Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

zlobul
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот zlobul » 16 сеп 2011 16:03

Умишлено съм пропуснал "благопожеланието" към майките на тара и подлогата му (гонзо) поради обясними причини .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 16 сеп 2011 21:11

Марш към Кочин парк!
Само феновете са важни!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 сеп 2011 21:30

ultralevski написа:Марш към Кочин парк!

===============================================
алллоуууу софия-запад я по леко
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 17 сеп 2011 01:39

Гонзо си отива до зимата. ЦСКА и Левски имат точно седем сериозни битки за тази година:

ЦСКА/Левски
Литекс
Лудогорец
Черно Море
Черноморец
Локо Пд
Локо Сф

ЦСКА взе три до момента, остават 4.
В единствената сериозна битка Левски беше заклан ритуално. Гонзо как ще мине през останалите 6 (3 от тях с повишено ниво на трудност) е абсолютно неизвестно и най-вече невъзможно (според мен). Разбира се възможно е и да греша, но при тези факти е малко вероятно. Само времето ще покаже.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 сеп 2011 09:42

Интересни са ми хората , които са от тип овца
достатъчно е човек да си направи равносметка , какво е направил гонзо откак се върна от риека ?
ети една кратка хронология

1-Гонзо се връща , но по всичко личи че не се вписва в схемата на Стоилов , а на една от тренировките , разярени фенове го молят да се откаже да играе за Левски .
2-Гонзо бие дузпа без разрешението на треньора Вуцов , впоследствие дузпата се оказва фатална .
3-Гонзо се наведа при едно центриране и подлъгва вратаря Киш , 1-0 а Бате .СЛЕДВА ОТПАДАНЕ
3-Гонзо отказва да излезе от терена в мача срещу сливен , остава на терена да се прави на тренер (първи опит) , демонстрирайки абсолютно неуважение към кокала .
4- Гонзо е назначен за директор и като такъв той назначава достанич като треньор. Дотук добре
5-В навечерието на дербито с цска , 4 човека заминават на майната си пред погледа на спортния директор , а бардон е изваден от групата за мача под предлог , че е контузен . На сутрешната тренировка обаче бардон бяга като сърничка .
6-отпадане от дебърцен , а след това и от жилина . Левски натрупва загуби и в първенството , но гонзо отказва да смени достанич
7- духът на левскарската публика е толкова смачкан , че след като Левски е превърнат от гонзо в тъпан на такива отборчета като залцбург , феновете се радват неистово след победа над 3-тия отбор на лацио
8-мачът с лил - гонзо прави умопомрачаваща смяна в най-неподходящия момент и резултата не закъснява . Левски изгубва шанс за преминаване на групите на ЛЕ. Едно доуточнение , споменавам тази смяна защото в един друг мач (Ч.море -Левски 2-3) , при 1-3 , прави същата смяна и веднага след влизането на иво иванов на терена моряците правят гол , а в последната минута едва не изравниха.
9- Уж , ясен петров е тренер , а около тъч линията , стои гонзо , което показва какво е отношението му към хората с които работи .
Аз лично , нямаше да издържа на унижението , което преживя джанини
10-Мача с чорбата , няма да го споменавам , само ще кажа че гонзо също участва в реанимацията на червените , друг е въпроса , че защитата им се виждаха за първи път , а ние нямахме удар към вратата им .
11-поведението му след мача с чорбата е още по стресиращо , скри отбора и им забрани да говорят , с две думи -покриха се като мишки
12 - Мача с търнава - виждали ли сте по страхлив Левски ? (поредно унизително отпадане от ботушарски отбор )
смея да твърдя че тия бяха с поне 2 класи под жилина и 4 под дебърцен ......за залцург няма да говоря изобщо .

П.С
Оставям на страна милионите обещания за нов Левски , за шампионски титли и т.н
оставям оправданията му , че отбора бил новосформиран и трябвало да се сработва
......че кое е новото като се зачуди човек , мюлдер , грийн , милиев , иванов , тасевски , йовов , дани младенов , гаджев , огнянов , балтанов да не и сега да са пристигнали в Левски , защото по тая (неговата) логика поне 80% от тимовете в света трябва да се оплакват , че играчите им не били сработени .
Няма да "хвърлям " щрихи върху личността -гонзо , няма смисъл ТОЙ НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН И Е ГОЛЯМ МЪЖКАР (СЕЛСКИ ТАРИКАТ)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 17 сеп 2011 09:51

Между точка 3 и точка 4 си пропуснал факта, че благодарение на Гонзо и неговите голове тогава станахме шампиони! Пропускаш и това, че играеше със фрактура и пак бележеше голове! Виж някъде статистика от пролетта на 2009г. и виж в колко срещи се е разписал и с каква важност са били попаденията му.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 сеп 2011 09:56

Levski 1914 написа:Между точка 3 и точка 4 си пропуснал факта, че благодарение на Гонзо и неговите голове тогава станахме шампиони! Пропускаш и това, че играеше със фрактура и пак бележеше голове! Виж някъде статистика от пролетта на 2009г. и виж в колко срещи се е разписал и с каква важност са били попаденията му.

Никой не му отрича това ... ;)
Но е време да спре да се занимава с нещо, от което и без т'ва хал хабер си няма !
В противен случай ...
И малкото уважение, което остана в масата сини фенове ще бъде изгубено от него ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 17 сеп 2011 10:00

THE G.A.M.E написа:
Levski 1914 написа:Между точка 3 и точка 4 си пропуснал факта, че благодарение на Гонзо и неговите голове тогава станахме шампиони! Пропускаш и това, че играеше със фрактура и пак бележеше голове! Виж някъде статистика от пролетта на 2009г. и виж в колко срещи се е разписал и с каква важност са били попаденията му.

Никой не му отрича това ... ;)
Но е време да спре да се занимава с нещо, от което и без т'ва хал хабер си няма !
В противен случай ...
И малкото уважение, което остана в масата сини фенове ще бъде изгубено от него ...

Не съм много сигурен, че никой не отрича това. Чета различни коментари на сини фенове, които не подкрепят Гонзо и всички до един пропускат тези факти, които аз написах. Не е нужно и да се връщаме назад в годините какво е дал и направил за Левски. Защото за противниците на Гонзо, началото на края започва от мача с БАТЕ...а аз не съм на това мнение...и написах защо.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 сеп 2011 10:04

Безумно е да се вини Гонзо за Ратко. Играчите го бойкотираха, защото ги караше да тичат много. ХРИСТО ЙОВОВ го призна индиректно в едно интервю! Но наистина доста помия се сипе върху Гонзо. Мустака целеше точно това - да има евтин треньор и отдушник на народното недоволство. Май си постигна своето. Така беше и с предишните треньори и директори. С такъв собственик трябва да се надяваме на втори Мъри, който пак беше най-евтиното тогава решение...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 сеп 2011 10:04

Levski 1914 написа:Не съм много сигурен, че никой не отрича това. Чета различни коментари на сини фенове, които не подкрепят Гонзо и всички до един пропускат тези факти, които аз написах. Не е нужно и да се връщаме назад в годините какво е дал и направил за Левски. Защото за противниците на Гонзо, началото на края започва от мача с БАТЕ...а аз не съм на това мнение...и написах защо.

ОК и ти си прав !
Ако коментирахме и анализирахме "Гонзо" футболиста, даже щях да се подпиша с две ръце под мнението ти ... ;)

Обаче Георги Иванов в момента е мениджър и не бива това да се бърка с приноса му като футболист ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”