Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Явно някои хора забравиха Дедо Боре, Миневите,Иван Цветков, Камбуров. Последният все още е един от най-качествените нападатели в България. Дядо Боре ги правеше смешни в халфовата линия. Миневите и в момента са в пъти по-стабилни играчи от Цветкович. Изобщо, що се излагате? Ако Жиката е добър професионалист с навици да спазва режим и т.н. то пред него има още година-две добра кариера. А, в нашата смешна лига като нищо ще е и сред най-добрите.
110 години любов!
Kotooshu написа:Разбрахме Райнов за колко сме го взели , сега споделете заплатата му ... както и на целия отбор , всичко да се знае .. .
В интерес на истината, май само при нас толкова се бучи за заплатите и се правят ебаси драмите. Друго много странно е, че пак само при нас всичко се "знае" с абсолютна точност, едва ли не, ако си непредубеден читател на спортни новини, ще си представиш как футболистите на Левски отиват при журналята и им показват какво точно пише във фиша.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Kotooshu написа:Разбрахме Райнов за колко сме го взели , сега споделете заплатата му ... както и на целия отбор , всичко да се знае .. .
В интерес на истината, май само при нас толкова се бучи за заплатите и се правят ебаси драмите. Друго много странно е, че пак само при нас всичко се "знае" с абсолютна точност, едва ли не, ако си непредубеден читател на спортни новини, ще си представиш как футболистите на Левски отиват при журналята и им показват какво точно пише във фиша.И отново, само при нас, витаят мнения кой колко трябва да взима, кое е много, кое е малко и т.н. Примерно, никой не коментира заплатите в Лудогорец, а съм сигурен, че те са в пъти по-високи от тези на сините футболисти. Друг пример: Наскоро оня негър със сламената причеста от Литекс, дълбоката им резерва на дебелия нападател, подписал договор за 18 000 ойро месечно, но никой нищо не казва. Представям си ако се разбере, че Буш взима толкова, а той едва ли играе за 1000 лева.
Прекалено много се четат , жълти боклуци(Хигиена за мозъка, трябва) , а една от най лошата ни черта е че не гледаме собственото си дередже а сме тръгнали да обсъждаме парите на другите ... да стават футболери и ще взимат €

Очаквам скоро и бонустите да им кажат

На Гората и Латекса какво пък има да им коментира човек , общо феновете на двата провинциални отбора , я напълнят , я не Кино „Влайкова“

най любимо ми е на мач като изригне някой ... този взима Х пари и нищо не играе .. вАн
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

шивача написа:На 35г да играе бек.... точно там се иска най-много да тича. Нищо против старците, ама по крилото на тая възраст, не става. След 60мин ще е пълен пешеходец. Тук говорим за вас, иначе за Верея, Витоша и тн. може да изкара 1-2г.
Чак такива заключения да се правят само на база годините му е несериозно.
В Дриша лигата след 60 мин. 90% от играчите вече са не пешеходци, а легнали полицаи... Тъй, че дори да е така както казваш (в което се съмнявам) то Миланов пак ще играе наравно с останалите.

Според изследването върху общо 32 мача, всеки от тях се е играл средно 97 минути заедно с продълженията, отсъждани от рефера. Но от тях играта на футбол трае едва 55 минути. Цялото останало време отива за друго.
Даже съм написал повече по-горе.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Чак такива заключения да се правят само на база годините му е несериозно.
В Дриша лигата след 60 мин. 90% от играчите вече са не пешеходци, а легнали полицаи... Тъй, че дори да е така както казваш (в което се съмнявам) то Миланов пак ще играе наравно с останалите....
Прав си, но ако приемем, че Дриша лигата е съставена само от отбори от ранга на Витоша и Верея, което не е така. Щото срещу онова цигане (Енрике май се казваше) от Литекс и Лукоки от каузата, тия статистики няма да важат особено много.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Жиката, обаче е играл срещу далеч по-добри играчи от мургавите на Тирето и Лудогорец. Дори с опит и заставане може да компенсира изоставането си в скорост и физическа издръжливост. Мисля, че ще е много добър трансфер за нас.
110 години любов!
- анто маина
TristaNNN написа:koisa написа:Чак такива заключения да се правят само на база годините му е несериозно.
В Дриша лигата след 60 мин. 90% от играчите вече са не пешеходци, а легнали полицаи... Тъй, че дори да е така както казваш (в което се съмнявам) то Миланов пак ще играе наравно с останалите....
Прав си, но ако приемем, че Дриша лигата е съставена само от отбори от ранга на Витоша и Верея, което не е така. Щото срещу онова цигане (Енрике май се казваше) от Литекс и Лукоки от каузата, тия статистики няма да важат особено много.
Срещу тях Живко няма да минава центъра,ще ги чака по- назад.
- LoveAndPeace
- Контакти:
TristaNNN написа:Kotooshu написа:Разбрахме Райнов за колко сме го взели , сега споделете заплатата му ... както и на целия отбор , всичко да се знае .. .
В интерес на истината, май само при нас толкова се бучи за заплатите и се правят ебаси драмите. Друго много странно е, че пак само при нас всичко се "знае" с абсолютна точност, едва ли не, ако си непредубеден читател на спортни новини, ще си представиш как футболистите на Левски отиват при журналята и им показват какво точно пише във фиша.И отново, само при нас, витаят мнения кой колко трябва да взима, кое е много, кое е малко и т.н. Примерно, никой не коментира заплатите в Лудогорец, а съм сигурен, че те са в пъти по-високи от тези на сините футболисти. Друг пример: Наскоро оня негър със сламената причеста от Литекс, дълбоката им резерва на дебелия нападател, подписал договор за 18 000 ойро месечно, но никой нищо не казва. Представям си ако се разбере, че Буш взима толкова, а той едва ли играе за 1000 лева.
При нас се знае всичко в подробности от скоро.... Когато имаше управление като хората , почти нямаше изтичане на вътрешна информация. А Яблонски , Цветко и Кабралов щяха да гледат тренировки във видеозалата , точно до портрета на Коловати.
metodito написа:Зависи от национала.
Не зависи от национала. 2.5 милиона за Космонавта са върха на смехорията. Ако беше хърватин, щеше да струва между 25 и 30 милиона, а Каляри нямаше даже да си прави устата за него.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:metodito написа:Зависи от национала.
Не зависи от национала. 2.5 милиона за Космонавта са върха на смехорията. Ако беше хърватин, щеше да струва между 25 и 30 милиона, а Каляри нямаше даже да си прави устата за него.
Да ама хърватите играха финал, пък ние дори групата на ЛН не успяхме да спечелим.
Онзи ден Хайдук продаде за 8 милки на Сити 19 годишен юношка.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...