Благодаря за вниманието.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Без цензура!
Минавам само да кажа (от личен опит
) , че ходенето във Въ група е екзотично и интересно, но не чисти дългове
Не само, но и пречи, намалява финансирането, цената на клуба и т.н. Едно е да продадеш играч от А група , съвсем друго - от Въ.
Благодаря за вниманието.
Благодаря за вниманието.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Минавам само да кажа (от личен опит) , че ходенето във Въ група е екзотично и интересно, но не чисти дългове
Не само, но и пречи, намалява финансирането, цената на клуба и т.н. Едно е да продадеш играч от А група , съвсем друго - от Въ.
Благодаря за вниманието.
Левски кога са продавали играч от А група
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Martinez1948
- Контакти:
damyanov1963 написа:
Свастиката и червената звезда са много по-древни символи от политическото им обременява от преди 100-80г.
И пак питам, къде зад желязната завеса не се е случило това с военният клуб на старата власт ? Навсякъде сценария е един и същ.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
damyanov1963 написа:шивача написа:damyanov1963 написа:шивача написа:Ся да те питам: статистика по голове или мачове-голове в проценти? Кое си избираш
Видяхме вече , че половината пред него по голове са бивши халфове и крила
Ясно, страх те е от статистиката за ЕКТ.
А Гунди не беше гюмеджия пред вратата. Той вкарваше и голове със са мостоятелни рейдове от центъра, като сам отнемаше топката от противниковите играчи. Виж му гола на Уембли - отнема топката с глава от англичана, благодарение на отскока си, обръща се и тръгва от центъра. Гола му с/у Унгария на СП пак започва някъде от там. Единия от головете му в Лисабон с/у Бенфика, пак е след самостоятелен рейд от центъра, така че той играе и като халф.
![]()
![]()
Пак се сетих за арменския национален отбор,, дето падал с 7-8 наа нула, ама някъв космат от техните вкарал много красив гол и само затова говорили и се радвали![]()
Дамянян е същия!
Ще покажеш ли най-сетне статистиката с головете от ЕКТ, или те е страх, че там са по-истински головете от наш'то А РФГ?
Смях! Ква статистика, бре? Бербатов за 6 мача в ект има 8 гола и това с ЦСКА, иначе има над 20 гола. Ицо има към 30 в ект. Емо има над 20 гола, включително и на финал в ект. Що ме занимаваш с глупости? Хапни ще ти падне кръвното и ще си подремнеш
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- damyanov1963
Martinez1948 написа:damyanov1963 написа:
Свастиката и червената звезда са много по-древни символи от политическото им обременява от преди 100-80г.
И пак питам, къде зад желязната завеса не се е случило това с военният клуб на старата власт ? Навсякъде сценария е един и същ.
Оправдаваш комунистите, че унищожиха физически един отбор, за да сложат на мястото му такъв с емблема на която е символа на октомврийската революция ли?
Не знам къде в соц. лагера се е случило същото нещо. Би ли дал пример?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
delqnski47 написа:Минавам само да кажа (от личен опит) , че ходенето във Въ група е екзотично и интересно, но не чисти дългове
Благодаря за вниманието.
Ние играчи от А група нямаме
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- damyanov1963
шивача написа:damyanov1963 написа:шивача написа:damyanov1963 написа:шивача написа:Ся да те питам: статистика по голове или мачове-голове в проценти? Кое си избираш
А Гунди не беше гюмеджия пред вратата. Той вкарваше и голове със са мостоятелни рейдове от центъра, като сам отнемаше топката от противниковите играчи. Виж му гола на Уембли - отнема топката с глава от англичана, благодарение на отскока си, обръща се и тръгва от центъра. Гола му с/у Унгария на СП пак започва някъде от там. Единия от головете му в Лисабон с/у Бенфика, пак е след самостоятелен рейд от центъра, така че той играе и като халф.
![]()
![]()
Пак се сетих за арменския национален отбор,, дето падал с 7-8 наа нула, ама някъв космат от техните вкарал много красив гол и само затова говорили и се радвали![]()
Дамянян е същия!
Ще покажеш ли най-сетне статистиката с головете от ЕКТ, или те е страх, че там са по-истински головете от наш'то А РФГ?
Смях! Ква статистика, бре? Бербатов за 6 мача в ект има 8 гола и това с ЦСКА, иначе има над 20 гола. Ицо има към 30 в ект. Емо има над 20 гола, включително и на финал в ект. Що ме занимаваш с глупости? Хапни ще ти падне кръвното и ще си подремнеш
Кво ми даваш примери с футболисти, които играеха в чужбина, използваш факта, че Гунди нямаше тази възможност ли? Покажи голмайсторите от неговото време с/у кои отбори и по колко гола са им вкарали, кажи и Бербатов с/у кои отбори е вкарал за ЦСКА и защо му викахте К***о.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:шивача написа:damyanov1963 написа:шивача написа:damyanov1963 написа:шивача написа:Ся да те питам: статистика по голове или мачове-голове в проценти? Кое си избираш
![]()
![]()
Дамянян е същия!
Кво ми даваш примери с футболисти, които играеха в чужбина, използваш факта, че Гунди нямаше тази възможност ли? Покажи голмайсторите от неговото време с/у кои отбори и по колко гола са им вкарали, кажи и Бербатов с/у кои отбори е вкарал за ЦСКА и защо му викахте К***о.
Е, ай покажи я най-сетне тая статистика де. Мен ме мързи да се ровя и ми е любопитно. 100000 мнения изписа за нея. Можеше да я извадиш 20000 пъти досега.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Нека дремне първо, че ще обърка линка 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- damyanov1963
bubka написа:damyanov1963 написа:шивача написа:damyanov1963 написа:шивача написа:damyanov1963 написа:Ясно, страх те е от статистиката за ЕКТ.
![]()
![]()
Дамянян е същия!
Е, ай покажи я най-сетне тая статистика де. Мен ме мързи да се ровя и ми е любопитно. 100000 мнения изписа за нея. Можеше да я извадиш 20000 пъти досега.
Защо аз? Шивача е по статистиките, той ги намира всичките, с изкл. на тези, които не му изнасят.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч