efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Берое (Стара Загора), Петък от 19:00 ч.
.....
Последна промяна от NOMER14 на 26 окт 2024 01:37, променено общо 1 път.
DarkPsy написа:NOMER14 написа:Halo написа:С Насо начело Левски трудно ще спечели нещо, ако други го искат.
Насо е роден в Ст.Загора.
То за това им полегнахте 80 те за да прецакате жълтите.. Даже и Насо си го призна.
Полегнахме, защото пловдивският комунист Шпатов ви подари нашата спечелена преждевременно титла предната година, но дойде Демокрацията и титлата ни я върнаха.
Aronaks написа:Абе къв Чандъров. Той е същия неможач като Папи Галчев и Маринчо. Въпросът е защо Генчев вади Лима и Джемили, които правеха луди защитата на Берое.
Лима може да издържи максимум час и е нормално да го смени, но защо сменя Джемили вече е трудно да се обясни. Освен това Чандъров може да бъде много по-полезен на позицията на която пуснаха Петков. Въпросът е, защо се пуска Фадига в дясно,а Петков отива зад нападателя, където няма един свестен мач.
Що се отнася до Галчев, той направи много силно първо полувреме. Вярно че главно в офанзивен план, но определено беше на ниво, а през неговата зона непрекъснато атакуваше оня дето вкара първия гол. За мен най-добрият на терена беше този с косата от Берое. Между другото първото полувреме ние имахме абсолютно същото положение от което той вкара гола и тогава даже двама бяха зад защитата, но Сангаре не можа да удари топката както трябва и излезе в аут. Имахме и излизане сам срещу вратаря, но Колев го опропасти. Та реално ние си изпуснахме положенията, а Берое си ги вкара. Това е разликата. Иначе до към 60-та минута играхме много силно, но смените и в последствие гола ни пречупи, а Генчев изобщо не беше готов за този сценарий. Почти повторение на мача с Ботев се получи. И ако и този път не си види грешките и се спъне трети път в един и същи камък, значи Генчев не става за треньор на Левски.
Абе не знам какво им става на треньорите, нокато дойдат в Левски и като се заинатят за нещо , докато не си счупят главата не мирясват. Така беше със Стоилов с 11-те мача, после Костов също се беше заинатил със състав и разигравания, сега Генчев със схема и смени. Едни и същи грешки в поредица от мачове и въпреки това упорстват и налагат, а губят ли губят. И тримата.
Само Левски!
Анатема за резултата!
Първото полувреме късмета и вратаря покриха заралии..Левски игра добре, поне според мен
Второто дребничкият тренер на Берое надхитри Генчо, карай..
Аз искам да виждам всеки мач хъса, желанието за победа и лудостта в очите на нашите ( специално Сашко Колев - Евала момче!) и съм готов да им простя падения като снощното
Патрик, не унивай, брат, оака се при гола ( както и вратаря ) но пък първото полувреме игра отлично!
Пирин и Морето ги бием !
Загадка е за мен защо снощи имаше толкова малко като за Левски публика..
Анатема за резултата!
Първото полувреме късмета и вратаря покриха заралии..Левски игра добре, поне според мен
Второто дребничкият тренер на Берое надхитри Генчо, карай..
Аз искам да виждам всеки мач хъса, желанието за победа и лудостта в очите на нашите ( специално Сашко Колев - Евала момче!) и съм готов да им простя падения като снощното
Патрик, не унивай, брат, оака се при гола ( както и вратаря ) но пък първото полувреме игра отлично!
Пирин и Морето ги бием !
Загадка е за мен защо снощи имаше толкова малко като за Левски публика..
Може и да избързвам със заключението (дано да е така) Но... Май пак не случихме на треньор! Генчев просто отказва да си вземе поука. С този инат сам ще се погуби начело на Левски. По-лошото е, че това може да доведе до поредната опропастена година и лятото пак всичко отначало...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Прибързано "режете" вени. На всички ни е ясно, че Берое е изключително "крив" отбор за побеждаване. Може да са събрани от кол и въже, но тия са футболисти отвсякъде.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
на "трезва" глава след мача...тези са крив отбор, не знам от къде са , но играят нахъсано, физически седят много добре, след като не можахме да ги смачкаме в пенала след един куп центрирания. Изпуснахме си положенията и си паднахме по левскарски имаме един куп такива мачове през годините.
Всеки по-грамотен тренер с малко късмет може да ни изклати: накъсване и изнервяне на играта на играта, леки нарушения (този пинокио май все пак не даде дузпа , ама нейсе с кучеглавия на ВАРа няма как да стане), грешка в защитата (тук Папито + Маркович имат вина, но пък хръватинът извади чист гол преди това), грешки на Генчо и воала.
Дано да изклатим морето, а за за мача с Пирин не съм много оптимист, теи там се Фърлят с убивай от първата минута.
Всеки по-грамотен тренер с малко късмет може да ни изклати: накъсване и изнервяне на играта на играта, леки нарушения (този пинокио май все пак не даде дузпа , ама нейсе с кучеглавия на ВАРа няма как да стане), грешка в защитата (тук Папито + Маркович имат вина, но пък хръватинът извади чист гол преди това), грешки на Генчо и воала.
Дано да изклатим морето, а за за мача с Пирин не съм много оптимист, теи там се Фърлят с убивай от първата минута.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- damyanov1963
NOMER14 написа:DarkPsy написа:NOMER14 написа:Halo написа:С Насо начело Левски трудно ще спечели нещо, ако други го искат.
Насо е роден в Ст.Загора.
То за това им полегнахте 80 те за да прецакате жълтите.. Даже и Насо си го призна.
Полегнахме, защото пловдивският комунист Шпатов ви подари нашата спечелена преждевременно титла предната година, но дойде Демокрацията и титлата ни я върнаха.
Но не ни върнаха участието в КЕШ, след като Левски две години отстраняваше Щутгарт, втората, като шампион на Германия и то им игра с половината резерви, без Насо и Гибона.
Шубето е голЕм страх.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Вадиш едновременно Лима и Джемили и пускаш хаотични футболисти и след 5 минути ти вкарват гол - какво да коментирам.
Недолюбващите тук Джемили също са изненадани от смяната му, а само той може да влезе с топката в наказателното поле на противника с трима на гърба си.
Недолюбващите тук Джемили също са изненадани от смяната му, а само той може да влезе с топката в наказателното поле на противника с трима на гърба си.
Eminem написа:Естествено, че на специалистите тук, отново Марин им е виновен. Без него, мачкаме. Нищо, че тази система и позиция го обезличава.
А че на два пъти не му подадоха, а той нахлуваше в наказателното и се очерта възможност да подаде голов пас, това не се споменава.
То и Краев не ставаше...
Никой обаче не коментира, че паднахме щото не игра Митков,примерно