Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
И Арш и Карвальо са по-добри централни нападатели от Силва в момента. И да..лично аз мисля,че по това оценяваш нападателя..Него по вкараните голове,а вратаря по извадените такива. Силва има потенциала да бъде поне класа над тях и се радвам,че поне него не го отписаха набързо след слабите му игри в началото. Той ще има достатъчно шансове да блесне. Аз лично имам повече доверие на Карвальо за дербитата. По-опитен е,знае къде да застане,как да падне,има добър голов удар и е спокоен пред гола. На Силва му липсва най-много опит,самочувствие и хладнокръвие. Всичко това ще си дойде с мачовете и головете..Особено в не толкова напрегнати мачове,където публиката може да го емне на 3тия пропуск.
110 години любов!
- gentlemanxxx
- Контакти:
Е не!!! Да, той е на 22години, по нашите стандарти, ще стане готов за футбол на 28.. Не виждате ли в Европа какво става? Вижте нападението на Милан със средна вързраст 20години! В Челси, ПСЖ, Юнайтед, Сити, Барса, Реал, Интер, Юве и изобщо всеки нормален отбор се залага на играчи още не навършили 20години.. Заради мислене като вашето съм сигурен, че играчи като Стърлинг или Балотели, ако бяха дошли в България, още щяха да са "големи надежди"..Да тези млади играчи, не са като Роналди и Меси, но само като играят колкото е възможно повече имат шанс за развитие, но в България ги пазим да не "прегорят"... Айде ще разчитаме на Карвальо, Пелето и Йовов, докато "младите" не станат на 28-29години, та да може да разчитаме на тях..Нямам думи
gentlemanxxx написа:terata написа:gentlemanxxx написа:Карваьо е на 31..Силва е на 22..И Карвальо е титуляр(БОЖЕ ГОСПОДИ)..
Аз па що живея със заблудата, че критерия за един централен нападател са головете, а не годините.
Става въпрос за визия за бъдещето..Искаш да кажеш, че Карвальо, който в Локо едва ли е тренирал(и Левски е върха в кариерата му) е по-добър от Силва?!? Силва играе по-добре с глава, по-бърз е, има по силен удар..Това, че Илиев не го пуска(най-вероятно за да не прегори) е друг въпрос!
П.С. А относно головете, ако това беше критерия за единн централен нападател, Арс защо не го задържахме в отбора?? В Китай вкарваше като луд, в Турция 1ви мач и 3 гола..
Според мен критерият за един централен нападател не са нито годините, нито головете, а доколко бързо и как пасва на отбора. Въпреки годините, въпреки скандалите Базил веднага почна да бележи. Силва и той - от първия мач като титуляр след контузията на Базил. С Арс обаче нещата не стояха по същия начин, явно не е за Левски.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
gentlemanxxx написа:Е не!!! Да, той е на 22години, по нашите стандарти, ще стане готов за футбол на 28.. Не виждате ли в Европа какво става? Вижте нападението на Милан със средна вързраст 20години! В Челси, ПСЖ, Юнайтед, Сити, Барса, Реал, Интер, Юве и изобщо всеки нормален отбор се залага на играчи още не навършили 20години.. Заради мислене като вашето съм сигурен, че играчи като Стърлинг или Балотели, ако бяха дошли в България, още щяха да са "големи надежди"..Да тези млади играчи, не са като Роналди и Меси, но само като играят колкото е възможно повече имат шанс за развитие, но в България ги пазим да не "прегорят"... Айде ще разчитаме на Карвальо, Пелето и Йовов, докато "младите" не станат на 28-29години, та да може да разчитаме на тях..Нямам думи
Ма човек, Карвальо е голмайстор на отбора, че и в А група, ти искаш да е резерва на Силва, само щото португалчето е по млад. Ебати логиката, ебати чудото! И недей прави подобни сравнение с такива отбори, че е е смешно. Един играч трябва да е на терена, когато е във форма и към момента е по-добър от своя конкурент. Засега това е Карвальо, който още в самото начало започна да бележи, не му трябваше адаптация и т.н. Силва като дойде не беше играл от доста време и предвид силната форма на Карвальо беше напълно логично да седне на пейката. То по твойта логика, дай да изгоним всички в Левски и да излизаме само с юношите, та да ги налагаме от рано. Ще играе който е заслужил, а не който е по-млад!
Карвальо го няма никакъв в сериозните мачове и това е факт , а Силва е поне две класи под Арс .
Добре започнахме със селекцията , но имам лошото предчувствие , че последните двама ще са абсолютен фарс . Аз техничен плеймейкър -словенец не съм виждал. Повечето са играчи тип-Прохазка . Що се отнася до тва безизвестно холандче , какво да кажа ...преди време гледах един слори , един матондо и един опоку .Дано все пак да греша . Абе казано на прост език НАКРАЯ СЕ ОСРАХА .
ПП: Само да вметна , че един Вутов например ще търка скамейката за сметка на Пацо от биг брадър
) (словенчето) , защитата никак не ми вдъхва доверие с разни Милиевци и Елита вътре , за капак взимаме и още едно крило (17-о поред) )).
Добре започнахме със селекцията , но имам лошото предчувствие , че последните двама ще са абсолютен фарс . Аз техничен плеймейкър -словенец не съм виждал. Повечето са играчи тип-Прохазка . Що се отнася до тва безизвестно холандче , какво да кажа ...преди време гледах един слори , един матондо и един опоку .Дано все пак да греша . Абе казано на прост език НАКРАЯ СЕ ОСРАХА .
ПП: Само да вметна , че един Вутов например ще търка скамейката за сметка на Пацо от биг брадър

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:Карвальо го няма никакъв в сериозните мачове и това е факт , а Силва е поне две класи под Арс .
ПП: Само да вметна , че един Вутов например ще търка скамейката за сметка на Пацо от биг брадър) (словенчето) , защитата никак не ми вдъхва доверие с разни Милиевци и Елита вътре , за капак взимаме и още едно крило (17-о поред) )).
Кво значи няма го никакъв в сериозните мачове? Кой го имаше? Колко чисти положения е изпуснал срещу сериозните отбори? Май на прима виста няма да се сетиш за николко, щото целия отбор в тия сериозни мачове го нямаше никакъв. Един свестен пас не получи в тия мачове. Ясно е, че след Дембеле очакванията към нападателите ни са прекалено завишени, ама вече сериозно се прекалява с критиките към Карвальо. И аз не го харесвам, като играч, но човека си заслужава засега титулярното място. И стига с тоя Арс. Видяхме кат беше при нас кво е дърво. В Китай хвалби туй онуй, много добър а у, ама накрая и тия не пожелаха да си го задържат. Та се засили във втора дивизия на Турция, тая "мегазвезда".
-
- Контакти:
Тук има много различни мнения за Карвальо, Силва и Арс. Почти във всяко мнение има огромна доза логика и обоснованост. В крайна сметка са различен тип играчи, с различни качества и недостатъци. Карвальо е по-силен в играта с гръб към вратата, сам срещу вратаря е спокоен, опитен е. Силва има хубав пас и силен удар, висок и здрав е. Можем и двамата да използваме, в зависимост от мача. Това треньорът си го знае или по-точно би трябвало да си го знае най-добре. За Арс съм съгласен, че е реализатор, но е много безполезен във всякакъв друг аспект от играта и това няма смисъл да се оспорва. Не може да овладява топката, не може да подава, играе с глава само в наказателното. Ако всички други ще градят играта, а той само ще я бута във вратата - добре! Обаче предполагам, че се изискваше и друго от него, което той не успя да даде и беше разкаран.
Не ме разбрахте .От тримата Карвальо е най-читав , макар че за мен НЕ СТАВА за Левски . Да , срещу Ботев Враца и Своге е ок , ама за нещо повече е смешно да се говори . Мойте притеснения са от друго естество .С тия нападателчета дето ги имаме в момента може да добутаме първенството , за жалост обаче защитата ни остава същата трагедия . Незнам тоя Милиев какво прави още в Левски след безбройните безобразия които направи по време на предишният му престой. Пламен Димов ми е малко "мътен" защото Херо обикновено продава качествените си играчи в чужбина (примери доста) , а Везалов ми се струва , че е същия тролей като Милийката .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Мен пък Везалов много ме кефи.А мисля,че пролетта Силва и Карвальо ще са по-добри от досега.Отбора е надъхан,това е хубаво.Оптимист съм.
-
- Контакти: