Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот onegavon » 25 фев 2013 10:54

Levski4Ever написа:
onegavon написа:Много вестници четеш пич ,а още по- лошото е ,че им вярваш.Нито вие сте в идеално състояние както ви лансират медиите , нито ЦСКА е пълен батак.Фактът, че излязохме от мониторнга на УЕФА , привличането на Варела който струва повече от целия ви отбор и ремонта на стадиона говорят ,че има и правилни ходове от иначе впиянченото ни ръководство.

Какъв ремонт на стадиона ви бре? :lol: Направили сте един козметичен ремонт, който не може да се сравни и с един от ремонтите, които се правеха по Герена преди бутането. Какъв Варела? :lol: Прегледай какви са ни играчите, какви пари сме дали за тях и тогава коментирай как някакъв си бил по-скъп от целия ни отбор. :lol: Да не говорим, че Варела до колкото помня сте го взели под наем. :mrgreen:

Написал съм "привлекли" защото не е ясно каква е уговорката, но това не променя факта ,че Палермо са го купили за повече пари отколкото струвате.
Какви са ви играчите още е рано да се коментира,обаче ако сте дали тия пари за които говори Батков /той е склонен да преувеличава :) / здраво се претака зелето от железничарското лоби.За стадиона порови се нета и ще видиш, че не е само козметичен има доста добри снимки.Само ще напомня,че терена го смениха преди две години Онтарио , а миналата зима отремонтираха съблекалните, направиха сауна,съдийската стая,нов лекарски кабинет.

Вие му мислете в тия смутни времена откъде ще намерите милионите за Герена.
Последна промяна от onegavon на 25 фев 2013 10:55, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2013 10:55

onegavon написа:Много вестници четеш пич ,а още по- лошото е ,че им вярваш.Нито вие сте в идеално състояние както ви лансират медиите , нито ЦСКА е пълен батак.Фактът, че излязохме от мониторнга на УЕФА , привличането на Варела който струва повече от целия ви отбор и ремонта на стадиона говорят ,че има и правилни ходове от иначе впиянченото ни ръководство.

Аз пиша, че съм гледал въпросните пресконференции ... Ти ми викаш - "не вярвай на пресата" ... :roll:

А това другото не е и за коментиране ...
Не спираш да пишеш глупости бро.
Ама то и за това си трябва талант ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2013 20:26

jermiun написа:Като родени комплексари оспамихте темата и е превърнахте в тема против ЦСКА. Просто си изказах мнението, не знам що толкова ви заболя. Много има да страдате заради греховете на доносниците. Вашият отбор е проклет, за съжаление. Нищо добро не ви чака.........

Ако ни "чакаше нещо лошо", ти нямаше да си тук.

Проблема е, че ясно виждате, че въпреки трудната ситуация в последните години, ние намираме начин да сме иновативни, и да мислим в перспектива.

Това просто ви убива ... Неможете да понесете Левски да ви размазва на всички фронтове.
Даже и след някоя мижава победа неможете да се зарадвате истински, щото знаете че в истински мач, няма как да оживеете срещу нас. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 25 фев 2013 21:31

Искренно ме разсмя :) ! Сигурно привличането на стария Вуцов ви е иновативното :mrgreen: .Тово с размазването пък е черешката на тортата.Сам Батков каза,че въпреки подобрата организация и финанси в Левски не може да доминира на терена над ЦСКА през последните години.Най - мижава беше победата на вече срутения ви стадион въпреки,че по нареждане отгоре вашите покровители от МВР изгониха червената публиката.Титан може да са всякакви обаче не купуват мачове виж да продадат могат.

Не ми излизай с измислените тези ,че сте ни пускали. Защото колкото и да ви е продажно ръководството нямаше да легнете точно на Герена.

Като имаш време разясни ми "мисленето в переспектива"!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 фев 2013 21:36

А бе ще спрете ли с тези дербита? За "играта" знам, че сме на едно мнение, ама другите.. е мамка му, големи хора сте и на години, и на акъл, какво се правите, че мача уж се играе на терена и се решава там?? За пореден път да вметна от последното дерби приятелят ми спечели 200 кинта и то защото му казах да заложи срещу отбора си. Кой го иска това? Пф..

Както имаше една песен:

"Фенове се бият, ултраси се мръщят, докато футболни босове се прегръщат"
Image

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 фев 2013 23:34

onegavon написа:... по нареждане отгоре вашите покровители от МВР изгониха червената публика...!

Умишлено режа останалата част от коментара ти, явно някакви буйни червени мисли си играят на "Стражари и апаши" в главата ти...

Да се върнем обаче на горния откъс. Ти, драги ми армеецо, знаеш ли какво щеше да се случи в онзи ден, ако "нашите" покровители не бяха изгонили червената публика? По мненията ти личи, че не си бил на онзи мач, но като очевидец ще ти кажа че събратята ти почнаха да буйстват 40 минути преди началото на мача. Под буйстване визирам мародерстване и трошене на оградата.
Та, знаеш ли духовити ми човече, ако "нашите" покровители не се бяха намесили какво следваше? Представяш ли си наистина до какво щеше да се стигне, ако шепа червени башибозуци бяха пробили оградите и стъпили на терена? Едва ли ... но много майки щяха да разберат, когато си видят децата в болницата след мача. Тук може би е момента да напомня, че Герена не е стадион Локомотив в Мездра, и ако не ви бяха изритали, линейките в София нямаше да могат да смогнат на работа. Пробвайте да оцените "покровителите ни" в този случай!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 25 фев 2013 23:54

TristaNNN написа:
onegavon написа:... по нареждане отгоре вашите покровители от МВР изгониха червената публика...!

Умишлено режа останалата част от коментара ти, явно някакви буйни червени мисли си играят на "Стражари и апаши" в главата ти...

Да се върнем обаче на горния откъс. Ти, драги ми армеецо, знаеш ли какво щеше да се случи в онзи ден, ако "нашите" покровители не бяха изгонили червената публика? По мненията ти личи, че не си бил на онзи мач, но като очевидец ще ти кажа че събратята ти почнаха да буйстват 40 минути преди началото на мача. Под буйстване визирам мародерстване и трошене на оградата.
Та, знаеш ли духовити ми човече, ако "нашите" покровители не се бяха намесили какво следваше? Представяш ли си наистина до какво щеше да се стигне, ако шепа червени башибозуци бяха пробили оградите и стъпили на терена? Едва ли ... но много майки щяха да разберат, когато си видят децата в болницата след мача. Тук може би е момента да напомня, че Герена не е стадион Локомотив в Мездра, и ако не ви бяха изритали, линейките в София нямаше да могат да смогнат на работа. Пробвайте да оцените "покровителите ни" в този случай!

Повечето червени фенове бяха отишли на Герена не заради дербито, а за да трошат, но ти да видиш как щяха да кротнат, ако ги бяха опръскали хубаво с оръдието долу. На тоя студ набързо щяха и сами да се приберат. Явно не осъзнават, че си тръгнаха по най-добрият за тях начин.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 фев 2013 00:12

То все едно ако сините фенове гостуват на "Армията" ще пазят стадиона като Лувъра, каквито сте едните, такива са и другите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 фев 2013 00:30

BadBoy написа:То все едно ако сините фенове гостуват на "Армията" ще пазят стадиона като Лувъра, каквито сте едните, такива са и другите.

Сините фенове от доста време не са гостували на Народна Армия и едва ли това ще се случи в близко бъдеще. Сините фенове не сме пробвали да нахлуем на терена, или поне аз не си спомням подобно нещо, защото винаги сме знаели какво ще коства това, на нас и на тях! Вечен критико на вся и всьо, какво според теб щеше да се случи в онзи ден на Герена? Приемаме, че дори един цесекист пробие загражденията и стъпи на терена ... какво щеше да следва след това? Хм? Според моето скромно мнение много кръв щеше да потече, разплакани майки щяха да будуват из софийските болници, а линейки да вият до следващия ден. За щастие на всички ни, това не се случи благодарение на полицията ... еб•м ти другите теории на ГА и сродните му.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 26 фев 2013 00:30

BadBoy написа:То все едно ако сините фенове гостуват на "Армията" ще пазят стадиона като Лувъра, каквито сте едните, такива са и другите.

Не е хубаво да се определят дадени фенски маси като едно цяло, особено когато говорим за Левски и ЦСКА. Аз, както и много други хора не бихме трошили, но винаги има някои, които все имат да връщат на другите за нещо си. А полицията вместо да ги хваща - гледа сеир. За случката на Герена поне реагираха адекватно. И като се насажда една омраза, като се пишат едни простотии от медиите. Какво да се прави, когато на хора като ГА все още им се публикуват словоизлиянията. Лошото е, че сляпо му вярват без да премислят нещата.
Изображение

Върни се в “Левски”