efbet Лига: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Събота от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Събота от 17:30 ч.
Физкултурник от Испания преподава на специалистите в България. Колко сме спрели във всяко отношение.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
ikar написа:От направените пет смени си личи че всички освен новият словенец са далеч от титулярите. Лично за словенеца, малко игра, но ми се понрави. Много добре пази топката играе на скорост и се старае с едно докосване. Виждам го твърд титуляр. Много ми се иска да видя рокада в позицията на Майкон и Цунами.
Аз имам чувството, че три от смените бяха с послание - Сангаре, Марин и Майкон.
Като цяло смените ни убиха ритъма, ама бяха нужни, за да трупат минути Костадинов, Търдин, Митков, Стефанов, дори и Охене
Днес има мнооооого разочаровани хора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
прилично интервю на тренера.
Вкарва и нужната психология явно.
Вкарва и нужната психология явно.
- metodito
- Контакти:
realno написа:Физкултурник от Испания преподава на специалистите в България. Колко сме спрели във всяко отношение.
Треньорът на Хебър е хърватин. На терена имаше цифром и словом трим българи.
Ма не се стърпя да оплюеш нещо българско. Абе, дядо Дончо нали уж закри USAID?
"Физкултурник" водил Бетис, Удинезе и Виляреал.
Последна промяна от metodito на 15 фев 2025 19:47, променено общо 1 път.
metodito написа:realno написа:Физкултурник от Испания преподава на специалистите в България. Колко сме спрели във всяко отношение.
Треньорът на Хебър е хърватин. На терена имаше цифром и словом трим българи.
Ма не се стърпя да оплюеш нещо българско. Абе, дядо Дончо нали уж закри USAID?
Къде говоря за българските треньори? Говоря за всички.
-
- Контакти:
Акракопив е понаучил добре български добре, евала. Не колкото Аралица, който ме узими колко добре говори, но все пак и босненеца не говори на сръбски, както си пердашеха всичките в миналото.
Не мрънка, не се оплаква, поздрави Левски, достойно.
Не мрънка, не се оплаква, поздрави Левски, достойно.
Мача днес направиха Бала и Джемили. През цялото време хвърчаха като на тротинетки. Ако не бяха те, не знам как щеше да завърши мача. Даже Акрапович току що го каза. След смените доста бавен футбол с пасове назад, което до голяма степен е разбираемо предвид резултата. Но ми се струва ,че целият отбор зависи от двама-трима футболисти. Трябва да намерим поне още един, който да прави разлика, защото при недайбоже контузия или наказание на някой от двамата, не знам как ще изглеждаме.
-
- Контакти:
Маркович между другото също игра добре, извади един-два гола, имаше важно излизане.
- metodito
- Контакти:
Вчера като слушах Аралица ми хрумна как сърбите масово отказват да говорят български (с едно-две изключения). Докато съседите им показват повече уважение тук.