Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2025 19:11

tmanolov написа:Хич не сме на светлинни години, доста сме си близо даже. Само още малко отлив на фенове и сме завършили процеса.
Къде е тоя "отлив на фенове" ?
Оня ден в Пазарджик от 5 000 зрители, 3 000 левскари.
Във Варна ще е същото.
В Петък, ако не е някакъв кучи студ, пак ще има 7-8 хил.

Въобще, поне това не може да ни се отрече, колкото и зле да сме били в последните 15-на г. ходим си и т'ва е.
Няма и изгледи да се отдръпнем.
При все, че България е с поне едно 600-700 хил. жители надолу в сравнение от преди 10-15 г.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 18 фев 2025 19:28

Малко станахме къси от към център нападатели сега, дано подпишат с този от Слабия, че Насо пак няма да пада на земята. В зона спорт Миланов не отрече, че е искал 20 хиляди Евро на месец, може и да ги заслужава, но климата в отбора заминава.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 фев 2025 23:10

Само да отбележа, че за София с население 1 286 965 и за отбор, който е, УЖ, "отборът на народа", 7 000 посещаемост на домакински мач е просто позор. Тази НЕпосещаемост не трябва изобщо да я споменавате повече.
0.5%

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 фев 2025 10:04

blue avalanche написа:Само да отбележа, че за София с население 1 286 965 и за отбор, който е, УЖ, "отборът на народа", 7 000 посещаемост на домакински мач е просто позор. Тази НЕпосещаемост не трябва изобщо да я споменавате повече.
0.5%

Какви 7000 сънуваш? Срещу Спартак ще има не повече от 2-3 хил, в този студ и през работно време.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 фев 2025 10:15

vvessel написа:
tmanolov написа:И като се замисля, че изгониха Миланов (Мъри го изгони, да отбележа), за да налагат тъмнозеленото Асанчо - ама всичко е точно де,

Ама сериозно ли вярваш на оная японска марка автомобили, който прави всичко възможно да оплюе Мъри и да лъсне имиджа на Сираков ?!?
Миланов беше продаден по негово желание на някакви арабески но след половин година реши да се връща. Тогава треньор беше вече Костов, който заяви че го иска. Обаче Мажоритаря реши да вземе Фадига, който играеше точно на позицията на Миланов, докато Митков играеше дефанзивен халф, т.е. беше непосредствено пред защитата и се нагърбваше да изнася топката.
Не се връзвай на приказките на оня, да не казвам какъв е, че пак ще ме баннат. Особено пък ако защитавам и Мъри е гарантирано.

Явно съм ти причинил много сериозни комплекси, след като постоянно се опитваш да ме захапеш. Ами няма как йоркширски териер да уплаши лъв, колкото и да джавка.
Та били ни светнал ,колко мача като дефанзивен халф през цялата си кариера има Митков? И ако Митков е дефанзивен халф, на каква позиция играят партньорите му в средната линия- Адр. Краев, К.Охене или Ант. Стоянов ? Колкото и в съвременния футбол да относителни позициите на играчите и всеки играч трябва да участва и в двете фази на играчта. Номиналната позиция на Ас. Митков №8 в схема 4-3-3 - халф ,който участва и в двете фази на играта , за разлика от №6 - който е почти изцяло с дефанзивни функции, със съответните качества - умение да отнема топката и да играе за спорна топка, без да се изиска особен контрол на топката ( при нас такива бяха А.Краев, Охене, Ант. Стоянов( партньор на Митков в юношеските формации)) , за разлика също от №10 -който е почти само офанзивни функции със съответните характеристики -дрибъл, пас, контрол на топката - такива при нас бяха Джемили, Ив.Попов, Маринчо.
При наличието на Джемили (21г), Ас.Митков(18г), Маринчо(20г), А.Краев(24г), Ас.Чандъров(25г), Дарлан(25г)Ил. Стефанов(25г) плюс Ив. Попов(36г) и Фадига(27г) ти били дал на Миланов(31г) най-високата заплата и би ли му гарантирал титулярно място ? Умишлено съм отделил Ив.Попов и Фадига , понеже заплатите на двамата бяха символични - заедно получаваха половината от това ,което е поискал Миланов. Самия Миланов не го крие , че не се е разбрал с ръководството на Левски , понеже онези са му казали ,че ще има периферни функции в отбора , а той иска да играе . Същия е случая и с Ив.Попов .
Най-нормалното нещо е халфовата линия да се върти около - Краев, Ас. Митков, Джемили, М. Петков, Дарлан , а останалите да влизат епизодично.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 фев 2025 10:32

honda написа:.... Умишлено съм отделил Ив.Попов и Фадига , понеже заплатите на двамата бяха символични - заедно получаваха половината от това ,което е поискал Миланов. Самия Миланов не го крие , че не се е разбрал с ръководството на Левски , понеже онези са му казали ,че ще има периферни функции в отбора , а той иска да играе . Същия е случая и с Ив.Попов .
Най-нормалното нещо е халфовата линия да се върти около - Краев, Ас. Митков, Джемили, М. Петков, Дарлан , а останалите да влизат епизодично.

ъъъъ, таквоз, Хонда, може ли аз, макар че евентуално не съм лъв, нито териер, а обикновено говедо, да взема да те запитам, ако е вярно, че Аулинчо е вземал смешна заплата в Левски,при положение че на Краев му изтича договора, а Дарлан ти е току-що появил се, пък Асанчо си е Асанчо и е една от сериозните грешки на Мъри, Джемили не е адаптиран все още, а Маринчо е меко казано спорен, поради какво се отказваш от Попов, ако не става въпрос за пари, а за титулярно място? Айде Миланов бил алчен, само г.з. не е алчен, знаем, нали, ама Попов? И той отива в пряк конкурент във вторенството и им е основен играч? та дай ми една разумна причина - ок, алчният рибар е ясен с неговото желание да налага млади кашкавалчета, които после да продаде за някой лев, ама него вече го няма, а г.з. коли и беси, пък Аулинчо услужливо му изпусна дузпата срещу припоците, за да завършат уговорения Х, та какво точно е станало, че да го изгоним? И той да говори чак толкова обидено - какво се случи, че се разпърдяха работите? Много ми е интересно и по възможност версията да е с логична нишка в нея :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 фев 2025 11:06

tmanolov написа:
helic написа:
tmanolov написа:
helic написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:
Останах с впечатление, че определи следната цел на ПФК Левски - титла и влизане в групи на ЛК. Никой не го е карал да го прави, след като знае, че не може да започне да тича толкова бързо. Но вече сме го коментирали, няма смисъл да го правим пак.

Нека сега постигне възможно най-големи успехи с Гьозтепе, а ние да се съсредоточим върху нашата селекция - дали Карл Фабиен ще подпише с ПФК Левски, как феновете биха приели Вуцов в тима, ако той дойде и дали ще има още нови до края на трансферния прозорец.

Пред ПФК Левски има една цел - славизация. И тя се изпълнява повече от успешно :( Всичко друго е дребни флуктуации, които не оказват съществено значение на главната цел

лична молба
дефинирай "славизация" колкото се може по-подробно.

Чак пък подробно - отбор, който съществува само на хартия, защото няма фенове. Другото е ясно - играе тото мачове, чат-пат печели нещо, от дъжд на вятър в ЕКТ, поставя си измислени цели като "ама ние играем само с юнУшки", "не спираме развитието на никого" и т.н., а президентът е доказано одиозна фигура, крещяща лафчета тип "ай сиктир" или "Хасан Чинчири". Така достатъчно ясно ли е?

успокои ме
за повечето от точките сме на светлинни години

Хич не сме на светлинни години, доста сме си близо даже. Само още малко отлив на фенове и сме завършили процеса.

Може ли да ми отговориш къде видя този отлив на фенове? Поне статистиката показва доста по-различна картина. Аз лично виждам доста сериозно увеличение на публиката , вече се доближаваме до посещаемостта от периода преди тв излъчванията( когато се излъчват всички мачове ) . Примерно в мач срещу Крумовград имаме малко по-малко публика отколкото за целия сезон 2014/15( без мача с несъществуващите) . Ако продължаваме с тази посещаемост настоящия сезон може да имаме по-голяма средна посещаемост отколкото дори на сезоните по време на синята приказка.
Много често споменаващ термина "славизация" - да ти напомням какво се случи с много по-големи от нас клубове , когато бяха в подобна на нас ситуация .
Примерно Милан - бяха в криза от около 20 години , опитаха се да надцакват с по-богатите от тях и до къде стигнаха - до серия "Б" и ако не беше Берлускони ,никой не знае до къде щяха да стигнат .
Бенфика - също бяха в криза от около повече от 20 години,
Панайтинайкос - също
Трябва ли да ти напомням за ,че имаше периоди в които Хамбургер, Борусия(Д) , Кьолн ( първите двама станаха и европейски шампиони) си го "мереха" с Байерн(М) и докъде стигнаха ? - до втора Бундеслига
Мога да ти посоча доста подобни случаи - Ипсуич, Нотингам та даже и Ливърпул .
Не че нямаме примери ,които са ни и по-добре познати - ЦСКА ( да ги спомним с добро) , а и ние не бяхме никак далеч от това да идем при тях.
Ако тръгнеш да се "надцакваш" с по-богати от теб обикновено резултата е катастрофален .
Ако за теб "славизация" е другото име на спазване на финансова дисциплина ,аз съм "за" "славизацията" . Предпочитам да бъдем 4-5 в класирането , отколкото да предприемаме рискове ходове ..
Бих посочил друг пример ,но в обратна посока -един друг велик клуб -Аякс. В средата на 80-те години за един трансферен прозорец две от звездите им - Р.Куман и Ж. Ваненебург преминаха в един от "враговете" ПСВ , от Аякс не опитаха да се "надцакват" с по-мощния от тях финансово ПСВ , в следващия трансферен прозорец продадоха и другите си две звезди - ван Бастен и Рийкард , после разпродадоха и останалите си звезди. Дали феновете на Аякс са танцували на масата от кеф? - съмнявам се. Но спазиха финансовата дисциплина и по-късно се върнаха там където им е мястото.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 фев 2025 11:26

tmanolov написа:
honda написа:.... Умишлено съм отделил Ив.Попов и Фадига , понеже заплатите на двамата бяха символични - заедно получаваха половината от това ,което е поискал Миланов. Самия Миланов не го крие , че не се е разбрал с ръководството на Левски , понеже онези са му казали ,че ще има периферни функции в отбора , а той иска да играе . Същия е случая и с Ив.Попов .

ъъъъ, таквоз, Хонда, може ли аз, макар че евентуално не съм лъв, нито териер, а обикновено говедо, да взема да те запитам, ако е вярно, че Аулинчо е вземал смешна заплата в Левски,при положение че на Краев му изтича договора, а Дарлан ти е току-що появил се, пък Асанчо си е Асанчо и е една от сериозните грешки на Мъри, Джемили не е адаптиран все още, а Маринчо е меко казано спорен, поради какво се отказваш от Попов, ако не става въпрос за пари, а за титулярно място? Айде Миланов бил алчен, само г.з. не е алчен, знаем, нали, ама Попов? И той отива в пряк конкурент във вторенството и им е основен играч? та дай ми една разумна причина - ок, алчният рибар е ясен с неговото желание да налага млади кашкавалчета, които после да продаде за някой лев, ама него вече го няма, а г.з. коли и беси, пък Аулинчо услужливо му изпусна дузпата срещу припоците, за да завършат уговорения Х, та какво точно е станало, че да го изгоним? И той да говори чак толкова обидено - какво се случи, че се разпърдяха работите? Много ми е интересно и по възможност версията да е с логична нишка в нея :mrgreen:

При Попов не ставаше дума за пари и никой не се е отказал от него . Той сам напусна с довода ,че иска да играе във всеки мач. Уважение към него - всеки е прав за себе си. В един момент неговите интереси и интересите на Левски не съвпадаха. Апропо ,колко силни мача направи Ив.Попов с Левски? Ти би ли му обещал титулярно място?
Попов е свободен да иде навсякъде ,кедто иска след като напусна Левски и какъв пряк конкурент е Ботев? - трябва ли да ти напомням ,че един месец преди да напусне Левски , ние за 4 месеца на два пъти бихме Ботев безапелационно пред тяхна публика.
Джемили вече беше с отбора повече от половин година и беше направил няколко много добри мача. Този спорен играч Марин Петков е оценен от Трансфермаркет на 2 млн евро . Добре ,че ти не поставящ оценките там. Дарлан идва от Гремио. Асен Митков е един от много малкото български футболисти , които имат шанс да играят футбол на високо ниво ( някога спорех и относно качествата на Роналдо - ами оказах се прав ;) ) . Между другото Ас. Митков има изиграни при Мъри за почти цял сезон по-малко от 40 минути :o .
Много пъти сме коментирали онази пропусната от Ив.Попов дузпа , няма как да ме убедиш ,че ако искаш да пропуснеш дузпа ще я биеш във вратата, а няма да я биеш извън вратата. Шанса да уцелиш вратаря е около 15%.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 фев 2025 11:27

honda написа:Може ли да ми отговориш къде видя този отлив на фенове? Поне статистиката показва доста по-различна картина. Аз лично виждам доста сериозно увеличение на публиката , вече се доближаваме до посещаемостта от периода преди тв излъчванията( когато се излъчват всички мачове ) . Примерно в мач срещу Крумовград имаме малко по-малко публика отколкото за целия сезон 2014/15( без мача с несъществуващите) . Ако продължаваме с тази посещаемост настоящия сезон може да имаме по-голяма средна посещаемост отколкото дори на сезоните по време на синята приказка.
Много често споменаващ термина "славизация" - да ти напомням какво се случи с много по-големи от нас клубове , когато бяха в подобна на нас ситуация .
Примерно Милан - бяха в криза от около 20 години , опитаха се да надцакват с по-богатите от тях и до къде стигнаха - до серия "Б" и ако не беше Берлускони ,никой не знае до къде щяха да стигнат .
Бенфика - също бяха в криза от около повече от 20 години,
Панайтинайкос - също
Трябва ли да ти напомням за ,че имаше периоди в които Хамбургер, Борусия(Д) , Кьолн ( първите двама станаха и европейски шампиони) си го "мереха" с Байерн(М) и докъде стигнаха ? - до втора Бундеслига
Мога да ти посоча доста подобни случаи - Ипсуич, Нотингам та даже и Ливърпул .
Не че нямаме примери ,които са ни и по-добре познати - ЦСКА ( да ги спомним с добро) , а и ние не бяхме никак далеч от това да идем при тях.
Ако тръгнеш да се "надцакваш" с по-богати от теб обикновено резултата е катастрофален .
Ако за теб "славизация" е другото име на спазване на финансова дисциплина ,аз съм "за" "славизацията" . Предпочитам да бъдем 4-5 в класирането , отколкото да предприемаме рискове ходове ..
Бих посочил друг пример ,но в обратна посока -един друг велик клуб -Аякс. В средата на 80-те години за един трансферен прозорец две от звездите им - Р.Куман и Ж. Ваненебург преминаха в един от "враговете" ПСВ , от Аякс не опитаха да се "надцакват" с по-мощния от тях финансово ПСВ , в следващия трансферен прозорец продадоха и другите си две звезди - ван Бастен и Рийкард , после разпродадоха и останалите си звезди. Дали феновете на Аякс са танцували на масата от кеф? - съмнявам се. Но спазиха финансовата дисциплина и по-късно се върнаха там където им е мястото.

Хонда, сваляш нивото до чукча-писател - изрично съм ти написал какво трябв да се случи, за дастане славизацията, а именно още отлив от фенове. И това е въпрос на време с "гениалните решения на рАководството.

Та не ми пробутвай уотабаутизми и сламени човеци - говорим по темата, а тя е, че рАководството е нефелно, а Палмите го играят собственик срещу 4 милиона на година, като и двете страни, тип кака ти Кокорка, се възползват от урожая на Мъри, за да си гарантират 203 спокойни години, а след това ще последва потоп, от който ще са много "изненадани", шото "то по наше време не беше така, други са виновни". Айде като си говорим, да уважаваме менталното ниво на събеседника, може ли?

Левски в момента е на самотек, доканибализира остатъците от отбора на Мъри, отказа се от "безвъзмездно и безсрочно", има за "мажоритар" единственият човек на планетата, дето не дал 1 лев собствени пари, а спонсорът го играе краен собственик срещу някакви пикливи 4 милиона на година. След като се изканибализира всичко, Левски ше фалира - кратко, точно и ясно ти го казвам, и ще се надява на чичко паричко, пратен от БХ, и на стадион, построен от Столична община. От това по-голямо скъсване с левскарските темели няма!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 фев 2025 11:33

honda написа:При Попов не ставаше дума за пари и никой не се е отказал от него . Той сам напусна с довода ,че иска да играе във всеки мач. Уважение към него - всеки е прав за себе си. В един момент неговите интереси и интересите на Левски не съвпадаха. Апропо ,колко силни мача направи Ив.Попов с Левски? Ти би ли му обещал титулярно място?
Попов е свободен да иде навсякъде ,кедто иска след като напусна Левски и какъв пряк конкурент е Ботев? - трябва ли да ти напомням ,че един месец преди да напусне Левски , ние за 4 месеца на два пъти бихме Ботев безапелационно пред тяхна публика.
Джемили вече беше с отбора повече от половин година и беше направил няколко много добри мача. Този спорен играч Марин Петков е оценен от Трансфермаркет на 2 млн евро . Добре ,че ти не поставящ оценките там. Дарлан идва от Гремио. Асен Митков е един от много малкото български футболисти , които имат шанс да играят футбол на високо ниво ( някога спорех и относно качествата на Роналдо - ами оказах се прав ;) ) . Между другото Ас. Митков има изиграни при Мъри за почти цял сезон по-малко от 40 минути :o .
Много пъти сме коментирали онази пропусната от Ив.Попов дузпа , няма как да ме убедиш ,че ако искаш да пропуснеш дузпа ще я биеш във вратата, а няма да я биеш извън вратата. Шанса да уцелиш вратаря е около 15%.

Е, като не е ставало дума за пари, а ние нямаме пари, защо му се отказва титулярно място? Заради новобранката Джемили с 3 мача, заради новото дръвче Дарлан, продаден скоропостижно при неясни трансфери, зардаи неподписалия Краев (на различни позиции), заради смешката Асанчо? Айде ти ми кажи? И то, отново да повторя, при уредени бизнес взаимоотношения между него и г.з. именно покрай онази дузпа - добър голмайстор винаги ще я насочи в ъгъла на вратаря в неговия обхват, ако иска да я пропусне.

Колкото до вторенството - да, БотевЪ винаги са били основен конкурент, но да не навлизаме в темата, въпросът е защо гониш Попов (ок, сам си тръгнал, тип Мъри, който също сам си тръгна, само г.з. не ще да си тръгне сам, щото Бх не му дава), като нямаш алтернатива за неговите пари? Да напомням ли, че само дойде в Левски, защото му беше мечта, откакто се случиха едни събития преди 20 години?

И за да не ме разбереш неправилно - не рева за Аулинчо, рева, че нямаш качествен безплатен заместник. Асанчо ще го гледаш много скоро в Монтана или нещо от сорта!
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”