THE G.A.M.E написа:metodito написа:Човек, гледа ли контролата с Румъния?
Да, успях да я изгледам след 20-тата мин.
Ами в нея контрола, Стойчев показа колко неориентиран и несъстоятелен е. Особено комични бяха едно негово подхлъзване (не видях друг да се хлъзга по терена) и скачането за една топка с ръцете нагоре, при което разбира се топката се удари в ръката му. И не, не мисля, че не може да се съди за качеството му само от тоя мач. Просто той, най-малкото не е за титуляр в "Левски". За Белаид да не говорим. Тръгва се, връща се, мота се като муха без глава. Като им гледам и на двамата играта имам чувството, че нарочно се правят.
Да, съгласен съм: и Гонзо не може да няма вина. Той самия беше нападател. Нищо не разбира от защита. Виж как се представяше защитата на Черно море - но там играеха по-добри футболисти в центъра на защитата. Но да се хвърля вината ЕДИНСТВЕНО на Гонзо, че тея двамата не знаят на кой свят са и не си комуникират по време на мач...
Защитата провали Ясен (спомни си погледа на Дембеле след мача с Лил тук - казваше всичко), защитата провали Илиан и Митов, защитата провали Йоканович... От Кокала, хайде - от Ясен насам, ние нямаме централна защита, а нападатели имахме през това време добри - Жо, Гара, Гари, Иса, Арш, Райков, Калво, Цветков, днес Аниете. И нищо. Какво ти говори това?