/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот Der Schmarotzer » 17 апр 2018 00:19

rane написа:
Der Schmarotzer написа:
rane написа:
Der Schmarotzer написа:По това време се играеха игрички от оня с голия задник, а Абрамчик не искаше да участва в тях. Освен това и той беше толкова треньор, колкото и Роси.
Аааа, точно в десетката ;) Онзи с голия задник построй палати с шмекерийките се покрай Левски. Точно тогава, покрай милионите на Чорни крадеше безогледно от клуба. Даже еврейна го беше остригал за назидание!Дори Абрамчик беше споменал в едно интервю, че са се опитали да му пробутат някакъв бразилски анонимник за 5 млн. :o А някои продължават да бленуват този крадец да се върне в Левски :x

Ако спомняш ли си, кой журналист тогава най-много навиваше да се махне немеца? Той и сега бе един от първите, които нададоха глас срещу Роси!

Само като факт - при Абрамчик Левски вкарваше средно по над 3 гола на мач.

Наистина не си спомням кой журналист е бил острата шпага на Гъзо, но вероятно е Минета или дружката му и адаш по първа буква
Жокер: води популярно спортно предаване по Дарик радио ;)

Oooo този лебед, гений на Джурналистическото перо го бях забравил, моите почитания към таланта Му! :lol:
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 17 апр 2018 00:28

Der Schmarotzer написа:
rane написа:
Der Schmarotzer написа:
rane написа:
Der Schmarotzer написа:По това време се играеха игрички от оня с голия задник, а Абрамчик не искаше да участва в тях. Освен това и той беше толкова треньор, колкото и Роси.
Аааа, точно в десетката ;) Онзи с голия задник построй палати с шмекерийките се покрай Левски. Точно тогава, покрай милионите на Чорни крадеше безогледно от клуба. Даже еврейна го беше остригал за назидание!Дори Абрамчик беше споменал в едно интервю, че са се опитали да му пробутат някакъв бразилски анонимник за 5 млн. :o А някои продължават да бленуват този крадец да се върне в Левски :x

Ако спомняш ли си, кой журналист тогава най-много навиваше да се махне немеца? Той и сега бе един от първите, които нададоха глас срещу Роси!

Само като факт - при Абрамчик Левски вкарваше средно по над 3 гола на мач.

Наистина не си спомням кой журналист е бил острата шпага на Гъзо, но вероятно е Минета или дружката му и адаш по първа буква
Жокер: води популярно спортно предаване по Дарик радио ;)

Oooo този лебед, гений на Джурналистическото перо го бях забравил, моите почитания към таланта Му! :lol:

;)
Само забележи, как тези юнаци(ТР, ВГ, ЖМ, ЖС) като техния любим Наско е в клуба не спират да хвалят отбора, доволни са, че са на чартърите, има новинки от кухнята на отбора, пият си ракийката с треньорите на отбора.
И обратното - спре ли им се кранчето (Вълка не е на хранилка в Левски), зареждат лайнометите и хлърлят здраво по отбора, които уж обичат и им е на сърцето :evil:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 апр 2018 00:51

rane написа:Само забележи, как тези юнаци(ТР, ВГ, ЖМ, ЖС) като техния любим Наско е в клуба не спират да хвалят отбора, доволни са, че са на чартърите, има новинки от кухнята на отбора, пият си ракийката с треньорите на отбора.
И обратното - спре ли им се кранчето (Вълка не е на хранилка в Левски), зареждат лайнометите и хлърлят здраво по отбора, които уж обичат и им е на сърцето :evil:

Тези не са фенове на Левски. Те са фенове на Стоилов-Сираков.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 апр 2018 01:42

rane написа:И обратното - спре ли им се кранчето (Вълка не е на хранилка в Левски), зареждат лайнометите и хлърлят здраво по отбора, които уж обичат и им е на сърцето :evil:

Лошото е, че и Левски хич го няма в последните 35 години, когато Вълкът не е в дома си. Ако искаш да гледаме сезон по сезон, колко успехи имаме без него. Ще стане страшно.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 апр 2018 03:37

koisa написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
koisa написа:Гледаме и статистика, игра, резултати... Победа за първенство в топ 6 кога? :roll: Чакаме мача с Верея ли? :lol:
Хубаво сме се хванали като удавници за сламка с тази купа, ама вчера много добре видяхте, че една грешка може да е фатална. Една такава на финала или рано-рано в 1/2 финала и всичките приказки за купа отиват в канала. Който има нещо в главата и може да мисли би трябвало да не е толкова наивен и заблуден. :geek:

Истината е, че и треньор и футболисти разчитат отстраняването на Тирето да замъгли погледа на феновете, а спечелването на Купата да бъде обявено за доказателство, че отбора е направил огромна крачка напред. И много фенове ще се вържат, особено при спечелването на трофея.

Нямам нищо против да спечелим Купата, но за мен е по-важно отбора да има постоянна, прилична и подобряваща се игра. Да се изиграят 5-10 поредни добри мача, а не да сме отбор за 270 минути.

Точно! И аз съм на същото мнение!

Все пак не бързам да рева за смяна, ако ще има смяна нека е планирана, с читав заместник. А кой знае, да не ни изненада лятоска Роси...

Просто не трябва да блеем и да се кланяме, щот е водил отбори разбираш ли в Серия А и 1 път е изклатил Юве..

Критика е нужна и повод има. Но нека е критика градивна. Макар че.. кой ни пита нас :D

Но лошото е че се залита от безкритичност до сляпа критика. Няма обективност.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 апр 2018 03:39

blue avalanche написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
blue avalanche написа:
limon написа:И аз нямам против Роси, но играта е нищо и половина. Мач и половина ако ни се събира футбол за сезона до тук пак добре, а останалото е загуба на време да ги гледаш и пари ако си на стадиона. Аз пари за такъв футбол не бих дал ако ще билета да е 50 стотинки :)
Как ще дойдат китайците ако няма публика? :mrgreen:

Току що Моуриньо(втори в класирането) падна от ПОСЛЕДНИЯ, на СОБСТВЕН терен. Ако това нещо се беше случило тука, направо не ми се мисли какво щеше да стане! :twisted:
Събличане на фанелки, сваляне от автобуси, самосвали с помия, и т.н., и т.н.

Коя поредна загуба е тази за Моу и в колко мача отбора му игра по същия начин да речем през последните 6 месеца? Ако си отговориш сам ще разбереш, че това прави сравнението ти смешно.

Щом като искаш поредни - ето:
Арсенал загуби за 5-ти пореден път на чужд терен. И кво?
Иначе за Моу - отпадна позорно от Севиля, на 16т. от първия, с мижавите 63 гола за 33 мача и т.н. Но никой не "съблича фанелки".
Още?

Аз го питам за Ман Юн, той ми говори за Арсенал.
Аз говоря за Висшата лига, той ми говори за ЕКТ. И за позорно отпадане от ... отбора, дето взе съответния турнир.. колко пъти напоследък?
Говоря му за поредни загуби, той ми брои разликата в точките с шампиона..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 17 апр 2018 04:02

blue avalanche написа:
rane написа:Само забележи, как тези юнаци(ТР, ВГ, ЖМ, ЖС) като техния любим Наско е в клуба не спират да хвалят отбора, доволни са, че са на чартърите, има новинки от кухнята на отбора, пият си ракийката с треньорите на отбора.

Тези не са фенове на Левски. Те са фенове на Стоилов-Сираков.
Уви, така си е.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 17 апр 2018 04:23

drvasko98 написа:
rane написа:И обратното - спре ли им се кранчето (Вълка не е на хранилка в Левски), зареждат лайнометите и хлърлят здраво по отбора, които уж обичат и им е на сърцето :evil:

Лошото е, че и Левски хич го няма в последните 35 години, когато Вълкът не е в дома си. Ако искаш да гледаме сезон по сезон, колко успехи имаме без него. Ще стане страшно.

Ех, Васко, Вълка винаги си гледа собствения интерес. За него, той е над всичко. Левски му е през сафарито. То не бяха свалени гащи, то не беше снимка с фланелка на вечния враг, то не беше предателство за пари и забежка при брокерите, то не беше игра на 21 на тъча в мача с отбора на СИК, когато изгубихме титлата, то не беше сафари, то не бяха смени на треньори 1,2,3, колко пъти станаха, то не беше загробване на отбора с неустойки. Този човек толкова пъти доказва с действията си, че не му пука за Левски, а само за неговия гъз. Толкова пъти доказва, че когато не е в Левски той непрекъснато говори против отбора. Помниш ли колко играчи, никак нелоши, не виряха в Левски, заради него и заради неговия звезден статут? Магди Толба помниш ли го? Петре Григораш? П. Александров?
Съжалявам, но точно този за нищо на света повече не искам да го виждам в отбора :x Да си седи с джуджето от село Микре, да си гледа там Царско село ли е, Каруцарско село ли е и да стой далеч от Левски.
Левски затъна достатъчно, заради такива като него!

пп: И извади сезоните когато той е бил в Левски. Да видим колко от титлите са заради него, колко сме изпуснали с него и колко са заради такива като Гетов, Ил. Илиев, Тодоров, Боримиров, Стоилов, Шпайдела, Гочето и т.н.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 апр 2018 09:28

Betchualeng Arnaikem написа:Аз го питам за Ман Юн, той ми говори за Арсенал.
Аз говоря за Висшата лига, той ми говори за ЕКТ. И за позорно отпадане от ... отбора, дето взе съответния турнир.. колко пъти напоследък?
Говоря му за поредни загуби, той ми брои разликата в точките с шампиона..

Аз ти говоря, че сезонът за МЮ е провал. В случай, че не си разбрал. Но футболистите си ходят с фанелките.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 апр 2018 10:01

Betchualeng Arnaikem написа:Все пак не бързам да рева за смяна, ако ще има смяна нека е планирана, с читав заместник. А кой знае, да не ни изненада лятоска Роси...

Просто не трябва да блеем и да се кланяме, щот е водил отбори разбираш ли в Серия А и 1 път е изклатил Юве..

Критика е нужна и повод има. Но нека е критика градивна. Макар че.. кой ни пита нас :D

Но лошото е че се залита от безкритичност до сляпа критика. Няма обективност.

То и да ревеш и да не ревеш за смяна всичко си зависи от Спас. :lol: Ако е решил да държи "спеца" от Римини още един сезон, няма какво да направим, освен да търпим. :oops:

Но ми кажи как хората да бъдат търпеливи и да не критикуват при това:
"...сините са на четвърто място, с четири поредни загуби, на 25 точки зад първия, на 19 зад втория и са вкарали с 10 гола по-малко от петия Ботев"? :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”