efbet Лига: Славия (София) - Левски (София), Сряда от 17:15

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: efbet Лига: Славия (София) - Левски (София), Сряда от 17:15

Мнениеот Serafim » 13 окт 2022 09:01

Стоилов никога няма да изневери на разбиранията си за футбол. Не е лошо, но не се адаптира. Той иска да научи играчите си и да доминират противника. Вече дали и кога отделен въпрос. :)
В такъв мач, при условие, че знаеш противника как ще играе или започваш много ударно и ги смачкваш първите 15-20 минути и задължително вкарваш положенията си, или ги оставяш да играят, да се дръпнат малко напред, за да има пространства. Предвид, че много ни лица завършващият удар...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2022 09:42

Айде и аз два реда - на абсолютно всички им е ясно, че срещу Левски ти трябва едно - затваряш се и почваш да риташ. Ние изявен голмайстор нямаме, хора, дето да мачкат, също нямаме и резултатът е ясен. Пък ако имат и някое бързи крилце, и работата съвсем утича. Ние имаме играчи за мачове с големите отбори, които не се затварят и не играят селски футбол от 80-те години. Затова бихме ПАОК, например, а не шото те били в началото и ала-бала. Затова и срещу Лудорец играем силно и вече си ги пердашим от време на време, затова и срещу ЦСКА-София (София) почнахме да побеждаме с Мъри, но срещу селските тимчета нямаме шанс. Щото тогава ние сме фаворитът, има го онова "ай играйте уа" от чичките с провисналите шкембаци (без да обиждам никого) и става весело - ако и ние играехме тип Славия, то този мач умираше още в 5-тата минута за 0:0 и готово. Ама ние играем за победа и затова и става това, което става. Ми това е положението - и ще има още такива мачове, при това не 1 или 2 - очаквам подобен мач и с Морето, после с 1948 (или обратното беше), както и с Локо Пд - с такива отбори, така ще е.

А дали Мъри следва да си ревизира тактиката - кой съм аз, че да го съдя. Левски го има само и единствено благодарение на Мъри, въпреки останалата пасмина около него в ръководството. И когато разни измисленяци, дето ни се водят "легенди" му се смеят, че Бари бил ялов и не знам си кво, сега, като го няма Бари, разбират какво значи да имаш подобен "ялов" играч. Пълна подкрепа за Мъри и отбора, а онзи корпулентния си знае какво му пожелаваме!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 13 окт 2022 10:06

И аз съм на мнение, че Мъри е супер твърдоглав и промени по време на мач много рядко се правят. Както и за смените често имам чувството, че се правят в последния възможен момент. Понякога и играчи чужденци, като че ли се толерират.
Но както се каза без него Левски сигурно щеше отдавна да е фалирал. За нас той е нещо като сър Алекс за Ман Юнайтед.
България !!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 окт 2022 10:24

TristaNNN написа:С риск да ме пратят в зандана, ще кажа, че тука има съфорумници, които са невиждан срам за Левски и великата синя публика! С такива не ни трябват припоци, новоприпоци и никаква друга левскимразеща сволоч, която рязко изпълзява от мухлясалите си дупки при неуспех на сините. "Нашите" даже са по-бързи, като пъргави гъгрици.
Разбира се, всеки има право да си пише глупостите и да се излага както намери за добре, понеже, нали, е форум все пак, ама някои мнения са просто прекалени и в тотален разрез с левскарската ценностна система! Щом и към Станимир Стоилов взехме да се обръщаме подигравателно и иронично, заеви ... Па и като прочетох, че кандидат-абитуриента бил виновен за първия гол, се почудих къде да ида да повърна, повече не ми се чете. Да пада Астероида, но преди това - Само Левски!

Значи според теб всеки който критикува играта на отбора е гъгрица и пише глупости. Запомни от мен. Добронамерената критика също е подкрепа за отбора. Хвалебствията водят до изкривена самооценка. Когато някой бърка е по-добре да му се направи приятелска забележка. Останалото е лицемерие. Обожествяваният от теб треньор е вдигнал много класата на отбора и това не бива да му се отрича. Но, като на всеки обикновен човек, грешките на са му чужди. Няма да коментирам успехите, защото са много и не подлежат на съмнение. НО... когато бърка никой не бива да остава безучастен, защото мълчанието на околните му навява мисълта за безгрешие.
Грешка е, че капитанската лента е на ръката на вратаря. Трябва да е полеви играч, да е близо до футболистите, да ги напътства, да ги укротява, да контактува със съдията. Как виждаш ти, игралите на високо ниво в чужбина 30 и кусур годишни бивши национали да слушат един ученик. По този начин треньора им подкопава авторитета. Демек, всички са равни. Е, не съвсем. Това си е чиста проба демотивация. После всички коментират, че Попов и Миланов се представяли под възможностите си.
Следва неправилна трансферна политика. Момчетата от другото полукълбо, които на са виждали трамвай до сега, играят по един и същи начин и вече са безполезни. Марин с всяко влизане вкарва гол, но той си знае – Роналдо та Роналдо. Да, той го е довел и се застрахова да не го упрекнат, че е взел чужденец за резерва. Галчев тъкмо заигра силно, и хоп на пейката. Левски няма централен нападател, той взе трима защитници. Няма оправдание, освен ако не подготвят продажби през зимата. Като гледам, защитниците напоследък хич не си дават зор. Стабилната до сега защита доведе до илюзорната представа, че Левски има добър вратар. Всеки по-сериозен удар във врата е гол. Четиримата отзад не го слушат, за това и възникват недоразумения. В средата слаби, напред няма никой. Вкарва кой може. Не е лошо, но многото пропуснати положения са дължат на липсата на голаджия. Ако имаха индивидуален подход към всеки отбор, а не познатия шаблон, Левски щеше да има по-добри резултати.
Предвид качествата на личния състав, мястото в таблицата е реално. Но ние като фенове винаги искаме повече.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 окт 2022 10:27

Нещо да няма пак забавяне на заплатите, че нашите играели без желание? Как може да нямаш хъс и желание за победа при положение, че имаш такава подкрепа и публика зад гърба си?! Не знам дали Мъри е обяснил на играчите, че срещу тях всички ще се хвърлят на живот и смърт във всеки мач. Ако не е, да им го обясни...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 окт 2022 11:43

wilge написа:Значи според теб всеки който критикува играта на отбора е гъгрица и пише глупости. Запомни от мен. Добронамерената критика също е подкрепа за отбора. Хвалебствията водят до изкривена самооценка. Когато някой бърка е по-добре да му се направи приятелска забележка. Останалото е лицемерие. Обожествяваният от теб треньор е вдигнал много класата на отбора и това не бива да му се отрича. Но, като на всеки обикновен човек, грешките на са му чужди. Няма да коментирам успехите, защото са много и не подлежат на съмнение. НО... когато бърка никой не бива да остава безучастен, защото мълчанието на околните му навява мисълта за безгрешие.
Грешка е, че капитанската лента е на ръката на вратаря. Трябва да е полеви играч, да е близо до футболистите, да ги напътства, да ги укротява, да контактува със съдията. Как виждаш ти, игралите на високо ниво в чужбина 30 и кусур годишни бивши национали да слушат един ученик. По този начин треньора им подкопава авторитета. Демек, всички са равни. Е, не съвсем. Това си е чиста проба демотивация. После всички коментират, че Попов и Миланов се представяли под възможностите си.
Следва неправилна трансферна политика. Момчетата от другото полукълбо, които на са виждали трамвай до сега, играят по един и същи начин и вече са безполезни. Марин с всяко влизане вкарва гол, но той си знае – Роналдо та Роналдо. Да, той го е довел и се застрахова да не го упрекнат, че е взел чужденец за резерва. Галчев тъкмо заигра силно, и хоп на пейката. Левски няма централен нападател, той взе трима защитници. Няма оправдание, освен ако не подготвят продажби през зимата. Като гледам, защитниците напоследък хич не си дават зор. Стабилната до сега защита доведе до илюзорната представа, че Левски има добър вратар. Всеки по-сериозен удар във врата е гол. Четиримата отзад не го слушат, за това и възникват недоразумения. В средата слаби, напред няма никой. Вкарва кой може. Не е лошо, но многото пропуснати положения са дължат на липсата на голаджия. Ако имаха индивидуален подход към всеки отбор, а не познатия шаблон, Левски щеше да има по-добри резултати.
Предвид качествата на личния състав, мястото в таблицата е реално. Но ние като фенове винаги искаме повече.

Абсолютно съгласен.
Без голаджия и без индивидуален подход към всеки съперник ще гледаме едно и също.
Но Мъри си е твърдоглав и не знам дали се учи от грешките си, но при предния му престой пак падахме по същия начин.
Лошо впечатление ми направи, когато един журналист го попита кога най-после ще пусне Марин от първата минута, Мъри го изгледа, все едно иска да го бие и го пита - а Вие кой сте? Но подтекст беше - Абе ти ли ще ми кажеш какво ще правя. Видимо не е от най - диалогичните.
Последна промяна от vvessel на 13 окт 2022 13:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 окт 2022 12:15

koisa написа:Нещо да няма пак забавяне на заплатите, че нашите играели без желание? Как може да нямаш хъс и желание за победа при положение, че имаш такава подкрепа и публика зад гърба си?! Не знам дали Мъри е обяснил на играчите, че срещу тях всички ще се хвърлят на живот и смърт във всеки мач. Ако не е, да им го обясни...

Виж само придвижването и заставането на Кордоба при гола на Славия......мудно , незаинтересовано , все едно да отбие номера.
Биха ни изцяло с хъс , желание и игра на ръба на картона. Също като Локо София.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 окт 2022 12:52

Бразилците трябва да си починат, а на тяхно място да поиграят Миланов и Петков. Те ще донесат разнообразие и непредвидимост в играта. За затворен отбор като СлаБия не е нужна бързина, а фантазия и разнообразие.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 окт 2022 13:04

След месец пак играем с тях, ще видим дали Мъри си е научил урока.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 окт 2022 14:05

Казвате Мъри е твърдоглав. Според вас големите треньори не са твърдоглави, така ли? Моуриньо можеш ли да му смениш разбиранията? Клоп, Гуардиола? Какво повече очакваме от Мъри?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”