Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2013 21:29

terata написа:
BadBoy написа:
terata написа:Все още Миланов и сие са за местна консумация. Когато се реализират в чужбина тогава вече може да говорим за тях.

Още едно грешно мислене на БГ фена.
Един футболист е важно какво прави когато е в любимият ти отбор и когато го напусне успех и толкова, бил играл силно, голям праз като не е за любимия отбор, а това да се топля с коментари, не благодаря, трябва да ни топлят единствено успехите на любимия отбор.
Топлили те как се представят Жо, Живко Миланов, Дембеле в отборите им?

Е, не всички мое да мислим "правилно" като теб. Ако четеше внимателно, щеше да разбереш какво се опитвам да каже, но очевидно мисленето не е сред най-силните ти страни. ;) Прочети отново и се пробвай пак да ръсиш мозък тук.

Много добре съм прочел и анализирал мнението ти, та за какво трябва да ми дреме дали футболист ще играе добре или зле ако не е в отбора ми?
Поне си намесил ловеч, дали ги топли, че Манолев прави силни игри щом не ев отбора? - има някакъв сантиментален момент и чесане на его, че ще споменават името на отбора им и толкова.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 фев 2013 21:48

BadBoy написа:
terata написа:
BadBoy написа:
terata написа:Все още Миланов и сие са за местна консумация. Когато се реализират в чужбина тогава вече може да говорим за тях.

Още едно грешно мислене на БГ фена.
Един футболист е важно какво прави когато е в любимият ти отбор и когато го напусне успех и толкова, бил играл силно, голям праз като не е за любимия отбор, а това да се топля с коментари, не благодаря, трябва да ни топлят единствено успехите на любимия отбор.
Топлили те как се представят Жо, Живко Миланов, Дембеле в отборите им?

Е, не всички мое да мислим "правилно" като теб. Ако четеше внимателно, щеше да разбереш какво се опитвам да каже, но очевидно мисленето не е сред най-силните ти страни. ;) Прочети отново и се пробвай пак да ръсиш мозък тук.

Много добре съм прочел и анализирал мнението ти, та за какво трябва да ми дреме дали футболист ще играе добре или зле ако не е в отбора ми?
Поне си намесил ловеч, дали ги топли, че Манолев прави силни игри щом не ев отбора? - има някакъв сантиментален момент и чесане на его, че ще споменават името на отбора им и толкова.

Чел си ама нищо не си разбрал. ;) Пиша бавно сега, оти знам, че не мое четеш бърже ;) Па белким ма разбереш:

Мен не ме ебе кой кво прави в чужбина, но там е мястото където един футболист да се докаже. Не тук, не в Ловеч, не в България! Това имах предвид с: "Когато се реализират в чужбина тогава вече може да говорим за тях" ... сега капиш?

ПП: А и дори да се кефя на това какви ги дробят навънка футболисти играли в Левски, ти кой беше, че да заключаваш кое е правилно и кое е грешно мислене? Недей много се изживява, като последна инстанция!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2013 21:56

terata написа:Мен не ме ебе кой кво прави в чужбина, но там е мястото където един футболист да се докаже. Не тук, не в Ловеч, не в България! Това имах предвид с: "Когато се реализират в чужбина тогава вече може да говорим за тях" ... сега капиш?

Пред кой да се докаже бре man?
Гонзо с какво се доказа пред света, я да чуя, че ми е много интересно, но за всеки левскар , кое е важно, какво постигна навън или какво направи с Левски? - ако и сега се опънеш като магаре на мост си клиничен случай.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 фев 2013 22:17

BadBoy написа:
terata написа:Мен не ме ебе кой кво прави в чужбина, но там е мястото където един футболист да се докаже. Не тук, не в Ловеч, не в България! Това имах предвид с: "Когато се реализират в чужбина тогава вече може да говорим за тях" ... сега капиш?

Пред кой да се докаже бре man?
Гонзо с какво се доказа пред света, я да чуя, че ми е много интересно, но за всеки левскар , кое е важно, какво постигна навън или какво направи с Левски? - ако и сега се опънеш като магаре на мост си клиничен случай.

Пред кой да се докаже??? Ти сериозно ли ми задаваш тоя въпрос? По начало мислех, че пишеш ей така да си на въпреки и да се дракаш, ама май наистина нема никой горе там при теб? Гонзо с нищо не се доказа пред света, с което показа, че е просто играч за местна консумация. Но като левскар, за мен е по важно какво направи в Левски... ама ти май не можеш да схванеш разликата която се опитвам да ти обясня от одеве ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2013 22:19

terata написа:Но като левскар, за мен е по важно какво направи в Левски...

Няма какво повече да добавя.
levski/viewtopic.php?p=4303239#p4303239

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 фев 2013 22:27

BadBoy написа:
terata написа:Но като левскар, за мен е по важно какво направи в Левски...

Няма какво повече да добавя.
levski/viewtopic.php?p=4303239#p4303239

Малиии нема такъв образ кат теб човек. Или си много тъп, или се правиш на такъв, ама много успешно. Ти отново не можеш да вденеш. Айде със здраве. Отивай да ръсиш акъл в някой друг подфорум.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 фев 2013 10:56

Изпълнителният директор на Левски - Иво Тонев внедри още един локомотивец в щаба на сините. Той уреди на работа в тима своя приятел Диян Петков. Топскаутът на Черноморец ще дойде на "Герена" другия месец, тъй като договорът му с акулите изтича на 26.02.

Двамата са много добри приятели от съвместния им престой при столичните железничари. Тонев бил впечатлен от проницателността на Диди Пелето да намира таланти и затова го взима в Левски. На стадион "Георги Аспарухов" бившият треньор на червено-черните от "Надежда" ще бъде причислен към скаутското звено на Дончо Донев.

Любопитното е, че Диян Петков е баща на новото попълнение на сините - Пламен Димов. Талантливият защитник беше привлечен от Бургас през зимния трансферен прозорец.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 фев 2013 10:57

Защитникът на Левски - Орлин Старокин отправи послание към наставника на тима - Илиан Илиев. Левият бек изрази претенции, че иска по-често да попада сред титулярите и да изиграе два пъти повече мачове от тези, които натрупа през миналата година.

"Подготовката ни протича добре, ще сме във форма за първенството. В доста от мачовете се представихме на добро ниво и показахме, че можем да играем добър футбол. На новите попълнения ще им трябва малко време да се адаптират, но те вече загатнаха, че притежават нужните качества и почват да се представят добре. Надявам се да ни помогнат, като вдигнат класата на целия отбор", коментира сърцатият бранител в интервю за "7 дни спорт".

"Не успяхме да завършим първи през есента, защото не спечелихме точки в двубоите с преките ни конкуренти. Вярвам обаче, че през пролетта - с малко повече хъс и характер ще победим конкурентите си за върха. Само трябва да реализираме положенията си", каза още той.

"Иска ми се през втория полусезон да изиграя два пъти повече мачове отколкото досега. Не се притеснявам от конкуренцията, даже мисля, че тя ми помогна да си вдигна нивото", сподели юношата на ЦСКА.

"Трябва да си взимаме точките, които ни трябват и ще преборим конкуренцията за върха. За мен пък в момента най-важното е да помогна на Левски да побеждава във всеки мач", продължава Старокин.

"На 'Герена" сме събрани все добри футболисти, които имаме нужните качества, за да станем шампиони. Всеки мач през пролетта за нас ще е финал", добави бившият футболист на Нефтохимик.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 фев 2013 10:57

Един от спонсорите на столичния гранд Левски - Мтел напира да поднови контракта си със сините. Договорът за реклама на мобилният оператор изтича през лятото и от компанията искат бързо да си подсигурят подобаващо място на новия стадион.

Финансовият директор на 26-кратните шампиони - Константин Баждеков прие със задоволство намеренията на Мтел. Босът на клуба - Тодор Батков също приветства желанието на досегашните си партньори.

"Всяка финансова помощ е добре дошла", коментира лаконично адвокатът.

Както е известно, преди ВТБ да почне да дава пари за Левски, Мтел беше генерален спонсор на сините. Впоследствие мобилният оператор занижи сумите, които даваше на Отбора на народа, но продължи да им помага, макар и с по-малко средства от предишните.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 фев 2013 11:42

Отборът на Левски промени съперника си за контролата на 15-и февруари в Кипър. "Сините", които днес играят с Дукла (Прага), трябваше да срещнат арменския Банатс. Сега обаче ще играят отново с арменски тим, но този на Импулс. Двубоят е от 15,30 часа на "Алфа център" в Ларнака. Там столичани вече се изправиха срещу Виктория (Пилзен) тази година, като завършиха 3:3. На 17-и играчите на Илиан Илиев играят с Ростов и ден по-късно се завръщат в България.

Върни се в “Левски”