Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 16 фев 2013 13:22

Matthew написа:Кога ще е следващата контрола и от колко часа ??? Не искам да пропускам изявата на набелязаните титуляри !

Утре от 16:00

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 фев 2013 13:27

W84me написа:Кога е мача с Черноморец? На втори или трети март? В сайта пише 02.03, а тука излезе инфо за трети..

На 3 март е ;) от 16:00

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 фев 2013 14:12

Трябва да забранят да се играят мачове на 3 март ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 фев 2013 14:16

modor написа:Трябва да забранят да се играят мачове на 3 март ;)

И аз съм на това мнение, миналата година 3 март беше в събота и пак имаше кръг :?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 фев 2013 11:46

Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев събра абсолютно целия отбор и треньорски щаб на дълъг разговор. Това се случи в една от големите зали на петзвездния хотел, в който е отседнал тимът. Шефът проведе близо 30-минутен разговор, в който разясни целите пред клуба за тази пролет. Поставените задачи пред Илиан Илиев и футболистите са шампионска титла и купа на страната. Преди няколко дни Тонев имаше среща с тримата капитани на тима - Станислав Ангелов, Владимир Гаджев и Пламен Илиев, а на сбирката присъстваха още Христо Йовов и Дъстли Мулдер. Основна тема са били премиите на тима за пролетта, както и бонусите при спечелване на трофей.

Миналата неделя силният човек в клуба организира специален обяд за "синята" делегация в най-хубавия рибен ресторант в Агиа Напа, за да сплоти колектива. Тонев сам пое разходите по мероприятието, а преди това той и Илиан Илиев отведоха отбора пеша до заведението. Играчите вървяха пеша близо 3.5 километра, като целта бе да прекарат повече време заедно

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 фев 2013 12:18

tevez написа:
modor написа:Трябва да забранят да се играят мачове на 3 март ;)

И аз съм на това мнение, миналата година 3 март беше в събота и пак имаше кръг :?

Защо бе хора? Това е ден на Национален Празник ,а не траур ;) Не виждам нищо лошо да има мачове тогава. :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2013 12:21

turbogena написа:Защо бе хора? Това е ден на Национален Празник ,а не траур ;) Не виждам нищо лошо да има мачове тогава. :?

Йъп :)
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 фев 2013 13:27

Ръководството на Левски ще има нов член в Управителния съвет. Това съобщи пред Гонг изпълнителният директор Иво Тонев, който даде обширно интервю в края на лагера. Силният човек в Левски отказа да назове името, но заяви, че ще има промяна във високите структури на управлението при „сините“.

Иво Тонев обяви още едно назначение в клуба от стадион „Георги Аспарухов“. Кирил Вангелов ще е основният разузнавач на Левски през пролетта, той ще гледа играта на съперниците от родното първенство. До сега с това се занимаваше Ивайло Петров – Пифа, който отиде в Черно море заедно с Георги Иванов. Той се смяташе за дясната ръка на Гонзо и очаквано му стана помощник на „Тича“.

Вангелов, който е бивш играч на Левски и преди е работил в клуба. Това беше в периода, когато треньор за кратко бе Велислав Вуцов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 фев 2013 13:30

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев официално обяви края на кариерата на Христо Йовов. Бижутера спира през лятото с футбола, но не и с Левски.

„Не е необходимо аз да казвам какво е дал Йовов на Левски. Ицо спира с футбола през лятото. След това той ще остане в ръководството на клуба. Той е интелигентен човек, завършва висшето си образование, говори перфектно два чужди езика“, каза шефът в „синия“ лагер.

„Много пъти сме говорили с него на тази тема и съм му предложил нещо, което ще му бъде интересно. През лятото ще обявим каква точно е позицията. Не смятам да го коментирам сега, ще го кажа тогава“, добави Тонев.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 фев 2013 13:52

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев даде обширно интервю в последния ден от лагера на „сините“ в Агия Напа. Началникът коментира състоянието на отбора, селекцията, строежа на новия стадион и още интересни теми, които вълнуват феновете на клуба.

„Проведохме два лагера, отборът изкара доста време в Агия Напа. Мисля, че се свърши доста работа и във физическо отношение, а и в тактическо. Изиграхме доста контроли. В някои добре, а в други не чак толкова. Доволен съм, че играхме силно срещу двата най-добри съперника, които имахме в Кипър. Не е моя работа да обсъждам новите футболисти в отбора на Левски. Няма да им давам оценки. Това е работа на треньорското ръководство. Всички те бяха наблюдавани и желани от треньорското ръководство. Взехме всички играчи, които искаше треньорът с изключение на един. Не е тайна, че става дума за Кевин Бру, неговият тим ни поиска сума от над един милион евро, която категорично отказах да платим. Не е реално в нашата действителност да се вади такава сума. За сметка на това взехме други футболисти на тази позиция. Мисля, че Илиан Илиев е доволен от това, което взехме.“, коментира Тонев.

Той отбеляза, че е казал на своите футболисти и работещите в клуба, че желае по-голяма дисциплина. Шефът заяви, че глобите в Левски в този ред на мисли са завишени.

Върни се в “Левски”