален. Докато не излезе Гонзо или някой от щаба да потвърди това си мисля, че е поредна журналистическа партенка. Играчът има действащ договор до 31.06. с поляците и затова наш`те не искат да избързват преди тази дата, за да нЕмат ядове... Очаквам другата седмица да се "омуси" на подготовката на тима. В подкрепа на предположението ми, вижте и това:
http://www.transfermarkt.co.uk/yani-urd ... eler/92743
http://www.transfermarkt.co.uk/levski-s ... on_id/2014
Интересно показва че е наш играч вече.