Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот Aronaks » 18 фев 2025 12:55

ikar написа:"Левски София прави ход за подписването на Габриел Москардо, обещаващ бразилски дефанзивен халф, който в момента играе за Реймс".
Дали може да се вярва на тази информация? Изглежда като инвестиция за бъдещето, но не станаха ли много халфовете?

Пълни глупости. Да не би да градим отбор от дефанзивни халфове? Колко човека имаме за този пост? Търдин, Мислович, Митков, Костадинов, Охене???? И сега още един. Няма никаква логика в подобен трансфер.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 фев 2025 12:59

Митков и Мислович не са дефанзивни халфове, но четирима на този пост са много, така е.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 фев 2025 13:04

tmanolov написа:
honda написа:На мен лично едно евентуално привличане на играч като Габриел Маскардо ми изглежда изключително малко вероятно , за да не кажа практически невъзможно . Въпросния играч е младежки национал на Бразилия, оценен на 12 млн евро, преди една година ПСЖ е платил за него 20 млн евро . Как ви се струва да купим играч от ПСЖ?

като да вземем играч на Ман Сити (Кръстев) - опс, забравих, че го няма неблагодарния рибар :mrgreen:

Иначе за Вуцов джуниър съм ту партс - за мен има всички предпоставки да стане новата Урсула (и в добрия смисъл с уникалните мачове, и в лошия - с продажбата на мачове, особено онзи с Ред бул), обаче на нас припок не ни трябва, щото нали все пак уж бяхме морално извисени над припоците, които масата нарича прасета и ходи на вечното им дерби да се доказва и показва. От друга страна би бил идеален за бизнеса на най-милото ни Мило и най-малко хазартно зависимия "мажоритар' на всички земни кълбета :geek:

ПФК Левски не е купувал Филип Кръстев, за да се дава подобен пример, а и цената му не е била 20 млн. евро.

Обмисляйте повече нещата, вместо да се чудите как само да вметнете Станимир Стоилов в какво ли не. Неговата селекция не ни е докарала титла, че да се хвали толкова много, а стигнахме само до две четвърти места.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 фев 2025 13:05

Aronaks написа:Пълни глупости. Да не би да градим отбор от дефанзивни халфове? Колко човека имаме за този пост? Търдин, Мислович, Митков, Костадинов, Охене????

Цунами...

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 фев 2025 13:13

1914.1902 написа:Митков и Мислович не са дефанзивни халфове, но четирима на този пост са много, така е.

Може и да не са, но за такива ги ползват вече не знам колко треньори поред.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 фев 2025 13:20

Aronaks написа:
1914.1902 написа:Митков и Мислович не са дефанзивни халфове, но четирима на този пост са много, така е.

Може да ги ползват като централни халфове, а не като дефанзивни. Има разлика.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 фев 2025 13:25

1914.1902 написа:
tmanolov написа:
honda написа:На мен лично едно евентуално привличане на играч като Габриел Маскардо ми изглежда изключително малко вероятно , за да не кажа практически невъзможно . Въпросния играч е младежки национал на Бразилия, оценен на 12 млн евро, преди една година ПСЖ е платил за него 20 млн евро . Как ви се струва да купим играч от ПСЖ?

като да вземем играч на Ман Сити (Кръстев) - опс, забравих, че го няма неблагодарния рибар :mrgreen:

Иначе за Вуцов джуниър съм ту партс - за мен има всички предпоставки да стане новата Урсула (и в добрия смисъл с уникалните мачове, и в лошия - с продажбата на мачове, особено онзи с Ред бул), обаче на нас припок не ни трябва, щото нали все пак уж бяхме морално извисени над припоците, които масата нарича прасета и ходи на вечното им дерби да се доказва и показва. От друга страна би бил идеален за бизнеса на най-милото ни Мило и най-малко хазартно зависимия "мажоритар' на всички земни кълбета :geek:

ПФК Левски не е купувал Филип Кръстев, за да се дава подобен пример, а и цената му не е била 20 млн. евро.

Обмисляйте повече нещата, вместо да се чудите как само да вметнете Станимир Стоилов в какво ли не. Неговата селекция не ни е докарала титла, че да се хвали толкова много, а стигнахме само до две четвърти места.

Гледа се тенденцията - и рибарчето ви го каза - няма как директно полумъртвец да почне да тича. Първо раздвижването, после пристъпване, ходене, пък кросчета и джогинг, докато стигнем до маратона. Освен при другите начини де, ама за тях нямаме пари.

Колкото до Кръстев, отлично знаеш какво имам предвид :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 фев 2025 13:30

1914.1902 написа:
Aronaks написа:

Може да ги ползват като централни халфове, а не като дефанзивни. Има разлика.

Щом смяташ, че има някаква разлика, добре. В съвременния футбол като цяло самото наименование на поста няма голямо значение. Дефанзивния халф може да има повече асистенции от атакуващия.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 фев 2025 13:31

И като се замисля, че изгониха Миланов (Мъри го изгони, да отбележа), за да налагат тъмнозеленото Асанчо - ама всичко е точно де, ще му вземем милионите, като на Кашкавалчето, дето ни закопа в поне 10 мача, и Маринчо.

Иначе сега погледнах нашия "еквивалент" от Цървена звезда - да бе, онези, с оркските кинти на Газпром - ми те са 50 милиона лева плюс само този сезон от трансфери! Нетно! Иначе за миналия са 30 милиона плюс. Отделно кинтите от ЕКТ. Добре ли е?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 фев 2025 13:32

tmanolov написа:
1914.1902 написа:
tmanolov написа:

Гледа се тенденцията - и рибарчето ви го каза - няма как директно полумъртвец да почне да тича. Първо раздвижването, после пристъпване, ходене, пък кросчета и джогинг, докато стигнем до маратона. Освен при другите начини де, ама за тях нямаме пари.

Колкото до Кръстев, отлично знаеш какво имам предвид :geek:

Останах с впечатление, че определи следната цел на ПФК Левски - титла и влизане в групи на ЛК. Никой не го е карал да го прави, след като знае, че не може да започне да тича толкова бързо. Но вече сме го коментирали, няма смисъл да го правим пак.

Нека сега постигне възможно най-големи успехи с Гьозтепе, а ние да се съсредоточим върху нашата селекция - дали Карл Фабиен ще подпише с ПФК Левски, как феновете биха приели Вуцов в тима, ако той дойде и дали ще има още нови до края на трансферния прозорец.

Върни се в “Левски”