efbet Лига, Кръг I: Левски (София) - ФК ЦСКА 1948 (София), Събота от 18:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига, Кръг I: Левски (София) - ФК ЦСКА 1948 (София), Събота от 18:45
Господин Сираков, кога ще ни повежда "20 хиляди и камък върху камък няма да остане" или той е ОК с Гидженчето?
Като за първи мач и задължителна победа сините бяха сковани през първото полувреме, но през второто се отпуснаха и заиграха. Личи си, че още не им се получават нещата от новите изисквания на треньора, но с времето се надявам да се обиграят и да придобият повече увереност във възможностите си и да печелят.
Личи си, че има някаква идея в атака за разлика при Мъри, който се опитваше силово да я превземе, но все още играем бавно особено при изнасянето на топката.
Истината е че надиграхме Числото, но шанса не беше на наша страна в тоя мач. Но Костов не е Рибаря и много вероятно да няма това търпение към него.
Личи си, че има някаква идея в атака за разлика при Мъри, който се опитваше силово да я превземе, но все още играем бавно особено при изнасянето на топката.
Истината е че надиграхме Числото, но шанса не беше на наша страна в тоя мач. Но Костов не е Рибаря и много вероятно да няма това търпение към него.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
Логичното се случи, стабилен отбор със стабилен бюджет и селекция победи един отбор живеещ в една отровна атмосфера. Ще има още много други подобни мачове.
metodito написа:Костов не е мръднал и на йота. Грозен футбол с хоризонтални пасове и дълги такива. Роналдо пак титуляр 90 минути.![]()
Дясно крило - ляв халф. Слуховете за Сонко май са верни - две негови грешки - два гола. Ебати тъпаците. Ако мога да откроя някой, то е Митков и Джемили.
Вторият гол как по-точно е на Сундберг? Наша топка, Марин Петков не може да я спре, удря го в ръката, фал, корнер - гол.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
koisa написа:Напълно логичното се случи... Този отбор има нужда от сериозно подсилване още от миналата година преди мачовете с ПАОК.
Някои тук виждат разчупен футбол, не знам си какво, не знам си що... Аз видях отбор, който ще бъде хващан често на контри. И съответно често ще получава голове! Нещо върху, което много работеше Мъри да не се случва и затова бяхме с втората най-силна защита.
Напред е абсолютно същата атакуваща немощ. Неразбирателствата при последния пас си остават все така нерешими и при Костов.
Единственото, което ми хареса беше играта на Митков и Джемили.
На колко контри ни хванаха днес?
- metodito
- Контакти:
fen's_Barcelona написа:Верно или сте много пияни, или много черногледи! Аз видях добър футбол, поради несработеност(нови треньорски идеи) имаше грешки! Митков, Ел Джемили, Петков играха много добре! Андреев, о боже, може да изнася с пасове към съотборниците си, а не с "правилно" изритани топки напред, и да грешки ще има, но по-важно е отбора да върви напред! Само Левски!
Хубаво мнение. Аз не съм съгласен принципно с теб, но положителните мнения трябва да присъстват тук задължително. Напоследък е кофти това разделение.
W84me написа:metodito написа:Костов не е мръднал и на йота. Грозен футбол с хоризонтални пасове и дълги такива. Роналдо пак титуляр 90 минути.![]()
Дясно крило - ляв халф. Слуховете за Сонко май са верни - две негови грешки - два гола. Ебати тъпаците. Ако мога да откроя някой, то е Митков и Джемили.
Вторият гол как по-точно е на Сундберг? Наша топка, Марин Петков не може да я спре, удря го в ръката, фал, корнер - гол.
Бях сигурен, че Марин е виновен

Киро Пора написа:Господин Сираков, кога ще ни повежда "20 хиляди и камък върху камък няма да остане" или той е ОК с Гидженчето?
И аз очаквам позиция срещу тоя гелосан педал.
vvessel написа:W84me написа:metodito написа:Костов не е мръднал и на йота. Грозен футбол с хоризонтални пасове и дълги такива. Роналдо пак титуляр 90 минути.![]()
Бях сигурен, че Марин е виновен![]()
Казвам ти как става ситуацията, къде видя Сундберг.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:Костов не е мръднал и на йота. Грозен футбол с хоризонтални пасове и дълги такива. Роналдо пак титуляр 90 минути.![]()
И първият и втория. Той не беше на греда. Погледни повторението кой е футболиста, до когото е техния играч при тръгването му.