baligo написа:А бе, верно ли в темата се усеща доста силно течение или просто много хора едновременно духат? най-много ме притеснява факта, че течението е червено и може да се оцапаме!
Ти гледай синя пъпка да не хванеш!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
baligo написа:А бе, верно ли в темата се усеща доста силно течение или просто много хора едновременно духат? най-много ме притеснява факта, че течението е червено и може да се оцапаме!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Red_Girl написа:Theos написа:В декларацията са написани много истини, за съжаление с циничен език. Ние норманите фенове търпим обиди от знайни и незнайни индивиди със съмнителни качества и мозъчен капацитет , заради наркодилърите узорпирали Сектор Б.
Няма ли най после някой трезво мислещ привърженик на друг отбор да вземе да се замисли и да разграничи нормалните фенове от идиотите???
Ми така като гледам, ако съдим по нормалните фенове в тоя форум-почти всички ги защитават и даже казват, че е било време да се напише нещо такова. Следователно не само наркоманчетата ви са проблем, а и самите вие, че заставате зад тях.
Theos написа:В декларацията са написани много истини, за съжаление с циничен език. Ние норманите фенове търпим обиди от знайни и незнайни индивиди със съмнителни качества и мозъчен капацитет , заради наркодилърите узорпирали Сектор Б.
Няма ли най после някой трезво мислещ привърженик на друг отбор да вземе да се замисли и да разграничи нормалните фенове от идиотите???
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
russia написа:baligo написа:А бе, верно ли в темата се усеща доста силно течение или просто много хора едновременно духат? най-много ме притеснява факта, че течението е червено и може да се оцапаме!
Ти гледай синя пъпка да не хванеш!Течението минава бързо!
tonito написа:Когато се казва истината другите надигат вой до небето, но щом се плюе по ЛЕВСКИ всичко е точно нали? Най-после някой от клуба па макар и от фен клуба да со го кажат в прав текст,понеже тъй като нямаме ръководство което да се защити и да каже че всички писания по наш адрес са пълна простотия и измишльотина. Браво за декларацията.
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, ananas, helic, noo и 38 госта