Членски карти „Аз съм Левски“

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Каква карта ще си вземете?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Членски карти „Аз съм Левски“

Мнениеот NOMER14 » 02 окт 2020 17:08

LoveAndPeace написа:
NOMER14 написа:Някой изобщо получил ли е карта вече?

Утре ще могат да се вземат първите готови заявени за магазина и то от първите 4 типа. Всички които са с куриер най-рано понеделник.
Някъде , някой каза - Технологичното време е 2-3 минути на карта. 20/час :) 9 часа работно време - 180.
4500 поръчани :lol: :lol:
Като цяло :) няма да е за утре

А-ха, значи с това темпо - един месец. Че за толкова лятос си смених личната карта и паспорт.
Пак ще повторя - за левскарската публика и любов трябва организация на ниво. Нали се сещате, че за три месеца трябва да се издадат толкова сини членски карти колкото подменени тази година лични карти на българи, турци и цигани. А цялата държавна машина е въвлечена в личните карти. В УС какви оценки са има ли по смятане?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 окт 2020 19:23

Към 15:30 часа днес, потенциалните приходи в клуба са 436,288 лева. След часове с това темпо сумата ще е половин милион.

Изображение

Комбинирайте с артикул за тези които ще плащат за доставка на картата!
https://fanshop.levski.bg/products?page=1

https://fanshop.levski.bg/page/chlenski-karti
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Fbf

Мнениеот Fbf » 02 окт 2020 20:06

Ако всеки сезон докарваме над милион от членски карти и още толкова от абонаменти, бюджетът ще става много по-лесно.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 окт 2020 20:13

Само отбора да тръгне ще се вдигнат доста хора, Левски има голям потенциал, трябва да се работи правилно!
[offtopic]Натегам вино сега, Батков нали имаше винпром по едно време добре, да се помисли за вино Левски ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2020 20:20

mikata написа:Само отбора да тръгне ще се вдигнат доста хора, Левски има голям потенциал, трябва да се работи правилно!
[offtopic]Натегам вино сега, Батков нали имаше винпром по едно време добре, да се помисли за вино Левски ;)[/offtopic]

[offtopic]Ако виното ще е с качеството на "Лъвско пиво", по-добре да не се мисли в тази насока. :lol:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 окт 2020 20:27

[offtopic]Пиех и от Бирата, но ме поканиха в кафето да обсъдим цената......[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2020 21:10

mikata написа:[offtopic]Пиех и от Бирата, но ме поканиха в кафето да обсъдим цената......[/offtopic]

[offtopic]Не те разбрах...[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2020 21:11

Удрѝ тия 5 000! :geek:
[offtopic]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 окт 2020 22:29

TristaNNN написа:Удрѝ тия 5 000! :geek:

Ако бяхме били Ботев щяха да са 10 000 поръчани, такъв ни е манталитета, че всеки се вилияе от резултатите без твърдото ядро фенове. Дано да бием Ботев Враца, Славия и на следващото домакинство да се редят яко на опашка хората за карти.

Martino
Контакти:

Мнениеот Martino » 03 окт 2020 00:47

sokoleto46 написа:Благодаря много за любезното преложение,но аз вече си поръчах карта и я очаквам чрез Спиди.
Колкото до другото предложение за покана да посетя мач на живо на стадиона на "Левски",аз съм от Пловдив и едно пътуване
за мене е доста натоварващо.Може да ви се вижда чудно,че пловдичанин е станал левскар като дете,когато в града ни имаше
4 много добри отбора,но бях запленен от едно невероятно крило на Левски : Димо Печеников ! После от Жоро Соколов,Гунди,
когото лично познавам от пребиваването му в "Ботев" (Пловдив) като войник,Патрата (Христо Илиев) ,Сашо Костов и много други.
Имах огромен личен архив на "Левски " : състав на отбора във всеки един мач,оценките на всички играчи по шестобалната система,
които тогава се публикуваха във вестник " Народен спорт",голмайсторите и т.н.Тогава информацията беше много оскъдна,вестниците бяха само от 4 страници,от които за спорт и футбол се отделяше едно ъгълче в края,а за да купиш гореспоменатия вестник "Народен спорт" се чакаше на огромна "опашка",където беше и нещо като вариант на "Пред банята".И той
беше в ограничен брой за всеки РЕП,та се налагаше и да търсим "връзки",за да си го купим.
Има много за разказване,но да не досаждам повече....

Ама моля ви се разкажете ни най-любимите си истории! За всеки от нас ще е чест да ги прочете!
Чест и почитания към вас!
Мартин.

Върни се в “Левски”