Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bigbonusprize написа:Все пак ми е смешно да броим головете и да плюем и тюфкаме, че имаме вкарани само с 1 повече от Монтана и най-малко от конкурентите.Направо ми е безумно...
THE G.A.M.E написа:bigbonusprize написа:Все пак ми е смешно да броим головете и да плюем и тюфкаме, че имаме вкарани само с 1 повече от Монтана и най-малко от конкурентите.Направо ми е безумно...
Ама неможе да не усещаш, че има нещо нередно !?
Ти лично, виждал ли си толко беззъб Левски ?
Ама честно ...![]()
Та ние само на Търнава и Ботев Вр. в домакинствата отбелязахме повече от 1 гол ...
И кой сериозен отбор сме победили ?
С "Гонзо" треньор, ще загубим ... Или няма да спечелим НИТО ЕДИН от важните мачове, срещу мааалко по-сериозните отбори в България ...
Ще ми е неприятно следващият месец по някое време да кажа:
- Аз казаха ли ви ...
bigbonusprize написа:Виждал съм далеч по-слаб Левски. Но за щастие тогава и другите бяха слаби. Факт е, че отпадането от Търнава го дължим основно на Гонзо и глупостта на Грийн. Дай да видим как ще свършат мачовете с конкурентите и тогава да даваме оценки. Идват сериозните изпитания. Вместо да плюем - на стадиона и подкрепа. Ако се осерем - оставка. Това е...
THE G.A.M.E написа:Просто побеснявам, като гледам как съперниците ни и основни конкуренти бележат по 3+ гола и си правят шоуто, а нашите се мъчат срещу отбори, чиято реална класа е поне с 4-5 под нас.
Върха беше, когато след 70-тата минута на мача с Миньор, взехме да бавим времето ...
А аз толкова слаб тим на "Миньорите" не съм виждал от години !
blue avalanche написа:Силни,слаби Миньор с повече от 2 гола не сме ги били в Перник.Това само така,между другото.За статистиката...
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:те хубаво, че ви легнаха че сега щяхте да се чудите кой ще е новия треньор .. ама добре стана, сега Литекс като ви опънат няма да го приемете много тежко все пак те са класа,после като ви опънат и Лудогорец ще си кажете че много пари са се наляли там и Гонзо пак ще оцелее, което си е добре де, трябва да си го подкрепяте, нали ви е идол![]()
Batkoto написа:те хубаво, че ви легнаха че сега щяхте да се чудите кой ще е новия треньор ..
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, helic и 20 госта