Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот mikata » 21 юни 2019 14:54

ikar написа:Доста любопитно ще ми е да направим сравнение след нова година дали Франко Мазурек или Диего Фабрини притежава по-голям футболен потенциал ????
Колкото до очакваните нови - на този етап може да не привлечем ляв бек и крило но е жизненоважно привличането на много добър централен нападател - очаква се той да е французин........

За нападател от Лига 2 на Франция накъде четох.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 юни 2019 15:18

sinfen14 написа:Павел Колев абсолютно никога не е казвал,че ще привличаме само български играчи.Как живеете,бе,хора?Как се справяте в ежедневието с това непрестанно мрънкане.Аз разбирам,че грешки се правят.Както съм сигурен,че и вие правите такива в ежедневието си.Но ние наистина сме ужасни мрънкалници......Какви български играчи?Тия които падат от Косово ли да вземем...Аз ако бях на мястото на modor,не тема за мрънкане,а половината щях да съм ви баннал отдавна.По-добре 5 човека да пишат тук,но да може да се води някаква нормална дискусия....

Какво разбираш под нормална дискусия? Да няма различни мнения ли? А що се отнася до ПК, има една приказка - като ти каже добро утро, погледни къде е слънцето. Сещаш се нали. По-добре не се позовавай на негови изказвания.
И по-полека с цензурата ;)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 21 юни 2019 15:29

Тоя от Септември, когато го продадат в Серия А за 400 хиляди евро, минете да се обадите във форума :)

Maksim777
Контакти:

Мнениеот Maksim777 » 21 юни 2019 15:31

olfix написа:Тоя от Септември, когато го продадат в Серия А за 400 хиляди евро, минете да се обадите във форума :)

Десподов го продадоха за 4 милиона... Явно хората доста ги е напекло слънцето там.... :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2019 15:31

Кабов е класи над тоя.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 юни 2019 15:52

mikata написа:Кабов е класи над тоя.

Съгласен напълно, отстъпва единствено физически, но Кабов е доста по-техничен което е голям плюс при фланговите футболисти и играта ек на ек.От Септември единствено Тилев заслужава внимание?????

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 юни 2019 15:52

specter написа:
gonzo72 написа:До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?

Тоя коментар е повече от достоен за темата за мрънкането. На мен най ми е интересно по какъв критерий се оценява една селекция предварително дали е трагедия, или не? :? Аз например бих изчакал да ги видя всички нови как играят поне до зимата, за да дам някакви оценки. Някак си още преди да са направили и две тренировки, за мачове не говорим изобщо, да се дава оценка...
Е, как какъв е критерият... Щом ги нема К. Роналдо, Меси и Еден Азар, селкцията не става, всички да се махат ! :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 юни 2019 16:39

Подписалият с Левски гръцки защитник Янис Каргас е бил предложен преди това на Арда, разбра БЛИЦ от достоверни източници.

Треньорът Стамен Белчев, който вкара кърджалийския тим в елита, е изгледал няколко мача на бранителя на видео. След внимателно наблюдение бившият наставник на ЦСКА отсякъл, че Каргас няма нужния потенциал, за да носи екипа на Арда. Поради тази причина не са водени преговори за привличането на Янис.

Впоследствие гръцкият футболист попаднал в полезрението на „сините”, чийто треньор Петър Хубчев го одобрил. На 17 юни Каргас подписа тригодишен договор с Левски и беше представен официално в сайта на клуба.

Янис е роден на 9 декември 1994 година и за последно е играл в гръцкия Пас Янина.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 юни 2019 16:41

mikata написа:
Подписалият с Левски гръцки защитник Янис Каргас е бил предложен преди това на Арда, разбра БЛИЦ от достоверни източници.

Треньорът Стамен Белчев, който вкара кърджалийския тим в елита, е изгледал няколко мача на бранителя на видео. След внимателно наблюдение бившият наставник на ЦСКА отсякъл, че Каргас няма нужния потенциал, за да носи екипа на Арда. Поради тази причина не са водени преговори за привличането на Янис.

Впоследствие гръцкият футболист попаднал в полезрението на „сините”, чийто треньор Петър Хубчев го одобрил. На 17 юни Каргас подписа тригодишен договор с Левски и беше представен официално в сайта на клуба.

Янис е роден на 9 декември 1994 година и за последно е играл в гръцкия Пас Янина.

Щом е от сигурни източници съм сигурен, че е истина :( Започнахме да обираме недостойните за Арда :(
110 години любов!

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 21 юни 2019 16:44

mikata написа:Няма стигане на Лудогорец
- Мавис Чибота - 1.1 милиона евро

- Дан Битон - 1.250 милиона евро

- Джордан Икоко - 1 милион евро

- Жоржиньо - 700-800 хиляди евро

И тепърва още два трансфера чакат, с които ще закръглим на 7 млн евро лятната селекция. ;)

Върни се в “Левски”