vvessel написа:W84me написа:vvessel написа:Венелин написа:Сираков едва ли е имал това предвид, когато го доведе, по-скоро финансовата ситуация в онзи момент. За сметка на това бързо си поправи грешката. Не си спомням какъв процент имаше в онази анкета, но със сигурност не е бил 90%. Генчев до тогава имаше повече провали като треньор, отколкото успехи.
Грешка? Със сигурност Генчев щеше да е на второ място, ако беше останал в Левски. Всичко останало е в сферата на предположенията.
Иначе Хулио до тук надминава очакванията ми, но ми се ще да направи поне толкова точки, колкото имаше Генчев първия полусезон.
Генчев едва би Дунав на Герена, падна от Берое и Септември, остави отбора на 4-то място, обаче си сигурен, че сме щели да бъдем втори.
Четвърто място с равни точки с другите два отбора, които след паузата почти нямат победа. Е да, Морето ни би и то два пъти, единия път за купата, но почти никой друг не биха, та чак Арда ги стигна, а Ботев бяха по-зле и от тях. Специално заради теб си направих труда да им преброя точките до плейофите. Имат 13 точки от 11 мача, като 3 са от нас. Освен нас за 11 мача са били още един отбор.
Та второ място ни беше нарисувано и Хулио го задържа с 8 победи и 8 равенства и една загуба. Убийствена статистика за отбор на второ място, кво ще кажеш.
Генчев натрупа загуби за един месец, но натрупа и доста победи и направи 40 точки за полусезона. Да видим колко точки ще направи Веласкес за същия брой мачове. Само имай предвид, че до момента имаме 3 мача извън София и имаме 1 победа, един равен и една загуба, като победата ни е над Ботев Пловдив, които са последни и без треньор.
Оспорваш божествения статус на Хулио? Ми ти след малко ше кажеш и че Насо ануса не ни е спасил, като даваше даже парите си за закуски за отбора, децата му работеха про Боно? Ай сиктир бих казал аз на такива мнения ;)