Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BadBoy » 26 фев 2013 00:37

TristaNNN написа:
BadBoy написа:То все едно ако сините фенове гостуват на "Армията" ще пазят стадиона като Лувъра, каквито сте едните, такива са и другите.

Сините фенове от доста време не са гостували на Народна Армия и едва ли това ще се случи в близко бъдеще. Сините фенове не сме пробвали да нахлуем на терена, или поне аз не си спомням подобно нещо, защото винаги сме знаели какво ще коства това, на нас и на тях! Вечен критико на вся и всьо, какво според теб щеше да се случи в онзи ден на Герена? Приемаме, че дори един цесекист пробие загражденията и стъпи на терена ... какво щеше да следва след това? Хм? Според моето скромно мнение много кръв щеше да потече, разплакани майки щяха да будуват из софийските болници, а линейки да вият до следващия ден. За щастие на всички ни, това не се случи благодарение на полицията ... еб•м ти другите теории на ГА и сродните му.

Много АКО в мнението ти, гадаенето не са факти.
Аз си задавам въпрос има ли други отбори в Европа, които да не играят дербитата помежду им на клубните си стадиони и ако не, защо само у нас е така, после върви ме убеждавай, че не сте страна на една и съща монета.

Като почнаха да трошат преди мача делегата защо разреши да започне същия, нали визираш сигурността?

Levski4Ever, такива журналисти като ГАргата има навсякъде, а в другите страни има още по луди и люти агитки, но когато едно първенство е осрано в корените си, винаги ще има страх лозе пази и айде остави ги, те ще се оправят и т.н.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 26 фев 2013 09:02

BadBoy написа:
TristaNNN написа:
BadBoy написа:То все едно ако сините фенове гостуват на "Армията" ще пазят стадиона като Лувъра, каквито сте едните, такива са и другите.

Сините фенове от доста време не са гостували на Народна Армия и едва ли това ще се случи в близко бъдеще. Сините фенове не сме пробвали да нахлуем на терена, или поне аз не си спомням подобно нещо, защото винаги сме знаели какво ще коства това, на нас и на тях! Вечен критико на вся и всьо, какво според теб щеше да се случи в онзи ден на Герена? Приемаме, че дори един цесекист пробие загражденията и стъпи на терена ... какво щеше да следва след това? Хм? Според моето скромно мнение много кръв щеше да потече, разплакани майки щяха да будуват из софийските болници, а линейки да вият до следващия ден. За щастие на всички ни, това не се случи благодарение на полицията ... еб•м ти другите теории на ГА и сродните му.

Много АКО в мнението ти, гадаенето не са факти.
Аз си задавам въпрос има ли други отбори в Европа, които да не играят дербитата помежду им на клубните си стадиони и ако не, защо само у нас е така, после върви ме убеждавай, че не сте страна на една и съща монета.

Като почнаха да трошат преди мача делегата защо разреши да започне същия, нали визираш сигурността?

Levski4Ever, такива журналисти като ГАргата има навсякъде, а в другите страни има още по луди и люти агитки, но когато едно първенство е осрано в корените си, винаги ще има страх лозе пази и айде остави ги, те ще се оправят и т.н.

Агитките на Левски и на ЦСКА не са онези 100-200-500 човека, които отиват за да чупят и да трошат, особено на стадиона на противника. Да си припомним, все пак, че първото трошене го направиха нашите на Армията. Тогава полицията не реагира адекватно, не изкара феновете навън. Защо да правят същата грешка?

Ходил съм вече на бая "вечни дербита" и мога да ти кажа, че в онова имаше яко напрежение. Арестувани хора на по 1 километър от стадиона. Мен ме удариха с камък като си влизах в сектор А. Не беше силно, но си спомням, че полицята трудно удържаха червените. После една сигнална ракета мина буквално до носа ми и по случайност не удари никой до нас. И това в "А", където, поне на Герена, все още ходят бащи с децата си. Нали се сещаш ако това беше фраснало някой по главата? Нали се сещаш какъв бой щеше да стане?

Защо делегата е разрешил началото на мача? Кой от нас би могъл да знае? Защото този мач трябваше да се играе. И, смятам, като много други дербита напоследък трябваше да завърши някак си.

А напрежението се поражда от такива като ГА, Ефрем (който се е покрил напоследък), а понякога и Батков или Стойчо и т.н. Сайтова като балона и спирт1. Ама на онези гореспоменати лумпени това им стига. А и те минаватпредварителн инструктаж. ;)

Затова играем на националния. Там няма такива истерии. Него всеки го пази, защото го счита някак си и за свой. И дано някой ден агресията да се ограничи наистина до псуването по трибуните.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 фев 2013 16:17

Решено: Левски ще играе през пролетта на "Герена"
http://football.sportal.bg/news.php?news=413718
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 фев 2013 20:58

Ето и самите решения на СТК:

- Предвид първата домакинска среща на ПФК „ЦСКА” на 02.03.2013 г., СТК дава срок до 12.00 часа на 28.02.2013г, ръководството на ПФК „ЦСКА” да представи лицензиран стадион за 2012/2013 год. на който да се проведе срещата от ХVІ ти кръг на „А” ФГ - ПФК „ЦСКА” - ПФК „Литекс”.

- Предвид първата домакинска среща на ПФК „Левски” Сф на 13.03.2013 г., СТК дава срок до 12.00 часа на 04.03.2013 г, ръководството на ПФК „Левски” да представи лицензиран стадион за 2012/2013 год. на който да се проведе срещата реванш от 1/4 финал на Купа България - ПФК „Левски” - ПФК „Литекс”.

Ха , преди да е минала комисията вече се знае,че стадиона ще бъде лицензиран. Как стават тези работи? Сигурно в ръководството на Левски има екстрасенс :roll: .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 фев 2013 21:05

Не, директивата е такава.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 фев 2013 22:21

Такава ще е до време. Ти си още малка , ама има една казармена приказка всяка дириктива е предпоследна :) .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 фев 2013 23:31

onegavon написа:Такава ще е до време. Ти си още малка , ама има една казармена приказка всяка дириктива е предпоследна :) .

Това е факт. Но е факт също, че Левски има управа, която знае какво прави-с всичките ѝ грешки и провали. Докато при вас ташакът е пълен и вече станахте нарицателно! Идеята, че смяната на властта ще има влияние върху сините и техните планове, е на ЧМС-всепризнат пророк и познавач на всичко! Само че сините действат по плана от година, и вече са наясно какво могат. За разлика от подкрепилите ББ управници на червените, барабар с овците и прасенцата на жалкия импровизиран митинг миналата седмица... На всичкото отгоре и пиян беше завалията, още на обед! Директивата ще да е виновна!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 фев 2013 23:44

Той , ако не беше пиян нямаше да отиде на митинг :) . Ние си знаем ,че Титан са протежета на пожарникаря и затова ГРОБ и Титан ще бъдат изхвърлени на бунището на историята.

Ние не го искаме както ясно сме показали за разлика от вас които са раздвоени относно вашето ръководство съставено изцяло от креатури на ДС и подлоги на ББ.
Дали ще си изпълнят плана в тези смутни времена силно ме съмнява.При всички положения няма да е добре да ви остане съборен стадиона, но просто това преустройство ще глътне много пари и ме съмнява българи да се изръсят с такива големи цифри.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 фев 2013 00:27

onegavon написа:Той , ако не беше пиян нямаше да отиде на митинг :) . Ние си знаем ,че Титан са протежета на пожарникаря и затова ГРОБ и Титан ще бъдат изхвърлени на бунището на историята.

Ние не го искаме както ясно сме показали за разлика от вас които са раздвоени относно вашето ръководство съставено изцяло от креатури на ДС и подлоги на ББ.
Дали ще си изпълнят плана в тези смутни времена силно ме съмнява.При всички положения няма да е добре да ви остане съборен стадиона, но просто това преустройство ще глътне много пари и ме съмнява българи да се изръсят с такива големи цифри.

Пак си спал на течение. Ако трябва, всеки левскар ще даде по някой лев, и пак ще съберем парите. Не го мисли нашия стадион, няма смисъл. Строежът ще бъде довършен.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 фев 2013 00:38

onegavon написа:Апропо, те къде ще си монтират камерите, което е основно изискване. Сигурно четирима мургави привърженици от близката махала "Абисиния" ще стърчат върхе руините с камери в ръце :grin: по време на мача.

Това си писал във форума на ЦСКА, та да те питам, до сега камерите на герена в А сектор ли бяха или във В? :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”