Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот wilge » 22 юни 2019 08:27

honda написа:
wilge написа:...
Ефектът от привличането на двамата е равносилен на ефекта Райнов.

Идват от най-високото ниво на гръцкия футбол. Само да вметна,че колкото и да ни е неприятно гръцкото първенство е много по-силно от нашето. само да напомня,че примерно М.Камбуров,който си е играч в най-силния си период беше смъртна резерва в един от посредствените им отбори. Играчи като Аниете и Дембеле дойдоха в България от втората им дивизия. Не знам доколко въпросния футболист е бил предложен на Арда и доколко могат да си го позволят, но в гръцката първа дивизия няма играч,който получава по-малко от 15000 евро на месец.

Не се изразих правилно, мисълта ми е изпреварила ръцете върху клавиатурата. Ефектът от привличането на двамата Димитрови ще е равносилен на ефекта от привличането на Райнов. Нямах предвид новите попълнения. Тях нито съм гледал, нито съм чул нещо за тях.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 22 юни 2019 09:27

Мама му стара, как се прецакаха тия пичове от Арда... :cry:

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев е доволен от нивото, което показва първото лятно попълнение Янис Каргас.

25-годишният бранител дойде на „Герена“ като свободен агент, след като през пролетта носи екипа на гръцкия ПАС Янина.

Каргас се намира в добра кондиция и тренира наравно с новите си съотборници, въпреки че пропусна първия лагер в Добринище.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 юни 2019 10:01

metodito написа:Калво дойде от Арис. Ненормално добър футболист беше.

Калво не беше нищо особено. Надуха му балона че бил юноша на Барселона. Иначе Гари Родригес беше доста по-добър от него.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 22 юни 2019 11:20

Недоброжелатели от България са опитали да сложат прът в селекцията на Левски. Родни агенти са пробвали да провалят трансфера на Франко Мазурек на “Герена”. Те са му звъняли по телефона да не идва в София, защото “сините” не плащали редовно. Освен това някои от тях се представяли за служители на клуба и започвали директно да водят “преговори” с него. Плановете им обаче се провалили, след като от Левски са успели да ги хванат навреме.

Запознати обаче твърдят, че това не е първи подобен случай и тази схема вече е проработила няколко пъти досега. Така “сините” са се разминали с поне две от набелязаните от тях цели. В единия случай комисионер уж бил предал условията на Левски на играча, но се оказало точно обратното. Футболистът през това време подписал с друг отбор, а след това съжалявал, защото реалната оферта от Левски била с доста по-добри условия.

#fc_donosnicietropole Ако извадят разпечатките дали не са същите дето са звъняли на футболистите от Тича. :geek:

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 22 юни 2019 11:31

В такива случаи, какво да прави човек освен да цитира класика Радой Ралин - "Докога в страната ни бащина ще владее тая страшна простащина?!"

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 22 юни 2019 12:49

Предполагам всички ще се съгласят, че най-големият плюс до момента на селекцията е, ме взетите играчи са с игрова практика предни сезони (не с контузии, 5-6 мача за годината, резерви и т.н.).
Оттук насетне трябва Хубчев да изкара максимума от тях.
Относно КР. Димитров - не съм впечатлен като футболни качества играч, че чак толкова да се говори за него... В националния няма силен мач, срещу ГМО заради безумна негова проява стана дузпата на армията, бавен и тромав е...

Остава да се вземе нападател и крило...

П.с. Лично предпочитам на вратата да се даде шанс на черногореца...

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 22 юни 2019 12:55

Maksim777 написа:
olfix написа:Тоя от Септември, когато го продадат в Серия А за 400 хиляди евро, минете да се обадите във форума :)

Десподов го продадоха за 4 милиона... Явно хората доста ги е напекло слънцето там.... :)

А бе човек я се вземи в ръце и помисли малко. Домуса купува играчи с кваси над космонаФта за милион ти ще ми разправяш за този куц кон.кой нормален ще даде повече от 300000 евро за този.
космонаФта са го дали с голям процент за по нататъшно продаване.От там чака гнома пари.Но няма да го огрее.След година пак ще си е в кочинката.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 22 юни 2019 12:58

goshev написа:И вие колко ще му плащате на хибрида Марадона-Меси?

Около 2мл. на седмица.Това устройва ли те или да вдигна мизата?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2019 13:49

vvessel написа:
metodito написа:Калво дойде от Арис. Ненормално добър футболист беше.

Калво не беше нищо особено. Надуха му балона че бил юноша на Барселона. Иначе Гари Родригес беше доста по-добър от него.

За мен това е най-техничния футболист де съм гледал. Явно обаче си имаше някакви бръмбари в главата.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 юни 2019 14:00

Само да вметна, че аз който имам приятел в спортен сайт съм пускал новини като на майтап...не вярвайте на нищо дето го пише, освен ако не видите някой да позира с тениска на даден отбор. П.с. Познах за трансфера на Насри в Сити преди години... :lol: даже познах цената, кажи да пусна нещо че трябва да напиша нещо до час така ми каза .... :lol: :lol:

Върни се в “Левски”