TristaNNN написа:BadBoy написа:То все едно ако сините фенове гостуват на "Армията" ще пазят стадиона като Лувъра, каквито сте едните, такива са и другите.
Сините фенове от доста време не са гостували на Народна Армия и едва ли това ще се случи в близко бъдеще. Сините фенове не сме пробвали да нахлуем на терена, или поне аз не си спомням подобно нещо, защото винаги сме знаели какво ще коства това, на нас и на тях! Вечен критико на вся и всьо, какво според теб щеше да се случи в онзи ден на Герена? Приемаме, че дори един цесекист пробие загражденията и стъпи на терена ... какво щеше да следва след това? Хм? Според моето скромно мнение много кръв щеше да потече, разплакани майки щяха да будуват из софийските болници, а линейки да вият до следващия ден. За щастие на всички ни, това не се случи благодарение на полицията ... еб•м ти другите теории на ГА и сродните му.
Много АКО в мнението ти, гадаенето не са факти.
Аз си задавам въпрос има ли други отбори в Европа, които да не играят дербитата помежду им на клубните си стадиони и ако не, защо само у нас е така, после върви ме убеждавай, че не сте страна на една и съща монета.
Като почнаха да трошат преди мача делегата защо разреши да започне същия, нали визираш сигурността?
Levski4Ever, такива журналисти като ГАргата има навсякъде, а в другите страни има още по луди и люти агитки, но когато едно първенство е осрано в корените си, винаги ще има страх лозе пази и айде остави ги, те ще се оправят и т.н.