Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Малко е странно наистина да се сравняват Дембеле и Карвальо. Последният е различен футболист. Аз мисля, че сега, когато и левият фланг на атаката ни е сглобен, че ще има повече топки за него, съответно повече голове! Няма убийствената физическа мощ на Гарата, но е много комбинативен и нестандартен. Мен ако питате, ако можеше и двамата да са в Левски, щеше да е най-добре! 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Последно...?Levskar_90 написа:Карвалю е една класа под Дембеле, но въпреки това е добър играч.
Levskar_90 написа:Карвальо е изключително слаб футболист. 10 пъти в засада и само симулира. Вкара един случаен гол. Да го махат аз бях и още съм против него.
Levskar_90 написа:Irish stout за мен този футболист няма класа за Левски. Ако искаш го запомни, но съм сигурен, че ако Батков го купи ще е най-големия му трансферен провал, Жоро метала - 2 ! Станислав Костов е млад, от добра школа и големи качества за доразвиване. Предпочитам го 100 пъти пред Карвальо. Моля се и се надявам да си остане при вас.
Levskar_90 написа:Това ли е на Батков класния заместник... тоя e некадърник, гледал съм доста мачове на Локото и тоя нищо не играе, вкара 3-4 гола и голямата звезда. Дано не стане този трансфер че и 350 000 евро, за 30 годишен пенсионер, Батков е изкукал.
Ако Батков е още с разсъдака си да взима Станислав Костов, който е 2 класи над този...
terata написа:Последно...?Levskar_90 написа:Карвалю е една класа под Дембеле, но въпреки това е добър играч.Levskar_90 написа:Карвальо е изключително слаб футболист. 10 пъти в засада и само симулира. Вкара един случаен гол. Да го махат аз бях и още съм против него.Levskar_90 написа:Irish stout за мен този футболист няма класа за Левски. Ако искаш го запомни, но съм сигурен, че ако Батков го купи ще е най-големия му трансферен провал, Жоро метала - 2 ! Станислав Костов е млад, от добра школа и големи качества за доразвиване. Предпочитам го 100 пъти пред Карвальо. Моля се и се надявам да си остане при вас.Levskar_90 написа:Това ли е на Батков класния заместник... тоя e некадърник, гледал съм доста мачове на Локото и тоя нищо не играе, вкара 3-4 гола и голямата звезда. Дано не стане този трансфер че и 350 000 евро, за 30 годишен пенсионер, Батков е изкукал.
Ако Батков е още с разсъдака си да взима Станислав Костов, който е 2 класи над този...
[offtopic]Което си избереш.

Карвальо е добър футболист и съжалявам единствено за начина, по който трябваше да дойде в Левски и първоначалната тотална подигравка с него. Даже не знам защо изобщо се води дискусия относно качествата му. Играе и вкарва, простичко е. Малко са футболистите, чието първо задължение е футболът. Повечето залагат на татусчетата, мънито и стенанията по терена.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- ralka_levskarka
- Контакти:
Чест прави на Карвальо, че някак си.. забравил е онова, което се е случило преди. И на мен ми е някакъв "тих", не изглежда толкова борбен като Гарата, но в същото време си вкарва положенията, което е хубаво. В мача срещу Черноморец преди първия му гол - не знам докосна ли поне веднъж топката? Аз мисля, че не.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Levskar_90
Да Ралке преди първия гол беше статист, и се ядосвах как като му подадат топката отскачаше на 2 метра от крака му и после си я догонваше
Но няма как да му отрека 2-та гола, особено първия все едно гледах Дрогба. Да Тера бил съм против Карвальо, но с такива изпълнения и важни голове, мога и да си променя мнението за него. Дано продължава в същия дух и да ни радва, но е смешно да го сравнявате със Сър Гара. Карвальо не е лош играч и помага на отбора, но е вече почти на 32 и е към края на кариерата си, а Силва е тотален некадърник, така че през лятото, ще трябва, да си върнем радостта на народа
- Дембеле 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ели навършва 28. Да е жив и здрав, и да има много щастливи мигове с отбора на Левски.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Levskar_90
ralka_levskarka написа:Ели навършва 28. Да е жив и здрав, и да има много щастливи мигове с отбора на Левски.
Жив и здрав и от лято отново във Втора френска дивизия, там си му е мястото

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
-
- Контакти:
Зов за помощ!
Сетих се за този крилат рефрен от едноименното стихотворение на Никола Вапцаров като чета и слушам разтревожените „сини“ вопли по медиите след падането на мутренско-милиционерския режим. Ах, ще дойде ли „Газпром“? Ох, ще се строи ли „бижуто“ край Сухата река, превърнало се в рай за цигански каруци? Ех, ще има ли пари за задължителната титла в чест на вековния юбилей на фирмата, присвоила логото ВИК (Васил Иванов Кунчев)? Ами сега, без бате Бойко?
Затова веднага казвам - не бойте се, деца, всичко си е на място! По поръчка и по Директива. Така както винаги е било с отбора на всички власти. По този повод предлагам кратка ретроспекция от старите и новите ленти.
Непосредствено след 9 септември 1944 г. любимият на Кобургите „Левски“ светкавично се пребоядисва в червено и се превръща в първия ведомствен клуб при комунизма – ПСК (Пощенски спортен клуб) „Левски“ под шапката на министъра на съобщенията Цола Драгойчева. В онзи първи период след „революцията“ ЦСКА още не съществува, но за сметка на това старият съперник Славия е притиснат до стената, а „сините“ на бърза ръка прибавят две титли към актива си. Малко по-късно още две, вече при конкуренцията на „армейците“.
Неслучайно левскарите, благодарни и задължени на народната власт, качват бюста на Сталин чак на връх Мусала. И как иначе като между 1944-та и смъртта на Джугашвили (1953) Левски се облажва с цели пет първи места, докато при Кобургите има само три?! По-нататък вечните тарикати от Подуяне се самопровъзгласяват за „репресирани“ от комунизма, но това не им пречи да спечелят 14 (!) шампионски титли между 9 септември 44-та и 10 ноември 89-та. В рамките на този златен век за „Герена“ се случва и най-светлото събитие в историята на вековния клуб – присъединяването към МВР в началото на 1969 г. под пагона на Левски-Спартак Ето това трябва да бъде истинската рождена дата на милиционерския отбор вместо да се водят спорове около Полянката с давност от Балканската война.
Именно връзката с репресивните органи при комунизма и най-вече с Държавна сигурност осигури абсолютния монопол на „сините“ и при „демокрацията“. Защо ли? Защото точно от ДС тръгват сивите нишки на политическата, икономическата и медийната мафия, които се преплитат в цялото ни общество, а „Герена“ е едно от пипалата на могъщия Октопод. „Бижуто“, а не „Армията“, тъй като докато военните правеха учения срещу НАТО, „народната милиция“ движеше задкулисните механизми на държавата. От битовите доносници тип „агент Николай“, през мутренските групировки ВИС и СИК до криминалната приватизация и източването на банките. А витрината на черно-сивата България е именно Левски-милиционерски.
Не бойте се, деца, защото още от правителството на „червения“ Андрей Луканов тръгна двойният стандарт в полза на „Левски“. Естествено, след като успешно бяха изтъргували позата „жертви на комунизма“ в рамките на МВР, „сините“ се устремиха към дивидентите от „демокрацията“. На сцената излязоха шмекерите от С(Дс) и монополът достигна апокалиптични размери. Картината е пред очите ни: комплекс „Г. Аспарухов“ бе подарен „безсрочно и безвъзмездно“ от столичната управа и ръководството на МВР, докато в същото време ЦСКА бе лишен от собствения си дом чрез дискриминация и безкраен държавен рекет. „Сините“ деца и юноши се радват на комфорта край Сухата река плюс базата „Раковски“ до НДК, а „червените“ сираци обикалят сгурията край София. А като доказателство за политическите аванти, СК „Левски“ се издържа от данъкоплатците и досега, успоредното с геноцида срещу спортното дружество ЦСКА. И така е при абсолютно всички правителства от Андрей Карлович до Бойко Методиев...
Не стига това, ами Директивата задвижи и откровена държавна помощ за финансиране на частния клуб на „Герена“. И в случая с първия GSM-оператор на Майкъл Чорни в края на миналия век, и сега покрай сделките с ВТБ и „Газпром“. Само неспасяем дебил може да допусне, че насочването на тези инвеститори към Подуяне е станало на пазарен принцип, без съответната политическа поръчка. Още по-точно – благословия! Тоест – наливате пари в „Левски“, а като ресто получавате пълен комфорт за бизнеса си в България. Това е не просто конфликт, това е търговия с националните интереси в полза на конкретна частна фирма. Не се съмнявайте, че с определено перо от най-високите мобилни тарифи в Европа дълги години сме плащали заплатите на такива като Гонзо и Топчо. По подобна схема както при фактурите за ток, натоварени със зелена енергия, „марици“ и тем подобни номера за източване на безпомощните потребители.
Силната червена нишка в историята на „сините антикомунисти“ доведе и до „Лицензгейт“ при Тройната коалиция, когато Орденоносеца осъществи заговора срещу ЦСКА. Ако сте забравили, ще ви припомня само първия съветник на Сергей Станишев – Росен Карадимов, познат с особената си близост до агент Тара. Плюс видния деец на Левски-Спартак Алексей Петров, цитиран от Александър Томов във в. „24 часа“ като основен фактор за удара срещу легитимния български шампион. Да не говорим за ченгетата от Лицензионната и Апелативната комисия плюс мошениците от БФС.
Ще подмина бързо и факта, че адвокатът на „заплахата за националната сигурност“ е един от главните герои на заменките при управлението на БСП, НДСВ и ДПС. Точно както подобава на отбор на всички власти, партии и мафии. А сега другарят Батков се мазни на улицата с приказки срещу „старите муцуни“, сякаш „Левски“ не е на хранилка при всяко правителство от 10 ноември 89-та насам.
Ето как неусетно стигнахме и до апогея на Директивата при ГЕРБ, когато чрез държавна поръчка в рамките на година към „Герена“ бяха насочени руските гиганти ВТБ и „Газпром“. В добавка към близо 15-годишния многомилионен брак по сметка с първия GSM-оператор на руския евреин Чорни. Ако трябва на сините фланелки и гащи ще се намери място и за „Лукойл“, „Роснефт“ и „Аерофлот“ едновременно?! Няма проблеми при положение, че фактическият собственик на клуба от „Герена“ е карето за белот „Котараци“, а тази ръка води директно към ББ...
И нещо особено интересно за любителите на явната „конспирация“. През есента на 2011-та нарко-агитката на Таки скочи на бившия премиер в Разград. Месец по-късно на синята софра беше сложена тлъстата хапка „ВТБ“. Наближиха редовните парламентарни избори и бездънната подуянска лакомия беше затъкната с „Газпром“. Дори започна подготовка за строеж на „бижуто“ с авансов взрив и мъгляво финансиране с дъх на тото-джакпот. Както винаги – по държавна поръчка!
И изведнъж медиите онзи ден донесоха, че щурмоваци от шпицкомандите на Таки са участвали в сблъсъците с полицията, ускорили падането на ББ. Какво излиза – ГЕРБ им напълни гушите до петолъчката на Кремъл, а неблагодарниците храчат в ръката, която щедро ги храни? Моля за спокойствие! Ако е вярно, че правителството е свалено от „червената енергийна мафия“, свързана с Москва, то „Герена“ пак е отгоре. Какво друго като нашите „антикомунисти“, „натовци“, „европейци“, „американофили“ и „русофоби“ от Сухата река се радват на цели три съветски инвеститора? Затова казвам – не бойте се, деца, идва нов тираж със следващата власт...
[offtopic]Източник: Спорт1[/offtopic]
Моля на тази сметка:
BG01ABCD123498G07G7654
превеждайте, кой каквото може, Ставрий се нуждае от спешна операция - присаждане на нова жлъчка, настоящата авно се е пукнала...

Re: Зов за помощ!
Освен на Ставри е нужна помощ и на всеки един, който чете негови статии, наистина трябва нещо да не е вред в мен з да прочета словесните му диарии.

Re: Зов за помощ!
Не е толкова ужасно, че някой пише подобни пасквили. Изкарва пари от това, има кой да го чете - пише ги.
Не е толкова ужасно и това, че някой го публикува. Привлича кликове, аудитория - публикува ги.
Ужасното е, че има хора, които приемат написаното за чиста монета и не си правят труда да попрочетат, поразсъждават и да проверят това или онова.
А, всъщност, във всяка една от статиите му може би има и по съвсем малко истина и неща, които са верни. Но, затиснати от постоянната словесна гнилоч, която пръска срещу Левски и всеки, който смята, че е против ЦСКА, тези неща просто потъват някъде.
Не е толкова ужасно и това, че някой го публикува. Привлича кликове, аудитория - публикува ги.
Ужасното е, че има хора, които приемат написаното за чиста монета и не си правят труда да попрочетат, поразсъждават и да проверят това или онова.
А, всъщност, във всяка една от статиите му може би има и по съвсем малко истина и неща, които са верни. Но, затиснати от постоянната словесна гнилоч, която пръска срещу Левски и всеки, който смята, че е против ЦСКА, тези неща просто потъват някъде.