В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот ace_ventura » 27 юли 2010 14:52

LaRgO написа:
ace_ventura написа:Не искам да се заяждам, но се открва супер гледка към новото табло. И ако прибавим, че под него няма седалки и ако ти е крив мерника няма кой да удариш + наличието на каманяци по сектора, не малко хора биха точния си мерник :twisted: :twisted:
Не знам ... пак помисли

Не искам да се заяждам,ама ако ние се изсипем в сектор Г сещаш ли се какво ще стане ?
Не знам,пак си помисли

Да бе, ще има поразии 100% съм убеден. Просто тука много хора спорят, че на герена няма какво да се счупи. А това не е така, просто съм дал един пример.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:52

UltraBlue. написа:
POPCORN написа:
Чакай бе мойто момче ти така като те гледам си от София.. за разлика от тебе не всички фенове са от София не го ли проумяваш това ? 10 лв за път 15 за билет... и 10 лв по смъртно немогат да те оправят за храна и напитки.. и като ходиш на всеки мач то един човек с нормална заплата трябва да си дава парите само за мачовете.. а ако си имаш и семейство какво правиме ??

хаха еми съдба моито момче .......т0ва е.. не може всички да сме от София!И на мене ми е така като тръгна за гостуване във варна нали, 50 лв път и 5-6- 7 кинта билет... такъв е живота

Чакай , чакай ти хич не правиш разлика значи.. едно е един път годишно да ходиш на варна едно е всяка седмица да си ходиш по София .. нали дай да не сравняваме едното с другото ;)

ама какво значи всяка седмица до софия бе.. някой кара ли ги насила да правят това?никой не кара на сила каквото и да прави.. щом идват всяка седмица до софия значи надали са го закъсали толкова много с парите нали?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 14:53

Така е казах ти .. вече моя билет е сигурен парите съм ги дал.. и не пискам а споря щото не са нормални цените а сте тръгнали да ми обяснявате как всичко било ЧУК! А за парите.. това че ходиш на всеки мач на Герена не значи че си супер богатия , а просто за любимия си отбор винаги намираш начин и средства за да присъстваш на мача..
Последна промяна от UltraBlue. на 27 юли 2010 14:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 14:53

ace_ventura написа:
LaRgO написа:
ace_ventura написа:Не искам да се заяждам, но се открва супер гледка към новото табло. И ако прибавим, че под него няма седалки и ако ти е крив мерника няма кой да удариш + наличието на каманяци по сектора, не малко хора биха точния си мерник :twisted: :twisted:
Не знам ... пак помисли

Не искам да се заяждам,ама ако ние се изсипем в сектор Г сещаш ли се какво ще стане ?
Не знам,пак си помисли

Да бе, ще има поразии 100% съм убеден. Просто тука много хора спорят, че на герена няма какво да се счупи. А това не е така, просто съм дал един пример.

Ти нещо не ме разбра.Имах предвид,че ако вторият мач започнете да чупите сектора,ние ще дойдем и ще ви начупим вас

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 27 юли 2010 14:54

Ето за това трябва да се подкрепят местните отбори ;) Като нямаш пари от Варна до София ще си викаш за Черно Море и това е.Който е от провинцията и е от Левски или ЦСКА ще си плаща,за да идва и да гледа.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:56

UltraBlue. написа:Така е казах ти .. вече моя билет е сигурен парите съм ги дал.. и не пискам а споря щото не са нормални цените а сте тръгнали да ми обяснявате как всичко било ЧУК! А за парите.. това че ходиш на всеки мач на Герена не значи че си супер богатия , а просто за любимия си отбор винаги намираш начин и средства за да присъстваш на мача..

еми ето... сам го каза.. няма да се напиват и напушват преди мач.. защото преди мач много хора дават по 20-30 кинта за пиене и ядене и точно ще има по малко ексцессии и готото
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 14:57

POPCORN написа:ама какво значи всяка седмица до софия бе.. някой кара ли ги насила да правят това?никой не кара на сила каквото и да прави.. щом идват всяка седмица до софия значи надали са го закъсали толкова много с парите нали?

И колко човека очакваш да ви е средната посещаемост за сезона бе пич? ще минете ли 3-цифрено число??? И как после да има футбол у нас? Супер ти е сбъркано мисленето....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 14:58

POPCORN то не е само,че билета струва 15 лв.Защо Титаните не искат да разделят стадиона на две и двете публики да са по 12-13 000.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:59

UltraBlue написа:
POPCORN написа:ама какво значи всяка седмица до софия бе.. някой кара ли ги насила да правят това?никой не кара на сила каквото и да прави.. щом идват всяка седмица до софия значи надали са го закъсали толкова много с парите нали?

И колко човека очакваш да ви е средната посещаемост за сезона бе пич? ще минете ли 3-цифрено число??? И как после да има футбол у нас? Супер ти е сбъркано мисленето....

а как има футбол при 2 кинта билет и ми влизат някакви наркомани и пияници по стадиона и всеки път да ме е страх че ходя не на мач ми на война...по-добре качество за сметка на количество... миналата година като ни бяха ефтини картите какво?влизаме на стадиона бие ме се чупиме.. това ли ни е футбола?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 15:00

LaRgO написа:POPCORN то не е само,че билета струва 15 лв.Защо Титаните не искат да разделят стадиона на две и двете публики да са по 12-13 000.

еми затова вече по-може да пискате!и за мене не е редно... ама какво да направим?може ли нещо да се направи?и аз искам билета да ми е 5 кинта и за вас иксам да ви е 5 нямам нищо против левскари цскари това са хора които обичат футбола!колкото повече толквоа по-добре за футбола..ама това е!такъв е скапния живот в България!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Левски”