Честита победа! Само Левски!
Много трябва да съжаляваме, че не разгромихме 3-4 милионната селекция на ловешките коври!
efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 16:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 16:45
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Сега си пуснах репортажа да си го изгледам на спокойно и пак се смях много на положението в което за една висока топка двама червени се удариха един в друг, като врабец у прозорец, а Уелтън само ги гледаше отстрани и си взе топката спокойно. Това е идеално за гиф-че, за който я владее техниката.
vvessel написа:Сега си пуснах репортажа да си го изгледам на спокойно и пак се смях много на положението в което за една висока топка двама червени се удариха един в друг, като врабец у прозорец, а Уелтън само ги гледаше отстрани и си взе топката спокойно. Това е идеално за гиф-че, за който я владее техниката.
Просто не знаеха къде се намират. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:vvessel написа:Сега си пуснах репортажа да си го изгледам на спокойно и пак се смях много на положението в което за една висока топка двама червени се удариха един в друг, като врабец у прозорец, а Уелтън само ги гледаше отстрани и си взе топката спокойно. Това е идеално за гиф-че, за който я владее техниката.
Просто не знаеха къде се намират. :)))
Юга само дето не напляска Торицата,след това..............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
THE G.A.M.E
Аз правя аналогия с положението на Роналдо през 1-вото полувреме, и голът на Уили за 2-0.
Според мен, доста идентични, но с различен завършек.
Иначе, браво на Рони за асистенцията, но той лично трябва да поработи върху завършващият си удар.
Според мен, доста идентични, но с различен завършек.
Иначе, браво на Рони за асистенцията, но той лично трябва да поработи върху завършващият си удар.
-
THE G.A.M.E
Друго интересно е... Верно ли тези, играха плейоф за влизане в групите на "Конференциите" ?
Не е за вЕрване, с подобна "продукция" ...
THE G.A.M.E написа:Друго интересно е... Верно ли тези, играха плейоф за влизане в групите на "Конференциите" ?
Тези са по-слаби от Харпуните.
Мъри подреди идеално играчите и през целият мач не дадоха никакъв шанс на гостите. Публиката отново показа как се подкрепя отбор.Сега си сипвам една ракия и ще гледам репортажите по всички телевизии поне 10 пъти.
Да, този мач бе за синята публика.
-
Serafim
- Контакти:
Не знам дали Мъри надигра Илич или сърбина сам се нахендри. Цял мач дълги вертикални и диагонални пасове към крилата. Ама нито Гарсес, нито Туфегчич са по-бързи от Цунами и Петри. Айде, да играеш срещу по-слаб противник и да контролираш мача е едно, там ще има едно 20-30 такива паса, все нещо ще върже. Ако пък пасовете им не бях зад защитата, трябваше да се играе за висока топка. Гарсес не знам дали спечели и една такава срещу Цунами. Отделно, че прекара сигурно 60-70 минути срешу него, докато реши да го прати на другия фланг при Петри. Да не говорим, че рядко печелеха първа топка, а втора още по-рядко. Не посмяха да свалят играта на земята, въпреки, че и Миланов и Краев вече бяха със жълти картони и щяха да оказват по-малко съпротива... Единия и без това няма физика да се бори с Вион, какво остава за Юга, а другия щеше да си е изкарал втори жълт доста бързо.
Мисълта ми е, че ЦСКА-София бяха много слаби тактически и ни оставиха да си играем играта. Да не летим в облаците.
Мисълта ми е, че ЦСКА-София бяха много слаби тактически и ни оставиха да си играем играта. Да не летим в облаците.