metodito написа:Киро Пора написа:Айде да се маха Гонзо, че да мирися форума. Дано да вземем някой доказан Директор, дай боже да е онзи гърмения заек -Стойкас Стоилас или поне Ангел ПИтричев, в краен случай и рендето Марков може. Ехааа, тогава почваме да диплим полуфинали в ЕКТ, баш като свинките.
Шегуваш се, нали? Няма да казвам кой е "по-добър", защото между двама тъпаци "по-умен" няма, знаеш го това.
Друго трябва да се направи за мен да се махне позицията на Гонзо. Да се създаде друг тип позиция или треньорът да си движи нещата. Не знам. Малко ли бяха грешките на Наско? Имаше ли от всички треньори при него някой да изкара два сезона, освен Мъри. Той не даде свобода на Майстора, не даде шанс на Муслин. В един момент не можеше да разбере колко футболиста имаме и тоя на терена кога са го взели. Продажбите на Гонзо, Кривия и Иванков, които бяха СКАНДАЛНИ. Ами Гонзо каквио ги натвори? Така че БЕЗ спортен директор!
ДиректорЪТ не ни ли "работи" повече от 2 години?
Е, айде да не е толкова... "примерно"?
Наско и Гонзо имат своите грешки (малко или много), разликата е, че въпреки грешките на Сираков, накрая Левски е шампион.
Кажи ми освен английските клубове(за което си патят в момента) имали други, които да си нямат спортни директори. Нямам как един човек да да се занимава с толкова дейности дори в България, пък и подобно разсейване от основната дейност почти винаги се оказва фатална.