Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот milen.hristov » 05 фев 2016 13:47

metodito написа:
Киро Пора написа:Айде да се маха Гонзо, че да мирися форума. Дано да вземем някой доказан Директор, дай боже да е онзи гърмения заек -Стойкас Стоилас или поне Ангел ПИтричев, в краен случай и рендето Марков може. Ехааа, тогава почваме да диплим полуфинали в ЕКТ, баш като свинките.

Шегуваш се, нали? Няма да казвам кой е "по-добър", защото между двама тъпаци "по-умен" няма, знаеш го това.

Друго трябва да се направи за мен да се махне позицията на Гонзо. Да се създаде друг тип позиция или треньорът да си движи нещата. Не знам. Малко ли бяха грешките на Наско? Имаше ли от всички треньори при него някой да изкара два сезона, освен Мъри. Той не даде свобода на Майстора, не даде шанс на Муслин. В един момент не можеше да разбере колко футболиста имаме и тоя на терена кога са го взели. Продажбите на Гонзо, Кривия и Иванков, които бяха СКАНДАЛНИ. Ами Гонзо каквио ги натвори? Така че БЕЗ спортен директор!

ДиректорЪТ не ни ли "работи" повече от 2 години?

Е, айде да не е толкова... "примерно"? :)

Наско и Гонзо имат своите грешки (малко или много), разликата е, че въпреки грешките на Сираков, накрая Левски е шампион.
Кажи ми освен английските клубове(за което си патят в момента) имали други, които да си нямат спортни директори. Нямам как един човек да да се занимава с толкова дейности дори в България, пък и подобно разсейване от основната дейност почти винаги се оказва фатална.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 05 фев 2016 13:47

Честит ви Венци "Алчното".Добър нападател е,интересен и напорист,ще ви свърши много работа.Дотук с добрите му качества.Меркантилен тип,мисли за себе си повече,отколкото за отбора.В момента,когато пристигне оферта с заплата 1 евроцент по-голяма,отколкото получава в момента-яко дим.

ПП.И на нас може да ни честитите Сърмов.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2016 13:54

milen.hristov написа:
Шегуваш се, нали? Няма да казвам кой е "по-добър", защото между двама тъпаци "по-умен" няма, знаеш го това.

Друго трябва да се направи за мен да се махне позицията на Гонзо. Да се създаде друг тип позиция или треньорът да си движи нещата. Не знам. Малко ли бяха грешките на Наско? Имаше ли от всички треньори при него някой да изкара два сезона, освен Мъри. Той не даде свобода на Майстора, не даде шанс на Муслин. В един момент не можеше да разбере колко футболиста имаме и тоя на терена кога са го взели. Продажбите на Гонзо, Кривия и Иванков, които бяха СКАНДАЛНИ. Ами Гонзо каквио ги натвори? Така че БЕЗ спортен директор!

ДиректорЪТ не ни ли "работи" повече от 2 години?

Е, айде да не е толкова... "примерно"? :)

Наско и Гонзо имат своите грешки (малко или много), разликата е, че въпреки грешките на Сираков, накрая Левски е шампион.
Кажи ми освен английските клубове(за което си патят в момента) имали други, които да си нямат спортни директори. Нямам как един човек да да се занимава с толкова дейности дори в България, пък и подобно разсейване от основната дейност почти винаги се оказва фатална.[/quote]

Какво имаш предвид, че си "плащат"? Заради това, че всеки треньор там сменя по половин състав на сезон ли? Ако е това, да. Така не се прави отбор. Най-лесния пример - Арсенал. Ако е за Fair Play и раздутите бюджети... те тях англичаните правилата не важат за тях.

Код: Избери всички

разликата е, че въпреки грешките на Сираков, накрая Левски е шампион.

Чакай сега. Наско имаше малко повече пари и свобода мисля... нали? Иначе има нещо много простичко тук - виж какви треньори наема Сираков? Хора, които знаят как се печели, като Майстора, а Гонзо набира треньори, които най-мекото, което мога да кажа е, че не мислят за върха - Ратко, Костов, Ясен. Значи, когато с години си живуркал в блатото на посредствеността, няма как изведнъж от тебе да стане лидер.
Последна промяна от metodito на 05 фев 2016 13:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 фев 2016 13:56

Serafim написа:Подкрепям. Да се направи едно скаутско звено, което да се оглавява от главен селекционер, който целогодишно ще разпределя скаутите из света, да търсят играчи според изискванията на треньора.
Преговорите да се водят от селекционера, след разрешение на финансовия директор.

Лагери, подготовка, екипи, бази и пр. да се уговарят от администрацията на клуба.

Значи по-добре да плащаш на 10 човека да вършат това, което може да бъде свършено от един. Отново стигаме до безумието колективна отговорност, т.е. безотговорност, накрая никой не носи отговорност за нищо. Властта в един клуб трябва да бъде разпределена между възможно най-малко хора, идеалният вариант вариант е собственик, директор 1-2 и треньор. При по-големите клубове може и с някакъв управителен съвет в който освен директорите и собственика да влизат и няколко съветника, които обаче да нямат реална власт.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2016 14:02

milen.hristov написа:Значи по-добре да плащаш на 10 човека да вършат това, което може да бъде свършено от един.

Не, Милене. В момента Гонзо, а и преди него Наско беше един човек върши 10 работи. Само че в България, т.нар. "бизнесмени" как разсъждават? "Защо аз да давам на 10 човека 10 заплати, за да вършат десет неща, като мога да назнача един човек да ги върши всичките, а аз да му давам... две заплати, "примерно".

Не е ли така? Точно така е. И какво става? Въпросният човек се проваля. Рано или късно се проваля. Той трябва да е специалист по всичко, а такова нещо просто няма. Другото, което е, че трябва да се спазва ред и йерархия. Без ред, все тая. Ясни правила и ред. И професионализъм. Три неща, които, ако ги има на Герена всичко ще се оправи. Три неща, които ги няма не откакто Гонзо е спортен директор, а доста по-отдавна.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 фев 2016 14:13

metodito написа:
milen.hristov написа:Значи по-добре да плащаш на 10 човека да вършат това, което може да бъде свършено от един.

Не, Милене. В момента Гонзо, а и преди него Наско беше един човек върши 10 работи. Само че в България, т.нар. "бизнесмени" как разсъждават? "Защо аз да давам на 10 човека 10 заплати, за да вършат десет неща, като мога да назнача един човек да ги върши всичките, а аз да му давам... две заплати, "примерно".

Не е ли така? Точно така е. И какво става? Въпросният човек се проваля. Рано или късно се проваля. Той трябва да е специалист по всичко, а такова нещо просто няма. Другото, което е, че трябва да се спазва ред и йерархия. Без ред, все тая. Ясни правила и ред. И професионализъм. Три неща, които, ако ги има на Герена всичко ще се оправи. Три неща, които ги няма не откакто Гонзо е спортен директор, а доста по-отдавна.

Прав си но пък го има и варианта с размиване на отговорността, ако не се спазват трите неща за които си написал.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 фев 2016 14:30

На мен ми се струва, че отговорността я размиват феновете. Идва Венци Христов и се започва - единият казва, че Стойчо го е избрал, вторият казва, че не е Стойчо, а Гонзо, третият пише, че Тонев го е довел.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2016 17:17

Нападателят Санти Нгом прекрати своя договор с ПФК Левски, съобщава официалният сайт на "сините". До решението се стигна по взаимно съгласие между двете страни.

Чудесно!!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 фев 2016 17:28

Ако като прочетох, че са го върнали в София да тренира самостоятелно, ми беше ясно, че ще се стигне до това прекратяване.
Дано това да означава, че младият африкански нападател се е съгласил да дойде при нас.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2016 17:33

tevez написа:Ако като прочетох, че са го върнали в София да тренира самостоятелно, ми беше ясно, че ще се стигне до това прекратяване.
Дано това да означава, че младият африкански нападател се е съгласил да дойде при нас.

И без нигериеца,пак станаха множко:
Менголо,Нар,Христов,Краев,Прохазка...Така и така няма място за всички на терена.
Не знам защо,изобщо,беше привлечен.

Върни се в “Левски”