Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Martinez1948
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Martinez1948 » 22 апр 2021 11:54

damyanov1963 написа:
Оправдаваш комунистите, че унищожиха физически един отбор, за да сложат на мястото му такъв с емблема на която е символа на октомврийската революция ли?
Не знам къде в соц. лагера се е случило същото нещо. Би ли дал пример?

Кой е казал, че оправдавам ? Просто е логично следствие.
А иначе старото име на Цървена Звезда е било "велика сърбия или стара сърбия" нещо такова и както казах сценария навсякъде е един и същ.
Червена звезда за емблема и за име :mrgreen:
По е любопитен е момента с Черно Море !!! Клуб създаден 1945г. от обединението м/у Владислав и Тича. Само дето днешният клуб Чм приема активите и на двата клуба / трофей/ година на създаване на по-старият , но не и пасивите.
ЦСКА не е присвоил трофейте на АС23, както и е редно де !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 апр 2021 12:00

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 апр 2021 12:02

damyanov1963 написа:Защо аз? Шивача е по статистиките, той ги намира всичките, с изкл. на тези, които не му изнасят.

Ами то почти няма статистика, която да не му изнася. Просто така стоят обективно нещата в БГ футбола ;) . Аз лично нямам против вашият играч да е имал хубави показатели в ЕКТ, няма лошо.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 апр 2021 12:18

bubka написа:
damyanov1963 написа:Защо аз? Шивача е по статистиките, той ги намира всичките, с изкл. на тези, които не му изнасят.

Ами то почти няма статистика, която да не му изнася. Просто така стоят обективно нещата в БГ футбола ;) . Аз лично нямам против вашият играч да е имал хубави показатели в ЕКТ, няма лошо.

Ами виж сега, аз съм се радвал на голове на ваши играчи и в националния и в ЕКТ, не разбирам каква е тая амбиция у Шивача, непременно да очерни Гунди.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 апр 2021 13:01

Martinez1948 написа:
honda написа:
Нито един друг клуб не е бил ръководен от лично от член на най-висшето ръководство на БКП, а.

Репликата "не всички левскари са фашисти.... " е на милко балев, но тази реплика е казана в диалог с член на ЦК, а именно борис велчев !!!!! Чийто внук носещ неговото име беше на скоро конституционен съдия. А и между другото той беше един от виновниците ЦСКА да обяви несъстоятелност точно на 09.09 !!!

Като заключение, не съм съгласен, че Септември при ЦДВ е създаден с указ от партията. А просто логично продължаване на военния отбор. Къде из източният блок не се е състояла такава метаморфоза с военните царски отбори ?

Не за първи път споменаваш Борис Велчев(внук)- аз лично не знам да е заемал някаква длъжност преди 1990г.
Когато вие фалирахте той беше университетски преподавател и председател Констуционния Съд. Не виждам какво общо има с вашия фалит.
С Указ - не, но с решение - най-вероятно да. Създатели на ЦСКА са Б.Българанов и Г.Дамянов и двамата са членове нанай-висшето ръководство на БКП(БРП(к)) .
Явно си младо момче и не знаеш ,че в Армията всичко се прави с .." Със Заповед на.." . А заповед на МО(Г.Дамянов) и началника на политическото управление на Армията(Б.Българанов) може да дава единствено .. най-висшето ръководство на БКП.
Къде в Източния блок не се състояла подобна метаморфоза?- ако наричаш физическото унищожение "метаморфоза" - много жалко за теб.
Примерно Чехословакия?- Кога е създаден Дукла?
Примерно Румъния?- Кога е създаден Стяуа?
Примерно Унгария?- Кога е създаден Хонвед?- съществува под името Кишпещ - без да има никакви успехи преди да стане отбор на Армията .
Интересно как и 4- те военни отбора ЦСКА,Дукла, Хонвед и Стяуа са създадени по едно и също време и почти веднага събират целия национален отбор на своите страни.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 апр 2021 13:04

delqnski47 написа:Минавам само да кажа (от личен опит 8-) ) , че ходенето във Въ група е екзотично и интересно, но не чисти дългове :!: Не само, но и пречи, намалява финансирането, цената на клуба и т.н. Едно е да продадеш играч от А група , съвсем друго - от Въ.

Благодаря за вниманието.

Но пък там пашата е обилна.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 апр 2021 13:16

Martinez1948 написа:
damyanov1963 написа:
Оправдаваш комунистите, че унищожиха физически един отбор, за да сложат на мястото му такъв с емблема на която е символа на октомврийската революция ли?
Не знам къде в соц. лагера се е случило същото нещо. Би ли дал пример?

Кой е казал, че оправдавам ? Просто е логично следствие.
А иначе старото име на Цървена Звезда е било "велика сърбия или стара сърбия" нещо такова и както казах сценария навсякъде е един и същ.
Червена звезда за емблема и за име :mrgreen:
По е любопитен е момента с Черно Море !!! Клуб създаден 1945г. от обединението м/у Владислав и Тича. Само дето днешният клуб Чм приема активите и на двата клуба / трофей/ година на създаване на по-старият , но не и пасивите.
ЦСКА не е присвоил трофейте на АС23, както и е редно де !

Къв Борис Велчев бе Мартинчо! Най-истинския Левскар от комунистите беше Батето Славков. На един мач Левски - ЦСКА седят един до друг с Милко Балев в ложите, Левски вкарва гол, а Батето, както обикновено почерпен скача и вика с вдигнати ръце. Милко му прави забележка, а Батето му отговаря - Я си е*и м*****а бе :lol:
Друг един от бисери те му беше, когато Софиянски се кандидатира за Президент на БФС. Питат Батето по ТВ, кой ще спечели поста, а той отговаря - Аз, защото не съм Софиянски, а софиянец и добавя - къде е тръгнал с мечката мед да яде :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 апр 2021 13:34

damyanov1963 написа:
bubka написа:

Ами виж сега, аз съм се радвал на голове на ваши играчи и в националния и в ЕКТ, не разбирам каква е тая амбиция у Шивача, непременно да очерни Гунди.

Що да го очерняма? Всичко, което съм написал е факт. Ако фактите го очернят, сърди се на тях.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 апр 2021 13:41

honda написа:
Martinez1948 написа:
honda написа:
Нито един друг клуб не е бил ръководен от лично от член на най-висшето ръководство на БКП, а.

Репликата "не всички левскари са фашисти.... " е на милко балев, но тази реплика е казана в диалог с член на ЦК, а именно борис велчев !!!!! Чийто внук носещ неговото име беше на скоро конституционен съдия. А и между другото той беше един от виновниците ЦСКА да обяви несъстоятелност точно на 09.09 !!!

Като заключение, не съм съгласен, че Септември при ЦДВ е създаден с указ от партията. А просто логично продължаване на военния отбор. Къде из източният блок не се е състояла такава метаморфоза с военните царски отбори ?

Не за първи път споменаваш Борис Велчев(внук)- аз лично не знам да е заемал някаква длъжност преди 1990г.
Когато вие фалирахте той беше университетски преподавател и председател Констуционния Съд. Не виждам какво общо има с вашия фалит.
С Указ - не, но с решение - най-вероятно да. Създатели на ЦСКА са Б.Българанов и Г.Дамянов и двамата са членове нанай-висшето ръководство на БКП(БРП(к)) .
Явно си младо момче и не знаеш ,че в Армията всичко се прави с .." Със Заповед на.." . А заповед на МО(Г.Дамянов) и началника на политическото управление на Армията(Б.Българанов) може да дава единствено .. най-висшето ръководство на БКП.
Къде в Източния блок не се състояла подобна метаморфоза?- ако наричаш физическото унищожение "метаморфоза" - много жалко за теб.
Примерно Чехословакия?- Кога е създаден Дукла?
Примерно Румъния?- Кога е създаден Стяуа?
После ще ти обясня защо от вас не стана и чеп за зеле.
Примерно Унгария?- Кога е създаден Хонвед?- съществува под името Кишпещ - без да има никакви успехи преди да стане отбор на Армията .
Интересно как и 4- те военни отбора ЦСКА,Дукла, Хонвед и Стяуа са създадени по едно и също време и почти веднага събират целия национален отбор на своите страни.

Я да те почна и тебе, че само лицемерничиш.
Два въпроса
Най -успешните клубове по времето на комунизма са Динао киев, Спартак москва, Цървена Звезда и Стяуа. Въпроса ми е-има ли от тях милиционерски и кой/кои?
Въпрос две- след като ви закриват вас, със заповед ли ви правят Динамо или с указ, избери си сам?!
Последна промяна от шивача на 22 апр 2021 13:42, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 апр 2021 13:42

шивача написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:

Що да го очерняма? Всичко, което съм написал е факт. Ако фактите го очернят, сърди се на тях.

Продължавай да казваш на бялото черно, така само се излагаш още повече.
Нещо да кажеш за класацията на УЕФА за топ реализаторите в ЕКТ? И тя ли го очерня, или може би това?
https://blitz.bg/sport/blits-arkhiv/fen ... 85984.html
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”