Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rockman
Контакти:

Re: Скандална декларация от феновете на Левски

Мнениеот rockman » 22 апр 2013 14:06

Като гледам какъв ВОЙ е настанал,яко им е бръкнато в жалките душички на много.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 22 апр 2013 14:07

Син до гроб_ написа:
run1973 написа:
Lionheart написа:
100years написа:СИНИ ИЗРОДИ ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ

Марш обратно в Истанбул, червени туморе.

Отговорете, защо ако сме "държавен отбор" нямаме титли по време на Боко Тиквата или пукнете на секундата.

Защото нямате читав отбор през тези няколко години-ТОВА Е ИСТИНАТА-И ВИЕ НАПИСАХТЕ ДЕКЛАРАЦИЯ,С КОЯТО ИЗКАЗАХТЕ СЪЩОТО МНЕНИЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ,ЧЕ НЯМАТЕ ОТБОР,ЧЕ НЯМАТЕ ТРЕНЬОР,ЧЕ НЯМАТЕ ПРЕЗИДЕНТ,А СЕГА ДРУГА ПЕСЕН ЗАПЯХТЕ.
Много бързо забравихте декларацията си от преди няколко седмици.Ама боли когато трябва да си признаеш,че не си имал отбор ,достоен за купа или титла, в последните няколко години,а е по-лесно да се търси и намира причина за това в другите отбори.
Още един път го задай този въпрос,както и малоумната Гугутка,която не иска да си отговори на същият въпрос-щото преди 2 седмици друга декларация беше написал.
Абе вие останалите за кви ги мислите-помнят хората,поне 2 седмици назад помнят

Значи хем сме държавен отбор,хем обаче не взимаме купи и титли?! Ало,шизофрениците , хайде по клинична пътека и в лудниците,ако обичате!

ТИ МАЛКО ЧОВЕЧЕ НАИСТИНА НЕ РАЗБИРАШ,ЧЕ ВЪПРЕКИ СЪДИЙСКИТЕ АВАНТИ-ОТБОРЧЕТО КАТО ТИ Е СЛАБО И ТЕ НЕ МОГАТ ДА ТИ ПОМОГНАТ СЪДИЙТЕ.ТЕ ЛИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ВКАРВАТ ГОЛОВЕ ИЛИ И ТОВА ДА ОЧАКВАМЕ-СКОРО СЪДИЙТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПОДАВАТ ПАСОВЕ НА КУЦИТЕ НАПАДАТЕЛИ НА ЛЕВСКИ.
ТОВА Е ДА СИ ЗАБЛУДЕН-АВАНТА СЛЕД АВАНТА И ТЕ ПАК НЕ МОГАТ И НЕ МОГАТ.Е КАК ДА ВЗЕМАТ ТИТЛА ИЛИ КУПА
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 апр 2013 14:07

С всичката простотия написана в тези редове, се олицетворява цялата простащина на България,все пак е написана от" отбора на народа" и наистина пасва идеално на държавицата ни 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 14:07

ros написа:Когато декларацията излиза от името на ОФИЦИАЛНИЯ ФЕН КЛУБ НА ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ, а не от СЗ или другите там фракции как да се направи разграничението? И още един важен въпрос - какво правите Вие - нормалните фенове на Левски, за да се разграничите от онези, които споменаваш? За всеки е ясно, че това е една малка отаячна кал, гръмко зовяща се Фенклуб, но как по друг начин да бъдете приемани, като освен тях друго не се чува? ;)

Кой припознава тоя фен клуб като легитимен?
200-300 човека?? Сигурно са толкова.
Не е трудно ,човек да види с какво се разграничаваме...виж кой мята, кой се бие, кой прави проблемите, кой пише простотии..едни и същи хора...ако това не е ясен знак ,че сме се разграничли...незнам какво друго да е. Празния Сектор Б е мисля добър отговор също.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 апр 2013 14:09

Red_Girl написа:А така, кажи им го , Милене! Напълно те подкрепям! :!: :!: :!: :!:

Той тоя Милен обича да се прави на по-католик от Папата, но всички си го знаем,че си е прикрит чорбар. Да не говорим,че в нашия форум срещам по-често фразата "говедо" отколкото във вашия.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 22 апр 2013 14:10

dodo7271 написа:Лицемерието на червените в този форум наистина е нечовешко :) :) :) Те говорят за злоба и омраза, при положение, че форумите в последните 10 дни са претъпкани от обиди, псувни и всякакви гадости по адрес на Левски и феновете му. Е добре, вие ме псувате, наричате ме с всякакви обидни думи и искате да си мълчим??? Как става това?

Интересен въпрос, зададен по най-културния начин. Да видим сега дали някой ще ти отговори, при положение, че за такъв отговор е нужно и да се помисли.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 апр 2013 14:11

DANS написа:Това е недопустимо!

опитват се по стар КаДеСарски начин да замъглят единия скандал с друг!

Изображение

Искам да припомня какво ни е завещал АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА Васил Левски:

Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е, само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България!

Крайно време е отбора заграбил името на Апостола да го върне на народа! Господа псевдо левскари, вие сте срам за България!

Колко от хората влизащи във форума, и най-вече част от сектата на владимиров някога са отваряли ,не казвам чели Библията

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 22 апр 2013 14:12

matador написа:такава наглост няма граници колко точки зареди съдиите взеха а искам още :shock: най големи успех на Левски ще са победи ли ЦСКА и че са игра срещу Моуриньо и Роналдиньо :lol: ми то Славия в Европа са стигали по далеч от Левски.

На мига обратно в първи клас! На мига!!!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 апр 2013 14:12

Theos написа:
ros написа:Когато декларацията излиза от името на ОФИЦИАЛНИЯ ФЕН КЛУБ НА ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ, а не от СЗ или другите там фракции как да се направи разграничението? И още един важен въпрос - какво правите Вие - нормалните фенове на Левски, за да се разграничите от онези, които споменаваш? За всеки е ясно, че това е една малка отаячна кал, гръмко зовяща се Фенклуб, но как по друг начин да бъдете приемани, като освен тях друго не се чува? ;)

Кой припознава тоя фен клуб като легитимен?
200-300 човека?? Сигурно са толкова.
Не е трудно ,човек да види с какво се разграничаваме...виж кой мята, кой се бие, кой прави проблемите, кой пише простотии..едни и същи хора...ако това не е ясен знак ,че сме се разграничли...незнам какво друго да е. Празния Сектор Б е мисля добър отговор също.

Остави ти празния Сектор Б, защото то и във В няма кой знае колко хора ;) . Ясно ти е, че освен "песните" на Гугутката, друга песен не се чува. Кой мята - оня с маската, кой прави проблемите - онези, които Батков вади от арестите, кой пише простотии - как да ги видя, като се подвизават във форумите под свякакви неграмотно написани никове... Настройването и на неотралните фенове на футбола от такива думи е ясна обосновка на просташкото поведение на подписали декларацията, наричащи себе си НАЦИОНАЛЕН КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 22 апр 2013 14:14

Вие кво очаквате? Да псувате и да обиждате като хамали и да не ви се отговори ли? Я ....

Върни се в “Левски”