efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Петък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Петък от 20:30
Куц мач и късметлийска победа. Каквото и да си говорим за Мъри и за Топчо и кой колко точки от кои мачове е взел, само слепец няма да види, че отбора започва да скърца все повече, топката се обработва и движи по-бавно, линиите се разпокъсват в големи периоди от мачовете. Индивидуални грешки на Попов, Кръстев, дори Сундберг, който е неузнаваем последно време, но добре, че късмета ни покри. Разград се разиграха точно в края на сезона, но дано поне бием тирето последния кръг.
- LoveAndPeace
- Контакти:
След тоя мач най-щастливият човек е 4и4о Венци сфинята дебела ........ направо не ми се мисли.
Само Левски!
Само Левски!
LoveAndPeace написа:След тоя мач най-щастливият човек е 4и4о Венци сфинята дебела ........ направо не ми се мисли.
Само Левски!
Рано или късно ще изтърбушим тая свиня във важен мач.
LoveAndPeace написа:След тоя мач най-щастливият човек е 4и4о Венци сфинята дебела ........ направо не ми се мисли.
Само Левски!
не вярвате, че може да станете трети? :)

ogrizko написа:LoveAndPeace написа:След тоя мач най-щастливият човек е 4и4о Венци сфинята дебела ........ направо не ми се мисли.
Само Левски!
Трудно. Ще трябва да ни давате последния мач.
Последна промяна от W84me на 27 май 2023 00:00, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Големи сте мрънкалници. Имахме повече положения отколкото в повечето мачове през зимата. Имаше и вратарски намеси. Отбора игра добре. В защита нещата не са така, както бяха, но това е положението.
ogrizko написа:LoveAndPeace написа:След тоя мач най-щастливият човек е 4и4о Венци сфинята дебела ........ направо не ми се мисли.
Само Левски!
Ако утре Локо Пд тресне Литекс...
Честито! Бихте ни незаслужено, но честно.
Би било добре тук да се проветри от злобни и неадекватни коментари. Ваша работа...
Би било добре тук да се проветри от злобни и неадекватни коментари. Ваша работа...
-
Кой постоянно пишеше, че трябва да се даде дълга почивка на бразилците при положение, че всичко идва от тях. Роналдо днеска направи по-силен мач и от Рикардиньо, но накрая остават само цифрите. Добре че са бразилците, та все още да хвърлям някой друг поглед на мачовете. Кога за последно сме имали играч с 9 гола от 15 мача.
Varnauser написа:Честито! Бихте ни незаслужено, но честно.
по-скоро заслужено и честно, но леко късметлийски :) след като са ни били без съдиите явно си е заслужено - направили са нещо да ни бият... ако бяха ни били със съдията щеше да е вече незаслужено, както често се е случвало преди ;) браво и на Кабаков, че не се върза на дюдюканията и свири както ги виждаше ситуациите