efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот tmanolov » 05 окт 2025 09:10

vvessel написа:
W84me написа:
vvessel написа:
Венелин написа:Сираков едва ли е имал това предвид, когато го доведе, по-скоро финансовата ситуация в онзи момент. За сметка на това бързо си поправи грешката. Не си спомням какъв процент имаше в онази анкета, но със сигурност не е бил 90%. Генчев до тогава имаше повече провали като треньор, отколкото успехи.

Грешка? Със сигурност Генчев щеше да е на второ място, ако беше останал в Левски. Всичко останало е в сферата на предположенията.
Иначе Хулио до тук надминава очакванията ми, но ми се ще да направи поне толкова точки, колкото имаше Генчев първия полусезон.

Генчев едва би Дунав на Герена, падна от Берое и Септември, остави отбора на 4-то място, обаче си сигурен, че сме щели да бъдем втори.

Четвърто място с равни точки с другите два отбора, които след паузата почти нямат победа. Е да, Морето ни би и то два пъти, единия път за купата, но почти никой друг не биха, та чак Арда ги стигна, а Ботев бяха по-зле и от тях. Специално заради теб си направих труда да им преброя точките до плейофите. Имат 13 точки от 11 мача, като 3 са от нас. Освен нас за 11 мача са били още един отбор.
Та второ място ни беше нарисувано и Хулио го задържа с 8 победи и 8 равенства и една загуба. Убийствена статистика за отбор на второ място, кво ще кажеш.
Генчев натрупа загуби за един месец, но натрупа и доста победи и направи 40 точки за полусезона. Да видим колко точки ще направи Веласкес за същия брой мачове. Само имай предвид, че до момента имаме 3 мача извън София и имаме 1 победа, един равен и една загуба, като победата ни е над Ботев Пловдив, които са последни и без треньор.

Оспорваш божествения статус на Хулио? Ми ти след малко ше кажеш и че Насо ануса не ни е спасил, като даваше даже парите си за закуски за отбора, децата му работеха про Боно? Ай сиктир бих казал аз на такива мнения ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 окт 2025 09:11

За малко мача си заминаваше в наш стил :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 окт 2025 09:15

drvasko98 написа:Аз само ще кажа, че титулярният състав и играта на отбора се подобряват.

И заплатите се подобряват, а и трансферите (входящите) вече са с пари, а кинти от ект и изобщо извън спонсира, дето вече не иска да дава, не се очертават в следващите 7-8 месеца - специално за регъра да го напиша ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2025 09:15

Аз се изненадах от едновременното започване на Сула и Бурас, но определено имаше нужда да излезем по-офанзивно настроени и даде резултат. Ранен гол и добра игра през първото полувреме, която трябваше да доведе и до още попадения.
След червения картон сякаш играчите решиха че мачът е свършил и логично се случи и грешка. Радващите неща са, че имаме дълбочината в състава да засилим натиск в подобно положение и разбира се, по-важното: че това даде резултат.

Много ми е интересно как ще подходи Хулио към гостуването във Варна, иска ми се да не влиза както в мача за купата в техния стил и да го играем на кюскане. Дано си е научил урока от онзи мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2025 09:23

tmanolov написа:И заплатите се подобряват, а и трансферите (входящите) вече са с пари, а кинти от ект и изобщо извън спонсира, дето вече не иска да дава, не се очертават в следващите 7-8 месеца - специално за регъра да го напиша ;)

Еми хубаво де, тогава ще фалираме и ни палми ще има, ни Сираков. Така ти и още един-двама тука много ще се успокоите, бъдещето ще е розово, пардон, синьо от В група и те така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 05 окт 2025 09:28

rhaegar написа:Аз се изненадах от едновременното започване на Сула и Бурас, но определено имаше нужда да излезем по-офанзивно настроени и даде резултат. Ранен гол и добра игра през първото полувреме, която трябваше да доведе и до още попадения.
След червения картон сякаш играчите решиха че мачът е свършил и логично се случи и грешка. Радващите неща са, че имаме дълбочината в състава да засилим натиск в подобно положение и разбира се, по-важното: че това даде резултат.

Много ми е интересно как ще подходи Хулио към гостуването във Варна, иска ми се да не влиза както в мача за купата в техния стил и да го играем на кюскане. Дано си е научил урока от онзи мач.

Като цяло най-доброто мнение в темата, поздравявам те и бих искал да допълня.

22 удара, 11 точни, 1 греда, половин час с човек повече, смените сработиха, бързо върнахме гола, натискахме до последно. Няма от какво да сме недоволни.

Бурас е категорично трансферно попадение и си личи, че има много футбол в това магребско момче. Дано не се провали, когато открие евтините ни жени и ракии.

Мачът във Варна е отключващ за сезона. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН!
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 окт 2025 10:13

Поздравления за Хулио Иглесиас , не само за рождения ден. Второто срещу папагалите и снощи е начина по който искаме да виждаме Левски.
Дано задържи и във Варна не излезем като предишното му гостуване там.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 окт 2025 10:29

Muaddib написа:
rhaegar написа:Аз се изненадах от едновременното започване на Сула и Бурас, но определено имаше нужда да излезем по-офанзивно настроени и даде резултат. Ранен гол и добра игра през първото полувреме, която трябваше да доведе и до още попадения.

22 удара, 11 точни, 1 греда, половин час с човек повече, смените сработиха, бързо върнахме гола, натискахме до последно. Няма от какво да сме недоволни.

Бурас е категорично трансферно попадение и си личи, че има много футбол в това магребско момче. Дано не се провали, когато открие евтините ни жени и ракии.

Нито жените, нито ракиите ни вече са евтини, а ние сме шампиони в това да изминаваме пътя от Осанна до Разпни го за 1-2 мача…

Регъре, никой не иска да фалираме и точно затова някои като мен ви насочват към симптомите, ма упорито не ги виждате. Обаче как беше Лудите, лудите, те да са живи - уточнявам, че говоря за класика, а не за делиорманци, че нивото на любителите на Насо ануса е потресаващо ниЗко понякога :oops:

Как да е - гледаме еуфорията в Уранжево от преди няколко сезона, но сега е в синьо. Не виждам на базата на какво, но пък кой съм аз, че да отнемам желанието за пиянство на един народ. Пък дири и да е с шльокавица, а не с 18-годишно :geek:
Непринуден написа:

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 05 окт 2025 10:40

tmanolov написа:
Muaddib написа:

Нито жените, нито ракиите ни вече са евтини, а ние сме шампиони в това да изминаваме пътя от Осанна до Разпни го за 1-2 мача…

Регъре, никой не иска да фалираме и точно затова някои като мен ви насочват към симптомите, ма упорито не ги виждате. Обаче как беше Лудите, лудите, те да са живи - уточнявам, че говоря за класика, а не за делиорманци, че нивото на любителите на Насо ануса е потресаващо ниЗко понякога :oops:

Как да е - гледаме еуфорията в Уранжево от преди няколко сезона, но сега е в синьо. Не виждам на базата на какво, но пък кой съм аз, че да отнемам желанието за пиянство на един народ. Пък дири и да е с шльокавица, а не с 18-годишно :geek:

Едното няма общо с другото.

Еуфория в синьо няма. Категорично. Има възможност догодина, на лято, да играем пак в Европа. Въпросът е в кой турнир и колко ще се задържим.

Мечтите за титла са си само мечти. С това ръководство таванът е второ място/бараж и 1/2 финал за Купа, и плейофф за ЛК. Това е. Ако някой наистина си мисли, че Сираков, Боримиров и Палмите ИСКАТ да станем шампиони е редно да се прегледа.

Имахме възможност да се заявим като претендент и не ги бихме пред 20 хиляди на Герена. А да очакваме Литекс, Числото, Морето, Планината, Равнината или някой друг фирмено-географски топос да са свърши работата вместо нас, е меко казано смешничко. Тази борба свърши с двете грешки във Враца и Пловдив.

Едит: Ела във "Всекидневната" :)
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 окт 2025 11:13

Muaddib написа:Тази борба свърши с двете грешки във Враца и Пловдив.

25 кръга преди края борбата свършила :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”