efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 20:08

icemanbg33 написа:Много ми е странно да критикувате Сираков специално за моментното състояние на отбора. Генчев идва, казва “имаме бюджет за играчи, топ 4 в първенството, ще се борим за титла”, също казва “ръководството не ми се меси, аз нося цялата отговорност”. Какво повече искате от едно ръководство? Преди да кажете, “ама той Сираков го доведе”, то практически феновете си го искаха.

Тук си прав, но има и нюанси. Ако Сираков го натиска да пуска Фадига и Лима за да ги продадем? Ако Сираков е сложил някакъв таван на трансфери и заплати, който не позволява да се привлекат способни футболисти?
А Генчев вече ми прави лошото впечатление, че много се изхвърля като .... на мокър пясък и ако е казал всичко това точно така както го цитираш, сам си е виновен. Първоначалните му изказвания се оказаха доста популистки, а той ще излезе въздух под налягане без реална основа. Още една издънка и задържането му може да се окаже голяма грешка.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 09 ное 2024 20:09

Аз за Чандъров казвах, че не е лош футболист и става повече от тези който са при нас и е Левскар!!!!
Рупанов има място при нас на 100% висок, здрав .. не виждам смисъл от Фадига, Мислович и Лима примерно. Изкараха и късмет, но това го има във футбола.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 ное 2024 20:09

SiirStenleyRoise написа:Не харесвам Сираков като ръководител,периода му няма нищо общо с онзи отпреди години когато беше с Мъри Стоилов , но в момента да се обвинява той е тотален абсурд,вие кой очаквате да купи Левски? Гьокереш , Холанд и Де Бройне ли? Какви топ футболисти имат другите отбори в групата и които ни бият ?

Не очакваме да купува играчи, а да търси спонсори или собственик с пари. А, не да си пуши пуричките и да чака на феновете и продажбата на играчи, за да се бие в гърдите как той и Милото спасили Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sss1912
Контакти:

Мнениеот sss1912 » 09 ное 2024 20:10

realno написа:Феновете не трябва да се карат на футболистите, а да извикат Генчев и с него да говорят и да му поискат обяснение. Футболистите се раздават максимално, но играят това, на което треньора ги е научил.

Не зная как го изтърпяхме 7-8 мача Генчев миналата година при нас в Ботев.Признавам си и аз го защитавах след още първия му месец при нас.Друго е когато гледаш собственият ти отбор,тогава слагаш жълтите очила(сини,червени,зелени).и съм си мислел,че не е в него вината.Сега когато гледам какви ги твори в Левски прогледнах.От 35 години живея на 500метра от стадиона и днес гледах момчета от двата отбора които познавам от деца.Генчев и предишния Костов ги обезличиха..Показателно е в Септември как се представят бивши играчи на Левски и как тези които останаха в отбора.Генчев не става.
Извинявам се ,че се намесвам в чужд форум,но това е моята истина.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 ное 2024 20:10

tco4i написа:Някой изобщо чу ли интервюто на Генчев, след мача, и по-специално частта за преотстъпените играчи? Това е скандално!

Не го слушах. Какво каза?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 ное 2024 20:11

SiirStenleyRoise написа:Не харесвам Сираков като ръководител,периода му няма нищо общо с онзи отпреди години когато беше с Мъри Стоилов , но в момента да се обвинява той е тотален абсурд,вие кой очаквате да купи Левски? Гьокереш , Холанд и Де Бройне ли? Какви топ футболисти имат другите отбори в групата и които ни бият ?

И Септември нямат Холанд или Де Бройне, а Чандъров и Рупанов и други куци коне.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 ное 2024 20:11

Ми не. Тия дет ни ушиха в Берое или Рупанов, дет може да уцели вратата да си беше стоял. Чандъра при съпоставка с Фадига изглежда като Де Бройне :) .
А Раев е в основата на всичко. Спуснат безпаричен, че и с хазартни и много други зависимости. Това до нищо добро няма да доведе.
Любопитен съм след като за пореден път от декември до края ще ритаме за здраве колко фенове ще имат толкова здрави нерви, че да пълнят касата?

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 09 ное 2024 20:12

Весел, отговарям ти елементарно, треньора си носи отговорната за всяко действие. Ако Сираков ти каже пускай тоя излизаш пред феновете и казваш “казват ми да пускам тоя, никой не може да ми се меси, напускам”. Точно обратното се чува от страна на Генчев.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 ное 2024 20:13

vvessel написа:
tco4i написа:Някой изобщо чу ли интервюто на Генчев, след мача, и по-специално частта за преотстъпените играчи? Това е скандално!

Не го слушах. Какво каза?

Много се извинява и е много разочарован, а причината да паднем е, че сме играли само десетина минути, а после са гледали мача отблизо.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 ное 2024 20:14

vvessel написа:
icemanbg33 написа:Много ми е странно да критикувате Сираков специално за моментното състояние на отбора. Генчев идва, казва “имаме бюджет за играчи, топ 4 в първенството, ще се борим за титла”, също казва “ръководството не ми се меси, аз нося цялата отговорност”. Какво повече искате от едно ръководство? Преди да кажете, “ама той Сираков го доведе”, то практически феновете си го искаха.

Тук си прав, но има и нюанси. Ако Сираков го натиска да пуска Фадига и Лима за да ги продадем? Ако Сираков е сложил някакъв таван на трансфери и заплати, който не позволява да се привлекат способни футболисти?
А Генчев вече ми прави лошото впечатление, че много се изхвърля като .... на мокър пясък и ако е казал всичко това точно така както го цитираш, сам си е виновен. Първоначалните му изказвания се оказаха доста популистки, а той ще излезе въздух под налягане без реална основа. Още една издънка и задържането му може да се окаже голяма грешка.

Ако, ако, ако. Сираков ше му каже провали формата на най-конвертируемите ни футболисти - Петков, Джемили и (изненадващо) Мислович (за него очакванията бяха огромни) за да пуска в игра и да продаде Лима и Фадига. Че само от тия тримата ще изгубим много повече отколкото от три Лима и Фадига взети заедно. Генчев е инат и се видя в Ботев, където се провали звучно. Там заради личен конфликт не пускаше най-добрият им футболист. Разкараха го и живнаха.
110 години любов!

Върни се в “Левски”